1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 862
  • 441
  •   1
Отговори
# 300
mlu6 сега като се замисля  newsm78 хитруша си ти момиче   bouquet
ний тук толкоз фенки - едните на Керем, другите на Онур постоянно в двата лагера   smile3512
а ти едничка

ББ: еееххххх...де да бях едничка.. Cry а то с Шех се налага да водя люта битка #Sniper  .....да си имам  Черната съдба.. ooooh!   отивам да варя яйца Simple Smile

# 301
И на мен много ми липсва Перидето
Да подметне нещо ей така
тя , ако беше подучула за изневяра и щеше да пристигне не с обикновен самолет, а с реактивен  Mr. Green

# 302

Периде и аз я чакам
Мехрибан май и нея да вземат да я върнат че хубави неща разкааваше в началото.

Перидето и Мехрибан изчезнаха от хоризонта по финансови причини - орязали са бюджета на филма. Та се е наложило в движение да поизменят сценария. Затова и малко с бели конци е тяхното изчезване и незавръщане.

Пенда, с теб сме като астрални близначки, вече съм сигурна
абе той бюджета да вземе сьвсем да не стига че и енгин да си ходи зад граница и да не се врьща newsm78 newsm49

# 303
mlu6 сега като се замисля  newsm78 хитруша си ти момиче   bouquet
ний тук толкоз фенки - едните на Керем, другите на Онур постоянно в двата лагера   smile3512
а ти едничка
ББ: еееххххх...де да бях едничка.. Cry а то с Шех се налага да водя люта битка #Sniper  .....да си имам  Черната съдба.. ooooh!   отивам да варя яйца Simple Smile
ББ:  ooooh! забравих за нея, ама нали ще я крадем, ще помагаме на Онур и ще ти освободим пътя

# 304
Ееее момичета какво правите бе,човек докато си вапса яйцата цяла тема изписвате,и аз като Анна се задъхах да ви гоня,а уж съм млада още ooooh! Joy Joy    Отново благодарности за Аша и за Анна Hug  bouquet,за писмото и за превода получило се е страхотно,дано да стигни до Джейда,пък тогава сигурно и тя ще ни стане фенка Joy Joy,няма само ние да сме фенове яаа Rolling Eyes Laughing  Видях че обсъждате Мелек за нея напълно споделям мнението на Венетат(споко не си само ти Hug)  ББ Валка(май поста беше твой,извинявам се ако греша)Недей така с лошо бе джанъм,Бенну и Керем да се гърмят взаймно,много крайно,помисли малко и за нас и те си имат фенове,такива като мен,кво ще правя без тях,като са ми слабост не ми разбивай така сърцето,не че сценаристите не се справят добре и без помощ на 86 края замръзнах на място,аз все още се надявам че и за тях ще има оправия и прошка и щастлив финал,остави лъч надежда Praynig Hug  За 87еп много ми се иска да го дават във вторник,но не ми се вярва,всеки път се надявам и оставам разочерована,по изчисленията с финал 02.06.09г,си се пада през вторник  Whistling,но все пак нали надеждата умира последна Praynig Hug   Мишел,кафенцето с изгледа и муз.оформление са чудесни,благодарности Hug,а за превода на чучулигата,не съм я чела,нито гледала Embarassed,но както прецените за превода,ако я преведете ще гледаме  bouquet   Интересно ми е изказаването на Ками69 newsm78,не се заяждам и не обиждам Peace,но ми стана чудно как осъди всички без право на обжалване,сигурно е много по безгрешна от мен и тях,според мен всеки си има оправдание за постъпките,който доста често са неправилни,но всеки има право на втори шанс и прошка Rolling Eyes,моля те не се засягай Praynig Hug  инка62 напълно споделям мнението ти Hug  Отивам да изгледам 86еп сас суб,благодарности към Дамла, за експресния превод  bouquet Коментарите и впечатленията после,че сигурно пак ще ме налегнат хиляди въпроси... newsm78

# 305
Аз мисля,че Бенну е много силна жена,защото до край успя да се пребори с всички неволи и да задържи до себе си любимия човек.

# 306
Аз мисля,че Бенну е много силна жена,защото до край успя да се пребори с всички неволи и да задържи до себе си любимия човек.
дай и примери  Thinking Whistling

# 307
Защо и бабка Надиде да има вина за всичко около Фюсун? Вие какво искате да я види в леглото с друг мъж и веднага да и прости? Все едно не знаете нейто възпитание,порядки и тем подобни.Забравихте ли Фюска колко беше гадна и нагла,тоя АК вместо да го беше подхванала с добро и да го върти на малкия си пръст ,какъвто е тъпънар,тя все с рогата напред,все с лошото.Добре,че и дойде акъла в главата,чак немога да я позная.
Ами защото тя се бърка навсякъде.А за Фюска преди многоооооо време коментирахме -дали е лесно да те омъжат без любов,да следят всяка твоя крачка,да даваш  отчет за всичко,даже и за парите(ако си спомняте Надиде и купи лекарствата) че даже и да ядеш това ,което на тях им се яде(Бурхан обичал патладжана пържен) А ?   newsm78 Не е естествено тя Фюси май за това беше такава,неудовлетворена от живота си и мъжа си,най-вече.Сега видя ,че я ценят ,видя ,е АК я обикна и най-вече и липсват децата(заради тях коя майка няма да се промяни)АК няма как да го въртиш на малкия си пръст-той е прекалено прост и за това(а и кой иска такава мижитурка за мъж)

# 308
Че тя Фюсун не стига, че са я измъкнали от село и са я довели в такова богатство ами капризи. Нито образование има, че да се захване с работа ами и нагла. Ами незнам сигурно пък, ако мен така ме държаха под ключ друго щях да мисля.

# 309
бб(Хахахаха - гледам 86/3л Шех толкова е запланена от козльо, че като я викна и отне малко време да се сети, че иска да я целуне и тогава подаде буза. Тя като не се сеща за 1 целувка би трябвало поне да се сети, че ще има първа брачна нощ и всички нощи след това. Няма да има любовна нощ тука, защото като знам сценаристите как ги въртят на шиш после да изкупват вина, ще ни трябват още 2 сезона!)[/color]

# 310
и как успя с бутилката в ръка ли
пък и точно сега хич не я виждам любимия човек да задържа, точно когато Керем изглежда най искрен от когато и да било друг път

# 311
Че тя Фюсун не стига, че са я измъкнали от село и са я довели в такова богатство ами капризи. Нито образование има, че да се захване с работа ами и нагла. Ами незнам сигурно пък, ако мен така ме държаха под ключ друго щях да мисля.
Ти откъде разбра, че Кайсери е село?
Наистина друго ще мислиш -сигурна съм.
А образование няма ,защото са я омъжили.И не забравяй ,че тя искаше да работи.

# 312
Ти откъде разбра, че Кайсери е село?
Наистина друго ще мислиш -сигурна съм.
А образование няма ,защото са я омъжили.И не забравяй ,че тя искаше да работи.
айде стоп мерси неща го аз това богатство
пък и какво богатсво едвам едвам спестява нещо
уж събула чехлите и влязла наготово, но къде - да нямаш място в къщата
Боже не ми е и хрумвало, че на страната на Фюси от първи сезон ще застана  Thinking

# 313
бб(Хахахаха - гледам 86/3л Шех толкова е запланена от козльо, че като я викна и отне малко време да се сети, че иска да я целуне и тогава подаде буза. Тя като не се сеща за 1 целувка би трябвало поне да се сети, че ще има първа брачна нощ и всички нощи след това. Няма да има любовна нощ тука, защото като знам сценаристите как ги въртят на шиш после да изкупват вина, ще ни трябват още 2 сезона!)[/color]

ББ Даже ще се наложи и 2-3 убийства да спретнат - нали това е лека за греха. Направо ще стане като вендета тоя филм

А за изневярата на Фюсун - всичко разбирам - грях голям, ще я линчуват едва ли не, ама тоя двоен стандарт, не го разбирам и това е. Като фурнаджийска лопата беше бабка тогава - за АК - може, за снахата - йок. Знам, че е обусловено от културните различия, говорили сме сто пъти за това, но независимо от това - не го приемам и това е. Просто моралът в случая има две лица.

Аууу с каква скорост изписваме темите, ще каже човек, че сме на норма тука и си гоним надницата.  Joy

# 314
Привет на всички. Рядко се включвам в дискусията, въпреки че ми се иска и аз да споделя мисли. Но вие сте като едно семейство. Голямо, но сговорно семейство. И на мен ми е неудобно да се натрапя. Но следя с огромен интерес дискусията. Почти всичко обсъждате и срещам много ценни разсъждения. Благодаря ви. Hug

Общи условия

Активация на акаунт