1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 842
  • 441
  •   1
Отговори
# 240
Кого е наранила Мелек откакто се появи във филма?

- сестра си  -  определено беше ябълката на раздора между Бенну и Керем ( там  имаше и малко вина Бенну )
 -  тормозеше Бурак и покрай него и Сезен
 - Мерт

Донякъде мога да се съглася за Мерт. Абе и там мога да поспоря, ама нещо ми се губи момента, в който е спала с него, та не смея. Laughing

# 241

Донякъде мога да се съглася за Мерт. Абе и там мога да поспоря, ама нещо ми се губи момента, в който е спала с него, та не смея. Laughing
много бавно ми зарежда вибокс-а иначе да съм изровила кога беше ooooh!
 но ще опиша:
Мелек имаше уговорка( мисля) с Еда... обаче тя отпадна и Мелек се обади на Мерт... който и говори много троснато по телефона, но все пак се уговориха да се видят и отидоха покрай морето и там Мерт и намекна, че  има чувства... и се почна нещо от рода " онази нощ, нищо ли не значи за теб, значи ти ме използва..." и тн... което ме наведе на мисълта, че е имало чики-рики- тралала Whistling

# 242
разделиха се щото излезе наяве тайната за "черната нощ". след 4 серии свършва филма
Много ти благодаря за отговора!

castanea, много си любезна, тъкмо щях да питам как е станало, ти си ми разяснила всичко  Hug благодаря!
Ще потърся блога че нямам търпение  Peace
Жалко че свършва сериала Sad  Аз от снощи започнах отнво от начало да го гледам, със субтитри определено е по добре, по чувствено!

# 243
Спането не сме видяли!
Той й каза, че неговите чувства не са за една нощ. След тази нощ тя не му се е обадила, а е обещала. Тя се извиняваше с много работа във фирмата. Обади му се като остана свободна.
Егоизма пак - имам време за тебе когато нямам нищо друго за правене.

От друга страна това може да е не толкова егоизъм колкото страх от обвързване, ама като гледам до тук си прави каквото и се иска в момента, пък после тича да се извинява на близките си. С по-далечните няма много проблеми защото са на "здравей, здрасти".

А на Еда си изпя тайните на Шех, че и разни други тайни без проблем. Лоялността май е непозната дума.

# 244

много бавно ми зарежда вибокс-а иначе да съм изровила кога беше ooooh!
 но ще опиша:
Мелек имаше уговорка( мисля) с Еда... обаче тя отпадна и Мелек се обади на Мерт... който и говори много троснато по телефона, но все пак се уговориха да се видят и отидоха покрай морето и там Мерт и намекна, че  има чувства... и се почна нещо от рода " онази нощ, нищо ли не значи за теб, значи ти ме използва..." и тн... което ме наведе на мисълта, че е имало чики-рики- тралала Whistling
Спомням си този разговор, ама не му обърнах особено внимание, защото реших, че нещо съм пропуснала преди това. Довечера ще го изгледам пак, че сега уж съм на работа.
Уфф, аз за реални хора май не съм мислила и не съм се впрягала толкова, колкото за тези филмови герои  Joy

# 245
По всяка вероятност другия вторник ще е 87 епизод.

Дали?  дано ,че и аз трудно издържам вече едно ми е кривоооо сега като не са добре нещата .

# 246
По всяка вероятност другия вторник ще е 87 епизод.
Дали?  дано ,че и аз трудно издържам вече едно ми е кривоооо сега като не са добре нещата .
гледай 77 нещата са идеални  Joy hahaha
дано обаче има епизод BB: че има малка надежда в него не е като този който мина
Краси и на мен ми е криво
Venetat днес май малко по-спокойно в офиса от вчера

на този разговор и аз не съм обърнала внимание

# 247
castanea за известно време бях сама, обаче шефът тъкмо се върна и  smile3515 newsm61 и ще бягам оттука. Довечера пак, ако дотогава не сте изяли горката Мелек с парцалите.  Joy

# 248
Момичета, по време на сериала, по Нова рекламираха някакъв нов, пак турски, "Мелодии на сърцето" мисля се казваше, кога ли ще го дават?
Малко ме съмнява да ме грабне след тази прелест обаче  Tired

# 249
Venetat не сме чак такива няма да я замеряме с домати, споко - чак толкова не е заслужила още

Мери съфорумки споделиха бил много хубав - пак  newsm45 и хубава музика. главния герой музикант го дават. ето малко преглед http://vbox7.com/play:46d91d0f. Обаче не знам колко са верни предположенията че ще е точно този може и друг да е

но колкото и да е хубав е втори

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 14:14 от castanea

# 250
Вие гледахте ли може би наистина ще го дават ( 87)защото предната седмица когато не даваха нямаше новини за следвашия (86 )епизод пуснаха чак сега в понеделник ДАНО мамка му само пускат мухата и две седмици гледат сеир .

ББ: мислех си че тая Емел преди предаването си с Онур е решила да изкопче нещо от семейния му живот за да го разобличи .Това го мислех до преди малко когато прочетох някъде че Онур предприема неочаквани действия и сега пък измислих ,че е възможно той да я е накарал да се срещне със Шех и да й разиграят театър някакъв в предаването със Онур   newsm78

оле извинявайтеее

# 251
  • В тъмната гора.
Вие гледахте ли може би наистина ще го дават ( 87)защото предната седмица когато не даваха нямаше новини за следвашия (86 )епизод пуснаха чак сега в понеделник ДАНО мамка му само пускат мухата и две седмици гледат сеир .

ББ: мислех си че тая Емел преди предаването си с Онур е решила да изкопче нещо от семейния му живот за да го разобличи .Това го мислех до преди малко когато прочетох някъде че Онур предприема неочаквани действия и сега пък измислих ,че е възможно той да я е накарал да се срещне със Шех и да й разиграят театър някакъв в предаването със Онур   newsm78

оле извинявайтеее

Именно и аз оттам си правя извода.

# 252
Спането не сме видяли!
иа з не съм... но останах с подобно впечатление Thinking

# 253
  • Варна
  Момичета,  така  като  гледам  - все  повече  разсъждаваме  върху  87-ми.   Все  се  опитваме  да  отгатнем как  ще  се  развият  нещата  и  все  в  положителен  план мислим.
  Ама  мен  ме  издразни    ББ     изречението  на  Шех :  "Ти  мислиш  ли,  че  ще  се  откажа  толкова  лесно?"    Ама  защо  да  мислим?  Ние  знаем  -  на  втората  минута  си  спретнала  куфарите!!!  И  ако  вече  си  си  взела  поука,  ако  си  помъдряла, защо  не  се бори  за  мъжа  на  живота  си!  Защо  за  този,  когото  въобще не  познаваш,  с  когото  нищо  не  те  свързва?   AAAAAAAAA!!!!!     Rage

# 254
KRASSI_EL
Danaya имаше снощи едни такива разсъждения  ББ: че Емел ще им помогне да се осъзнаят. Не знам успяла ли си да го прочетеш. На мен такова нещо не би хрумнало - естествено, защото не я харесвам затова. Но и ти сега пишеш нещо подобно

Общи условия

Активация на акаунт