1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 873
  • 441
  •   1
Отговори
# 285
Разбрахте,  какво  ми  е  мнението  за  Мелек.
  Но, след  като  гледах  преведен  86 еп. ,  нещо  ме  шокира!

ББ  Момичета, Козльо  бил  сърцеразбивач!!!  Та  да  ви  кажа! -
   Ние  нищо  не  разбираме  от  мъже!!!
    hahaha    
не разбирате ами, нищо не разбирате!..я ма питайте мен, баба пенсионерка, дали не съм му люта фенка?! tooth
и такава ли си mlu6
йок недей  Stop как ще ни предаваш
ББ: или е жертва това, ще го отмъкнеш от жената че тя да се върне при онур

Жертва друг път...тоооолкова е сладък eat ..само брадата трябва малко .. smile3553   МОЙ си е!!!  Mr. Green

# 286
castanea много ми помогна днес скъпа   bouquet

# 287
Звезди,то беше ясно и без процеса за гузната и съвест!
поне според мен де-всички видяхме как смирена се върна от Кайсери
как вече не я интересуваха парите,не държеше сметка на никой за нищо
тя вече си беше научила урока

А Ак много тъп бе , ooooh!вече за кой ли път се убеждавам незнам-ще я стреля ooooh!
Него тогава трябваше да го разрежат на парчета до сега Crossing Arms

# 288
Звезди,то беше ясно и без процеса за гузната и съвест!
поне според мен де-всички видяхме как смирена се върна от Кайсери
как вече не я интересуваха парите,не държеше сметка на никой за нищо
тя вече си беше научила урока

да но не мсиля, че щеше да каже на АК за любовника.. каза го заради  убийството, което извърши Thinking

# 289
mlu6 сега като се замисля  newsm78 хитруша си ти момиче   bouquet
ний тук толкоз фенки - едните на Керем, другите на Онур постоянно в двата лагера   smile3512
а ти едничка

# 290
Спомняте ли си когато Шех избяга в 19 серия ли бе,шефа в новия й офис колко бе хубав...Има хубави артисти,но...сценария е такъв явно...

# 291
Спомняте ли си когато Шех избяга в 19 серия ли бе,шефа в новия й офис колко бе хубав...Има хубави артисти,но...сценария е такъв явно...
как са го изтървали да не се влюби в нея - сигурно защото е бил хубав

За Фисюн и аз мисля че ако не беше убийството нямаше да си признае

# 292

А Ак много тъп бе , ooooh!вече за кой ли път се убеждавам незнам-ще я стреля ooooh!
Него тогава трябваше да го разрежат на парчета до сега Crossing Arms

Казват, че на света имало две безкрайни неща - Вселената и човешката глупост. То - за Вселената просто няма доказателства още, де. Щото за Аликемаловата глупост - вече сме сигурни.
 Shocked

# 293
По скоро ,според мен,защото видя че АК наистина я обикна.Той искаше да се ожени за нея,да  бъде с нея-помниш ли тя какво каза-Не ме обичай АК, не ме обичай,аз не заслужавам,май нещо такова беше.Та мисълта ми е ,че тя пак щеше да му каже и без убийството,на нея това и тежеше.

# 294
Ле ле , колко бързо пишете!

# 295
  • Varna
Момичета от снощи не съм влизала и вие сте приключили със темата, вечеееее #Crazy
 Hug

# 296

Периде и аз я чакам
Мехрибан май и нея да вземат да я върнат че хубави неща разкааваше в началото.

Перидето и Мехрибан изчезнаха от хоризонта по финансови причини - орязали са бюджета на филма. Та се е наложило в движение да поизменят сценария. Затова и малко с бели конци е тяхното изчезване и незавръщане.

Пенда, с теб сме като астрални близначки, вече съм сигурна

# 297
Фюссун израсна,бе хора-не помните ли какво стихийно бедствие бе в двореца Бурханов в началото-тя се промени помъдря стана по добра а ето съвестта й заговори-иска да влезе в дома си на чисто...

# 298
И на мен много ми липсва Перидето
Да подметне нещо ей така

# 299
Защо и бабка Надиде да има вина за всичко около Фюсун? Вие какво искате да я види в леглото с друг мъж и веднага да и прости? Все едно не знаете нейто възпитание,порядки и тем подобни.Забравихте ли Фюска колко беше гадна и нагла,тоя АК вместо да го беше подхванала с добро и да го върти на малкия си пръст ,какъвто е тъпънар,тя все с рогата напред,все с лошото.Добре,че и дойде акъла в главата,чак немога да я позная.

Общи условия

Активация на акаунт