1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 736
  • 441
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Леле Дафи, това се казва вечеря. Браво, момиче!  bouquet  bouquet  bouquet

# 137
да се запишаз че ще гледам и чучулигата , Благодаря Ви много момичета за това което правите , невероятни сте , благодарение на вас имаме възможност да гледаме чудесни филми!

# 138
Mishel_ и аз ще гледам. Книгата съм я чела много отдавна и бих я прочела пак но не мога да я намеря. Филма не съм гледала

Venetat и това е от книгата
най велик рогоносец е тоз на земята,
който сам си полива - да растат рогата!

как отговаря на нашия човек

И аз книгата съм я чела много отдавна. Почти не я помня, но помня, че много ми беше харесала.
А стихчето е удър в десятката.

# 139
Благодаря Винетат  bouquet Анна моля те ще преведеш ли писмото за Джейда Praynig,ако имаш възможност естествено,ще сме ти много благодарни Rolling Eyes Hug  bouquetЛека нощ от мен,че и снощи не спах и на се издържа вече #Crazy Hug

# 140
  • на морето
Добро утро , момичета -кокичета !
Задачката е изпълнена успешно !
Ето и крайния резултат :
http://www.tmcyorum.com/viewtopic.php?f=9&t=640&p=7556#p7556

Нека да благодарим на Анна3ком за нейната отзивчивост - такъв експресен превод е доста трудно , сериозно и трудоемко нещо ! 
Това , скъпа е за тебе !

# 141
  • на морето
Относно "Чучулигата" - с удоволсвие ще се върна години назад , когато за първи път се "срещнах с тази книга . Не знаех , че има филм , така ,че ще ми е интересно да се "подмладя". А и така ще може да си запазим хубавата темичка и прекрасната компания , нали ?

# 142
Добро утро момичета,
Аш, Ана, златни ви ръце!!! Писмото е прекрасно!!!  newsm10

Хей момичета ще гледате ли Чучулигата...ако не...да не започваме въобще превода.

Смятам да пускаме и откъси от книгата. Ще коментираме живота в южната ни съседка. Мястото на жените в турското общество и ролята им в семейството.

Mishel, каквото ни преведете, това ще гледаме newsm03  newsm62

Съвсем сериозно. Книгата си заслужава, макар, че и аз почти нищо вече не помня от нея, така че ще стане добър повод за продължаване на дискусията, докато пуснат друг филм за обсъждане и т.н. Важно е да имаме повод "да се виждаме".

# 143
ПРащайте писмото до Бену - страхотно е. Настръхнах като го чета.

# 144
И аз загледах първите епизоди. Още от  началото си личи колко е влюбен Онур. И Керем знае какво става. Начина, по който гледа Онур го показва. На масата, когато Керем каза на Шех, че ще ходят в Берлин погледите ясно очертаха кой към кого и кой какво чувства.

След толкова изгледани епизоди ми се стори, че още тогава Бену предложи да я закара за да попречи на Керем. По пътя реши, че ще ходи и на рождения ден.

Май съм луднала с този филм.

Спокойна съм вече-не съм сама в лудостта си по този филм и Онур...по едно време-около Нова годин се съмнявах в психическото си състояние newsm78 Joy
Но...да права си-аз също въртя първите епизоди ВСЕКИ ДЕН а любимата ми 14 серия милион пъти...Знам речите на Онур наизуст-не съм ги учила-те се набиха в болния ми мозък... Joy
Да Онури Керем са луда влюбени В Шех още в първите серии-Керем открито й се възхищава и споделя ,а Онур дълбоко в себе се бори с "непознати вълнения и чувства"-нали не вярва на жените-но как само я гледа... EmbarassedКогато й предложи координаторството за Дубай и тя го погледна-той не издържа погледа й ,после след вечерята  с казахстанците-не откъсна поглед от нея, а на вечерята в Дубай-бе омагьосан-толкова любов струеше от погледа му...да отначало несъзнателно я обикна ,а после...ех блазе й на Шехи..

# 145
Аша и Ана браво! Страшни сте!

# 146
Lilims и аз вече се премерех с факта, че съм луда по този филм. Мъчих се да се преборя с тази зависимост. Но спасение няма. А в първите серии такива погледи си хвърлят и четиримата, че просто не е нужно да говорят. Очите им казват всичко. Направо се чудя как може да изиграеш такова нещо. Как един поглед може да изрази толкова силни чувства?

# 147
  • София-Банкя
Добро утро момичета и успешен ден. Много е постно без филма. Как ще се живее по нататък и как ще е възможно да се гледат други филми след това майсторство. Не съм варвала, че мога толкова да лудна по един филм. По-скоро сякаш се разиграват реални житейски истории с мои близки. Откачена работа.

# 148
Ами незнам колко жертви взе тоя филм. Мислете лек, защото някоя от нас ще стане зян.................

# 149
  • В тъмната гора.
Добро утро, момичета!

а сега и музикалното оформление

http://www.vbox7.com/play:ee324e34

Общи условия

Активация на акаунт