1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 864
  • 441
  •   1
Отговори
# 315
_Magi този двоен стандарт и аз не го разбирам и сега нали АК иска да я стреля
точно той толкова обиден, верно вече го дават че я обича и все пак

SSSM вратата на сговорното семейство е отворена за нови членове. И аз съм от скоро тук

# 316
SSSM
 пиши си спокойно.. за всички има място във форума Peace

# 317
KRASSI_EL
Danaya имаше снощи едни такива разсъждения  ББ: че Емел ще им помогне да се осъзнаят. Не знам успяла ли си да го прочетеш. На мен такова нещо не би хрумнало - естествено, защото не я харесвам затова. Но и ти сега пишеш нещо подобно

Ами нали днес някой каза че на Онур му липсват много и предприема някакви действия и аз затова така си мисля действията да са свързани със тази Емел иначе хич не я харесвам въпреки че коя жена би му устояла на Онур сега й се е паднало да спи с Онур Аксал какво пък.

# 318
KRASSI_EL
Danaya имаше снощи едни такива разсъждения  ББ: че Емел ще им помогне да се осъзнаят. Не знам успяла ли си да го прочетеш. На мен такова нещо не би хрумнало - естествено, защото не я харесвам затова. Но и ти сега пишеш нещо подобно
Ами нали днес някой каза че на Онур му липсват много и предприема някакви действия и аз затова така си мисля действията да са свързани със тази Емел иначе хич не я харесвам въпреки че коя жена би му устояла на Онур сега й се е паднало да спи с Онур Аксал какво пък.
ББ: исках да кажа че ти си втората на която й хрумва. може и да е вярно. Емел да не е злобарка - Жале 2 или Зейнеб 2 - въпреки че и двете като излизаха от сериала всяка помогна с нещо. Между другото до сега освен че спи с Онур какво друго лошо е направила Емел - май не сещам сега.

# 319
  • Някъде около Пловдив
Качени ли са вече преводите на 78 и 79 епизод

# 320
Качени ли са вече преводите на 78 и 79 епизод
за кой сериал питаш

# 321
  • Някъде около Пловдив
Ами за 1001 нощи

# 322
Относно Фюсун споделям мнението на geradost Peace
ББ И аз имам чувството че Емел ще направи нещо хубаво -може и да не е съзнателно

# 323
Здравейте, мили момичета
Останах без очи, но изгледах преведените серии до 78. Не искам да гледам 80 и някоя серии, които са преведени, искам да вървя последователно. Тъкмо на спокойствие ще ви изчета. Оф, този филм е жива болест, но сладка. Връща ме с вълненията в далечната младост. Много страсти, много емоции, особено 75, 76, 77. Надидето не ви ли напомня на Султана от "Железния светилник" на Талев. Такива патриархални отношения като в семейство Евлияоглу е имало и в ония години по нашите земи. Такъв драматизъм и толкова истинска игра отавна не бях гледала.
Дълбок поклон на момичетата, които превеждат и не бива да ги притесняваме с излишни претенции. Когато могат, ще качват. Идват празници, има работа за вършене в къщи. След като изгледах днес трите серии на 78 епизод, спокойно си сварих яйцата и си ги боядисах. Утре рано ще замеся козунаците и няма да се притеснявам, че не съм изгледала някоя серия.
Писмото до Бену/Джейда е прекрасно.  Надявам се да се зарадва на българските си почитателки.  За авторката  smile3501 txtloves newsm51

# 324
_Magi този двоен стандарт и аз не го разбирам и сега нали АК иска да я стреля
точно той толкова обиден, верно вече го дават че я обича и все пак

Абсолютно съм съгласна с вас за двойния стандарт. Това мекотело Али Кемал много бързо забрави, че има дете от Джансел, че е женен за Аху. Фюсун сама си призна, разкая се, промени се и ако той беше мъж на място и наистина я обичаше щеше да оцени това, а той тръгнал да я стреля. Боже, боже... На всичкото отгоре той докара учителя в дома на Фюсун. Ама той просто каквото и да направи все грешно излиза. Това е може би единствения герой, за който трудно мога да кажа нещо добро.

# 325
не го знам аз този сериал
ако някое от момичетата знае да ти помогне

anna3com къде си? идвай, че изцапах пак обувките. връщам се пред вратата на изтривалката. Сори
  bouquet

# 326
Castanea и Звездичка, благодаря ви.

# 327
KRASSI_EL

ББ-Аз съсъщо си мисля че Емел ще спомогне на Онур и Шех да се съберат.Незнам по какъв начин но като гледах трейлъра на 87 епизод май Емел взима интервю от Онур което го излъчват по телевизията.Не съм сигурна но си мисля че Шех го вижда и от там нататък newsm78

# 328

кавото има качено, е на 1ва стр. от темата
иди и виж

# 329
За 86еп ББ: Току що изгледах 86/1част и се бях съгласила с мнението на Мишел за вината на Бенну в случая със Шех,но сега коренно си промених мнението в крайна сметка Бурак пита Керем защо нищи чужди работи,кой с кого е спал и защо и му казва че ако си беше траел,нямаше да се стигне дотук,истина PeaceА Бенну отговаря че нищеше излишно защото беше влюбен в Шех,което също си е чистата истина Peace,тогава Керем обвинява Бенну че не е приятелка,а враг на Шех и се замислих какво толкова е направила Бенну срещу Шех,та да й е враг в крайна сметка тя още от началото имаше съмнения откъде Шех е намерила парите,но през цялото време си траеше не е нищела,а накрая като каза за съмненията който толкова време сдържаше,каза че напълно оправдава Шех,за постъпката й и обвиняваше само Керем,нямаше представа че разкрива дълбоко пазената тайна на Шех и Онур,която Керем още доста преди това беше разкрил в глупостта си WhistlingТя нямаше право въпреки всичко и съмнението си че Керем е постъпил подло спрямо Шех,да разкрива тайната на приятелката си(само в това според мен е нейната вина,но тя се разкая и отиде да иска прошка,а Шех я изгони без да я изслуша),въпреки че не знаеше че не Керем,а Онур го е направил,ако тя знаеше тази подробност не би казала каквото и да било и освен това никога не е обидила Шех по никакъв повод нити е говорила против нея,развали приятелството си с нея от безмислена равност и тук пак опираме на лудата й любов към Керем,което не я оправдава WhistlingНо дори Бенну да си беше помълчала и Севал,мелек и Бурак,да не бяха разбрали Шех вече отдавна си беше събрала багажа и загърбила миналото,то доста хора вече знаеха тайната й Whistlingа и Шех още незнае какво е направила Бенну и въпрки това неще и да чуе за връщане назад,немисля че ако Бенну си беше помълчала положението щеше да е по различно от настоящото и тя има вина но не цялата Peace и съм сигурна че плаща скъпо за нея,а освен това безпричинните й според мен съмнения са към Керем,а не към Шех,тя единствена направи опит да иди да говори с нея и да оправи положението,въпреки че беше неуспешен,сори за дългия пост но се опитвам да си изясня положението,което в смесица от минали и настоящи събития стана доста сложно,а аз все още се опитвам да намеря отговорите,моля без домати по мен че се опитвам да си защитя любимия герой от филма,дори и слабохарактерен и доста често допускащ грешки,като всички други и накрая пак продължавам да се нядявам че ще си изкупи грешките и ще доживей щастие и тя най накрая newsm78 Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт