1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 853
  • 441
  •   1
Отговори
# 330
не го знам аз този сериал
ако някое от момичетата знае да ти помогне

ама то има ли такъв сериал? то не е ли книга?
айде и аз на изтривалката

# 331
  • Някъде около Пловдив
Видяла съм, но смятах, че тук пишат разумни хора, които ако могат ще отговорят, а не да се подиграват! Съжалявам ако съм Ви досадила.

# 332
Видяла съм, но смятах, че тук пишат разумни хора, които ако могат ще отговорят, а не да се подиграват! Съжалявам ако съм Ви досадила.

били са разумни преди да почнат да гледат 1001 нощи...сега вече са  #Crazy не им се сърди  Wink ...а аз временно съм добре  Sick

# 333
# 334

били са разумни преди да почнат да гледат 1001 нощи...сега вече са  #Crazy не им се сърди  Wink ...а аз временно съм добре  Sick

извинявай kocki ама тук разумни няма mlu6 е права всички сме  #Crazy

# 335
може някой да иска влезе в Айдъла или Брадъра и без да иска да е кликнал тук.... newsm78 Laughing

Даа това сме ние,това сме,но ...на мен си ми харесва че изкуках,добре се чувствам добре ми ееее тааакааа newsm78 #Crazy #2gunfire Laughing

# 336
mlu6 сега като се замисля  newsm78 хитруша си ти момиче   bouquet
ний тук толкоз фенки - едните на Керем, другите на Онур постоянно в двата лагера   smile3512
а ти едничка

ББ: еееххххх...де да бях едничка.. Cry а то с Шех се налага да водя люта битка #Sniper  .....да си имам  Черната съдба.. ooooh!   отивам да варя яйца Simple Smile

Я сега пак кажи кои са свинете и кои - ябълките  newsm78 Grinning
Свари ли яйцата, че мойте сабахле се изпопукаха половината  Close

# 337
може някой да иска влезе в Айдъла или Брадъра и без да иска да е кликнал тук.... newsm78 Laughing
Даа това сме ние,това сме,но ...на мен си ми харесва че изкуках,добре се чувствам добре ми ееее тааакааа newsm78 #Crazy #2gunfire Laughing
имаше една такава песен: добре ми е така, добре ми е така - май кристина димитрова я тананикаше
Lilims и на мен ми е добре така

# 338
Качени ли са вече преводите на 78 и 79 епизод
мисля че 78 още не е качен целия
момичетата превеждаха 86
сигурно и яйца боядисват така че тьрпение мила

# 339
Качени ли са вече преводите на 78 и 79 епизод
мисля че 78 още не е качен целия
момичетата превеждаха 86
сигурно и яйца боядисват така че тьрпение мила
все пак турците са го гледали в продьлжение на три години...ние можем само да благодарим на преводачките  bouquet

# 340
mlu6 сега като се замисля  newsm78 хитруша си ти момиче   bouquet
ний тук толкоз фенки - едните на Керем, другите на Онур постоянно в двата лагера   smile3512
а ти едничка

ББ: еееххххх...де да бях едничка.. Cry а то с Шех се налага да водя люта битка #Sniper  .....да си имам  Черната съдба.. ooooh!   отивам да варя яйца Simple Smile

Я сега пак кажи кои са свинете и кои - ябълките  newsm78 Grinning
Свари ли яйцата, че мойте сабахле се изпопукаха половината  Close

Пенда, Пенда...очебодни работи на виждаш... Shocked  в случая ББ: АЗ съм Прасето  и се глася на Козела-Ябълка Laughing
а яйцата още не съм ги извадила...варя ги бааавно ...на тих огън...тренирам за старо козлешко Mr. Green

# 341

Ами защото тя се бърка навсякъде.А за Фюска преди многоооооо време коментирахме -дали е лесно да те омъжат без любов,да следят всяка твоя крачка,да даваш  отчет за всичко,даже и за парите(ако си спомняте Надиде и купи лекарствата) че даже и да ядеш това ,което на тях им се яде(Бурхан обичал патладжана пържен) А ?   newsm78 Не е естествено тя Фюси май за това беше такава,неудовлетворена от живота си и мъжа си,най-вече.Сега видя ,че я ценят ,видя ,е АК я обикна и най-вече и липсват децата(заради тях коя майка няма да се промяни)АК няма как да го въртиш на малкия си пръст-той е прекалено прост и за това(а и кой иска такава мижитурка за мъж)
Peace , и на Magi, za двойния стандарт,

и друго се сещам, когато Надиде даде на Шех брошката /1еп./, се тюхкаше, че не си е заделяла по нещо настрана, а пък после Фюси я разнищиха за същото.
като цяло отношението към Фюсун в къщата беше адски пренебрежително, той Онур на 2 пъти погледна доста озадачено - 1- когато момичетата избягаха, той ги доведе, и Надиде не удостои Ф. с отговор какво става, и, 2- когато дойдоха в къшата след отвличането на Шех, Фюси пак не знаеше нищо /е, тя тогава любов въртеше/. Та може би си имаше своите основания да е злобна и проклета.
а за АК - влюбен  newsm78, той беше на сухо човека, пък и след   Аху ........

# 342
  • ЯМБОЛ
                             Момичета,не мога да намеря 77 серия-3,4,5,6 част.Моля за помощ.

# 343

Пенда, Пенда...очебодни работи на виждаш... Shocked  в случая ББ: АЗ съм Прасето  и се глася на Козела-Ябълка Laughing
а яйцата още не съм ги извадила...варя ги бааавно ...на тих огън...тренирам за старо козлешко Mr. Green

абе и аз така си помислих, ама рекох да попитам все пак  Embarassed, да не стане грешка

# 344
Извинявам се че пак подхванах темата с Бенну ама,на кой за кво си му е мира няма,пък за мръдналите замалко аз май съм от тези дето са за повечко Joy Heart EyesЗа двойния стандарт на Надиде и аз много се ядосах че на сина си може да прости изневерите,а на Фюси не,но тя по темата каза,че на греха с грях не се отвръща,а колкото да изкупуването му с нов грях(убийството)мисля че Надиде преди това й беше простила,но Фюси вината си е мъчеше и за това сигурно си призна newsm78,а реакцията на АК ме изненада след неговите многобройни изневери,тя до сега трябваше да го е #2gunfire доста пъти,ама добре че се осъзна пак с помоща на Надиде,тя Фюсун гледа чуждото дете пък той като  безгрешен се сърди,но омекна и се осъзна поне,та даже май й прости Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт