1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 844
  • 441
  •   1
Отговори
# 360
пенда,не може би,ами направо си е така  Peace.В нейното положение кой няма да озверее ,пък дори и по-малко.Аз я харесвам още отначалото,може би защото се поставям на нейното положение.
АК е влюбен ,поне за момента.Той така бързо ги прави тези  работи,че...... ooooh!
Е, чак да съм я харесвала - не, но намирах обяснение за поведението и. Надиде и Бурхан още от началото ме дразнеха, много противоречиви в морала си, напоследък обаче съм им фенка, откакто омекнаха, видяха, че в живота не есамо черно и бяло, АК с неговите простотии има основна заслуга за тяхното 'осъзнаване'  Flutter

# 361
И аз Джансел много, много не я харесвах. Много тъжна и унила. Някак си нямаше живец в нея.

# 362
Джансел в какво се провини толкова newsm78че нещо не вдявам Rolling Eyes

# 363
Ами в нищо не се е провинила. Имаше лошия късмет да срещне Али Кемал

# 364
пенда,не може би,ами направо си е така  Peace.В нейното положение кой няма да озверее ,пък дори и по-малко.Аз я харесвам още отначалото,може би защото се поставям на нейното положение.
АК е влюбен ,поне за момента.Той така бързо ги прави тези  работи,че...... ooooh!
Е, чак да съм я харесвала - не, но намирах обяснение за поведението и. Надиде и Бурхан още от началото ме дразнеха, много противоречиви в морала си, напоследък обаче съм им фенка, откакто омекнаха, видяха, че в живота не есамо черно и бяло, АК с неговите простотии има основна заслуга за тяхното 'осъзнаване'  Flutter
браво намери нещо положително в АК

и в началото малко дразнеше
и все ми беше странно как се зарадва на телефона, който й даде АК
за един телефон  Thinking
Шех поне по тежко го дава, пък и на кого попадна  Joy hahaha

# 365

е как в нищо?!
Да отнемеш бащата и мъжа на чужда жена, май е грях - та за това, май си палти цената... Rolling Eyes

# 366
пенда BB:и аз така не я виждам като + герой, ама няколко момичета споделиха, пък нали ма знайш какъв съм наивник за щастливия край. Като удавник за сламка съм. Обаче ти гледа ли подробно трейлъра това, което Шех казва, че нямала лесно да се откаже - дали наистина на козела го казва.   ooooh! Писах вече че съм удавник

tsveti97
хубав разрез точно като неговата глава

ББ:Казва тя че е жена дето не се отказва лесно ама една усмивка вади като че са я влачили мътните пък това с лесното отказване можем много да спорим с нея ама я няма как така толкова лесно се отказа от любовта си голяма работа станало че спала със съпруга си за пари дори и да не й е бил тогава такъв, та тя спаси детето си за бога ,не черна нощ -бяла е и красива колко майки по света мучтаят за такъв шанс (пази боже)

# 367

Това май е главата на АК....???

ти мЪлчи, че и male Онур натам е тръгнал  Sad Rolling Eyes, пък уж не беше typical

# 368

хахаа  Joy ,но едва ли  Thinking
неговата по-скоро е съвсем празна,
може би има малко тиня на дъното Whistling
[/quote]

Аз мисля че тинята така е претиснала мозъчните му клетки че само това му е останало в главата

# 369
Венетат това вече ме довърши Joy hahaha JoyТо с АК си ецяло бедствие,кой е покрай него и той пати Mr. Green Heart Eyes

# 370
Умут и Бурчин много са пораснали и са големи сладури Heart Eyes

# 371
Е Шмети права си за Джансел. Аз толкова не харесвам Али Кемал, че нейнатагрешка ми бледнее пред него. Но, да грях е да разрушиш едно семейство.

# 372
Джансел действително отне бащата на децата,но се осъзна и го накара да се върне при тях,после той сам се отказа от семейството си Peace,а Джансел за да не му разваля семейството си събра партакешите и се изнесе Rolling EyesИ аз не я оправдавам че разваля семейство,но решението си беше на АК,а тя наистина го обичаше и немисля че заслужаваше толкова тежко наказание newsm78

# 373

Това май е главата на АК....???

ти мЪлчи, че и male Онур натам е тръгнал  Sad Rolling Eyes, пък уж не беше typical
  Онур е изключение ..той не е typical..верваш ли???Леле извинете изпротявам вече..

# 374
Дам,разруши семейство,като в началото даже и не обичаше толкова АК,само парите му я интересуваха.То не беше само телефона,и кожено палто и подари.Тя май за това беше с него отначало,после май го заобича.

Общи условия

Активация на акаунт