1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 848
  • 441
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
  Разбрахте,  какво  ми  е  мнението  за  Мелек.

Но, след  като  гледах  преведен  86 еп. ,  нещо  ме  шокира!

ББ  Момичета, Козльо  бил  сърцеразбивач!!!  Та  да  ви  кажа! -

Ние  нищо  не  разбираме  от  мъже!!!
    hahaha

# 226
Май само аз виждам Мелек в различна светлина. Мисля, че тя е имала много бурен тинейджърски период - безразборен секс, алкохол, може би наркотици. Но тя излезе от него. Човек прави грешки, но винаги заслужава втори шанс. Бену даде такъв шанс на сестра си. Дайте й и вие бе хора /шегичка/. Кого е наранила Мелек откакто се появи във филма? Подкрепя сестра си, приятелите си, ако щете дори и холдинга. Освен това Бену, Шехерезада, Керем, Мерт всички я приемат и харесват. Не може да е толкова лоша.

# 227
Planet бб: още при превода на БЗ се разбираше че го изкарват такъв. наистина явно не разбираме от мъже  Joy

# 228
  • Варна
   Кой  иска  да  каже  нещо  лошо  за  Скорпионите?    fight

Ха - ха !!!

# 229
  • В тъмната гора.

hahaha

Дай повече подробности, от къде си направи този извод?

ББ Знаете ли, няма да е лошо Шехерезада и Енгин да се оженят....да си ядат взаимно попарите. Само тогава тя ще оцени какво е загубила. Ще е голямо шоу....особено първата брачна нощ.
Аз като гледам така, никоя жена не се е оплакала от Онур досега....ама Шехерезада, каквото е гевезе, да видим какво ще прави.

# 230

hahaha

бб ми тя жена му много ясно си го каза след 7 дена и аут....явно човека си е голям хоцкар  newsm27 bombs....ама шехито като не го знае....ммммм мисля че жена му бившата ще го изпорти пред шехи Praynig....и така..

# 231
Що се отнася до това, че Мелек се е сприятелила с Еда, ми тя не я вижда в светлината, в която я виждаме ние. Тя и Шехерезада по-едно време доста си споделяше с Еда.
с Еда сценаристите малко ни се подиграват
как пък никой не я усети за толкова време
само Мерт и Нурхаят я гледат лошо

а пък Мелек нали сега живее с нея и в една стая работят  newsm78

Venetat

това ,ч е я харесваш е добре.. трябва да е шареничко Hug
да добре се получи и друго мнение да има че както скокнахме срещу Мелек отиде дискусията

Castanea, и аз възприемам Еда почти като подигравка. То верно, че трябва да има един виновен, ама чак пък толкова ... Тя отдавна ми идва повече.
А ангелското на Мелек е, че всъщност е наивна, защото не допусна нито веднъж лоша умисъл у въпросната Еда.

Звезди, тя Мелек си е шарена - като великденско яйце. Аз също не я нападам. Е, подразни ме заради тази й обсебеност с Бурак, ама какво пък. Ние да не сме идеални, я.

# 232
Нищо лично за скорпионите!

И аз си имам един в къщи. Хапе всички и във всички посоки. Като няма друг виновен, си се навиква сам.  И също като Шехи всичко сколасва да направи и работата му спори.

# 233
Mishel_ ББ:голямо шоу ще е наистина, но сценаристите точно тези моменти ни ги спестяват как се отпуснаха за тая сцена в 77 незнам. А пък за Козела не казваше ли жена му че Шех ще е поредната еднодневка. То не следва веднага че като ги сменя е непременно сърцеразбич ама явно му се връзват. И тая Шех и тя. Пак се сетих пак се ядосах. Но май Ана е права че тя се жени за него като застраховка за да е сигурна че няма да се върне при онур

# 234
  • Варна

hahaha

бб ми тя жена му много ясно си го каза след 7 дена и аут....явно човека си е голям хоцкар  newsm27 bombs....ама шехито като не го знае....ммммм мисля че жена му бившата ще го изпорти пред шехи Praynig....и така..

Не,  аз  определено  не  мога  да  оценя  чара  му!!!     Не  мога  да  си  представя,  че има  опашка  за  него!!!   Какво  да  правя,  като   си   предпочитам  Онур!!!

# 235
Кого е наранила Мелек откакто се появи във филма?

- сестра си  -  определено беше ябълката на раздора между Бенну и Керем ( там  имаше и малко вина Бенну )
 -  тормозеше Бурак и покрай него и Сезен
 - Мерт

не става въпрос дали е лоша, а каква е.... и какво мислим за нея  Hug

скорпионите

определено ги харесвам... дори и с недостатъците им Blush

# 236
бб  много е странно отношението на енгин кьм щерка му....тя се вьзползва от врьзката му сьс шехи и го изнудва за нейните си работи....но пьк и той сякаш и угажда за да не се изтьрве нещо щерка му пред шехи...явно за миналото му...за мен този човек има мьтно минало...щом и женка му намесиха точи се една...ама ще видим newsm78

# 237
  • Варна
Mishel_ ББ:голямо шоу ще е наистина, но сценаристите точно тези моменти ни ги спестяват как се отпуснаха за тая сцена в 77 незнам. А пък за Козела не казваше ли жена му че Шех ще е поредната еднодневка. То не следва веднага че като ги сменя е непременно сърцеразбич ама явно му се връзват. И тая Шех и тя. Пак се сетих пак се ядосах. Но май Ана е права че тя се жени за него като застраховка за да е сигурна че няма да се върне при онур

Джанъм,  и  аз  затова  казвам, че  се  шокирах!!!
ББ  Жена  му  казва :  И пак  поредното  разбито  сърце!!!

# 238
Planet BB:няма тук в този форум очарован мисля от козела, но ти си го написала явно нищо не разбираме  Joy

Маги верно наивна я дават. Тя може би затова е изпаднала и в онази ситуация в Лондон. Но аз не я харесвам.

Както казва Венетат отрезвени ги дават двамата с Бурак само толкова съм съгласна за сега

# 239
ББ Ох,тоя наш Онурчо-пак ме разплака!!!Как я обича и страда,миличкия-сърцето ми спира...Тя вече ме изнерви-НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА!!!Даа,наистина се хвърли на първия срещнат,защото я е страх-тя знае-ако Онур се появи и ...Само как се стресна в училищния двор,а?!А тоя дъртак явно използва креватно жените,когато Шех му каза да,той се задави-не го очакваше...Когато му каза че иска веднага да се женят той пак онемя...Боже,боже виж се бе дъртак и грозник в огледалото-къде се навираш...Ще се събуди ли тя???Тук някой спомена,че може да отвлекат Каан заради дълга на Али Кемал,но защо пък Каан-да отвличат неговите деца...но може би натам отива работата-нещастието ще ги събере Онур и Шехи А бену и Керем що не се гръмнат взаимно побеснявам вече-ами че те са виновни и двамата за развода да отидат и да действат-ТЕ ДА Я ВЪРНАТ..ох...ох...и ох...пак ме хванаха дяволите...Благодаря за бързия превод,съвестно ми е не можем нито да си платим,или поне да почерпим..БЛАГОДАРЯ!!!!

Общи условия

Активация на акаунт