1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 833
  • 441
  •   1
Отговори
# 345
пенда,не може би,ами направо си е така  Peace.В нейното положение кой няма да озверее ,пък дори и по-малко.Аз я харесвам още отначалото,може би защото се поставям на нейното положение.
АК е влюбен ,поне за момента.Той така бързо ги прави тези  работи,че...... ooooh!

# 346
                            Момичета,не мога да намеря 77 серия-3,4,5,6 част.Моля за помощ.
върни се в предната тема на 1ва стр ги има линковете за всяка част така най лесно смятам ще се справиш
ако не стане пак свиркай

# 347
mlu6 Дано са ти здрави зъбките hug hug newsm47

# 348
# 349
момичета аз да не ви изтьрва чак напуках яйцата...тц тц тц Weary

# 350
Май на всички си ни е добре така иначе скуука Rolling Eyes и мен този филм много ме промени и след него няма да съм същата и ме накара да се замисля за неща,за който иначе не бих се сетила,а поуките са мноого newsm78 Млуш ББ:Хайде де докога ще подгряваш огъня слагой козела на клада,та да се отърваваме вече,пък със Шех все някак ще се справим,ще го преживей,колкото и да й е трудно Joy hahaha

# 351
за 86 някак не виждам Емел като + герой, по-скоро ще отмъщава за наранено самолюбие

а за песента, когато Шех гледа как Каан спи, така и не я открих, но докато вървеше кадъра, имаше реклама на друга песен на Кърач

http://www.youtube.com/watch?v=x8IvvN_nvOs

# 352
пенда,не може би,ами направо си е така  Peace.В нейното положение кой няма да озверее ,пък дори и по-малко.Аз я харесвам още отначалото,може би защото се поставям на нейното положение.
АК е влюбен ,поне за момента.Той така бързо ги прави тези  работи,че...... ooooh!
Това май е главата на АК....???

# 353
Хоп и аз да се изкажа за Фюсун...

В интерес на истината тя ми е интересен типаж. От самото начало ми беше интересна и никога не съм я приемала за крайно лоша - много капризна, невъзпитана на моменти, алчна, но крайно лоша не.
Все пак винаги проявяваше уважение към Надиде и Бурхан. Добре гледаше децата, макар да беше крайно рязка и груба с тях на моменти.
Много страно я извъртяха като образ сценаристите - от едната крайност към другата - сега играе типажа на Джансел - тя беше така отстъпчива, мила и неизискваща нищо... Нещо не мога да се насиля да кажа нещо лошо за нея, Rolling Eyes а ако беше в началото колко домати щяхме да размятаме по нея ...  Joy

# 354

Това май е главата на АК....???

хахаа  Joy ,но едва ли  Thinking
неговата по-скоро е съвсем празна,
може би има малко тиня на дъното Whistling

# 355
Аз пък  не харесвах Джансел  Crossing Arms

# 356

и аз, не я харесвах, защото ми беше някак безлична, но ролята иначе и беше положителна ...

# 357
KRASSI_EL
Danaya имаше снощи едни такива разсъждения  ББ: че Емел ще им помогне да се осъзнаят. Не знам успяла ли си да го прочетеш. На мен такова нещо не би хрумнало - естествено, защото не я харесвам затова. Но и ти сега пишеш нещо подобно
Ами нали днес някой каза че на Онур му липсват много и предприема някакви действия и аз затова така си мисля действията да са свързани със тази Емел иначе хич не я харесвам въпреки че коя жена би му устояла на Онур сега й се е паднало да спи с Онур Аксал какво пък.
ББ: исках да кажа че ти си втората на която й хрумва. може и да е вярно. Емел да не е злобарка - Жале 2 или Зейнеб 2 - въпреки че и двете като излизаха от сериала всяка помогна с нещо. Между другото до сега освен че спи с Онур какво друго лошо е направила Емел - май не сещам сега.

Ама то какво му е лошото на това че спи с Онур няма лошо те хубави работи правят  Laughing

# 358
пенда BB:и аз така не я виждам като + герой, ама няколко момичета споделиха, пък нали ма знайш какъв съм наивник за щастливия край. Като удавник за сламка съм. Обаче ти гледа ли подробно трейлъра това, което Шех казва, че нямала лесно да се откаже - дали наистина на козела го казва.   ooooh! Писах вече че съм удавник

tsveti97
хубав разрез точно като неговата глава

# 359

и аз, не я харесвах, защото ми беше някак безлична, но ролята иначе и беше положителна ...
И противоречива

Общи условия

Активация на акаунт