1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 878
  • 441
  •   1
Отговори
# 270
Шех или Берг?
Берг е на 2.09. мисля....

Оппаааааа,има и другите части на 78-ми,айде чао за сега,отивам сда гледам!

# 271
Разбрахте,  какво  ми  е  мнението  за  Мелек.

Но, след  като  гледах  преведен  86 еп. ,  нещо  ме  шокира!

ББ  Момичета, Козльо  бил  сърцеразбивач!!!  Та  да  ви  кажа! -

Ние  нищо  не  разбираме  от  мъже!!!
    hahaha    

не разбирате ами, нищо не разбирате!..я ма питайте мен, баба пенсионерка, дали не съм му люта фенка?! tooth

# 272
Те греховете на Али Кемал са много май...В първи епизод Шехерезада разказа на Бену,че Али Кемал бил виновен за смъртта на Ахмет-обадил се по телефона ръсил куп обиди за Шехи и Ахмет се ядосал напил се и тръгнал пиян с колата да се разправя с него..А не каза на Надиде това,а че на смъртта я обидил... newsm78

# 273
Те греховете на Али Кемал са много май...В първи епизод Шехерезада разказа на Бену,че Али Кемал бил виновен за смъртта на Ахмет-обадил се по телефона ръсил куп обиди за Шехи и Ахмет се ядосал напил се и тръгнал пиян с колата да се разправя с него..А не каза на Надиде това,а че на смъртта я обидил... newsm78

И аз тогава се чудех Надиде и Бурхан знаят ли го това нещо....

# 274
боже боже...сега като се замисля те и тримата партньори любовници на фюсун художника...на бену онзи джем...и на шехи новия...тц тц тц те с какьв кастинг ги подбраха ништо лично ама не са от най красивите #Silly и това мили дами още повече ме изнерви в сериала...ама то онур и керемчо/моя любимец/те най хубавите newsm51...няма как да намерят по хубави я...та се замислям като видя керемчо мой лубимец какво толкова сьм му харесала на моя мьж.. Thinking

# 275
  • Стара Загора
Шех или Берг?
Берг е на 2.09. мисля....

Оппаааааа,има и другите части на 78-ми,айде чао за сега,отивам сда гледам!

Ще дадеш ли линк на др.части, че нещо не ги намирам.  Embarassed  Аз съм гледала само до 3.

# 276
Шехерезада е на 2 Май-в  3 или 4 серия когато я назначаваха с пост договор стопирах кадъра на СВ родена в Анкара седемдесет и коя година  май месец...Аз всеки ден се лекувам с първите серии и наскоро гледах нещо такова..А и  тя каза ДА на РД и за юни би сватбата

# 277
Разбрахте,  какво  ми  е  мнението  за  Мелек.
  Но, след  като  гледах  преведен  86 еп. ,  нещо  ме  шокира!

ББ  Момичета, Козльо  бил  сърцеразбивач!!!  Та  да  ви  кажа! -
   Ние  нищо  не  разбираме  от  мъже!!!
    hahaha    
не разбирате ами, нищо не разбирате!..я ма питайте мен, баба пенсионерка, дали не съм му люта фенка?! tooth
и такава ли си mlu6
йок недей  Stop как ще ни предаваш
ББ: или е жертва това, ще го отмъкнеш от жената че тя да се върне при онур

# 278
castanea
 може би с това, че не се разбрана процеса, се наблегна на гузната съвест? Thinking

Периде е на почивка при сестра си... а на Мехрибан изведнъж и стана по приятно да стои в Баку с приятели Crazy

# 279
ОООООООО,много сори,те са без субтитри още!!!! Embarassed
Нещо взе да ми се привижда Shocked

# 280
castanea
 може би с това, че не се разбрана процеса, се наблегна на гузната съвест? Thinking
да май на гузната съвест наблегнаха.
права си ако беше лъснало на процеса щеше да е май по-удобно и по- лесно за Фисюн. Щяха да й спестят това сама да си признае - не е лесно да се престрашиш така мисля

# 281
castanea
да май на гузната съвест наблегнаха.
права си ако беше лъснало на процеса щеше да е май по-удобно и по- лесно за Фисюн. Щяха да й спестят това сама да си признае

само че тогава нямаше да й се размине с условна присъда....

# 282
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Момичета,здравейте! Не съм писала скоро и аз но гледам да изчета всички размисли и страсти за нашия филм. Преди всичко да поздравя BZ- хош гелдин беним шекерим на родна земя. Да си изкараш много приятно и разтоварващо сред близките си , ама и нас мръдналите за много фенки да не забравяш!  Hug  bouquet Благодаря ти за превода на 86 серия в ефир така да се каже. Аз я гледах в сряда сутринта че предпочетох мача пред филма! Mr. GreenАма сега да не ме замеряте с домати,ей! Laughing Ама стана супер мач- като 39 серия от филма ни!
 Аша, много е хубаво писмото! Дано го е получила и прочела! Сега се приготвяй за теленцето Онурчо.  
 Мишел-  newsm51 Hug- Много  ще се радвам да гледам Чучулигата преведена!  Здраве на вашите ръце и души, и сърца!  newsm51

И аз съм Скорпионка-100%-ова! Ама Шех във филма мисля че е зодия Телец а иначе си е Дева- 2 септември 1982г.

И на мен много ми се споделя с вас за 86 и 87 серия ама като не мога с бели букви... newsm78

Шеф, Ренате Ками- къде сте? Ренатке,да не отиде в Кайзери да боядисваш яйцата? Mr. Green  

От Илинойс пристига чиста водка.
А от Русия има ли сельодка?
Ще има ли в таз серия утеха?
Билялдеде и Сабанджъ ума ни взеха!

Очакващи присядаме почти без дъх.
И целите сме се превърнали във слух.
Че на екрана е облещен дърт бърборко-
ще викаме на помощ Милко с Морко!----преди мнооого време имаше такова детско филмче- главните герои въртяха гадни номерца на Козела Брада!      Ние тука от храстите дебнем в засада Laughing Laughing

Какво ли и е подарил на Джейда мъжа и?

# 283
Така да си кажа и аз за Фюската-много кофти момент от филма,но жестоко изигран от нея!Все си мисля и аз ,че не трябваше да се случва това.Клин клин избива,но един остава вътре!Грях с грях не се изкупва,но в случая беше точно така,защо и аз незнам? newsm78
Надиде според мен и беше простила и преди това,но след убийството стана по-явно.Мен ако питате за всичко това вина има АК и Надидето.Вината на Фюси е дотолкова ,че спа с друг мъж.Тя си беше взела поука,промени се( или стана такава ,каквато е-друго е да знаеш,че си обичан) и изведнъж хоп убива учителя.Ама и него го дадоха като някой секс маниак,нямаше и следа от предишните му чувства.направо от вратата за краката  ooooh! луда работа.

# 284
kami69 да можеше да не й повярват че е искал да я изнасили

Общи условия

Активация на акаунт