1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 858
  • 441
  •   1
Отговори
# 210
Хайде за Мелек. На мен пък тя ми харесва. Да, явно много глупости е вършила в живота си преди да се появи във филма. И това, че е спала с приятеля на сестра си е гадно, но все си мисля, че Бену и тогава се е оставила някой да се възползва от нея. /само догатки/. Освен това Мелек беше искрена, когато я молеше да й прости. После историята със Зефер - влюби се в него, но устоя и не се впусна в някаква недостойна връзка. Много бурно реагира, когато Бурак я заряза, но първо и той постъпи гадно с нея и второ - бесня, трещя и се кротна. По добре скандал, отколкото да се беше потопила в самосъжаление и алкохол. Що се отнася до това, че стоварила проблемите си на сестра си, ми мисля че  Бену сама се впрегна. В случая по-скоро поведението на Бену ми беше странно.
Освен това както каза Шмети, в работата си е отговорна и лоялна. Отзивчива и чувствителна е към близките си хора.
Мисля, че тя просто израстна като характер. Надживя бунтарския си период и стана по-сериозна и отговорна.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.
не съм ги изчела и не знам дали не повтарям някого, или само аз я харесвам.

# 211
Като се завързаха нещата с Мерт почнаха да й минават чувствата към Бурак.  

ами мислиш ли?... повече  ми се струва, че му обръща внимание понеже той изстудя към нея Thinking

Звездичке, май се уплаши, че е загубила единствения си приятел. Нали прекара толкова часове на столчето пред бара, оплаквайки му се. Май само той и Бенну й обръщат внимание. Керем положи толкова грижи за нея, а тя нападаше сестра му направо безобразно. Не става въпрос дали заслужаваше или не. Просто въпрос на възпитание (или благодарност). Керем и даде летящ старт в Истанбул, сдобри я със сестра й. Най-малкото, което можеше да направи е да си мълчи.

# 212
Що се отнася до това, че Мелек се е сприятелила с Еда, ми тя не я вижда в светлината, в която я виждаме ние. Тя и Шехерезада по-едно време доста си споделяше с Еда.

# 213
Magi- много си точна в преценката за Мелек и Бурак. Описала си добре нрава и на двамата младежи.

# 214

Звездичке, май се уплаши, че е загубила единствения....
именно не мисли за другите...само за себе си...

Venetat

това ,ч е я харесваш е добре.. трябва да е шареничко Hug

# 215
Що се отнася до това, че Мелек се е сприятелила с Еда, ми тя не я вижда в светлината, в която я виждаме ние. Тя и Шехерезада по-едно време доста си споделяше с Еда.
с Еда сценаристите малко ни се подиграват
как пък никой не я усети за толкова време
само Мерт и Нурхаят я гледат лошо

а пък Мелек нали сега живее с нея и в една стая работят  newsm78

Whistling тъй е да и Шех и тя й споделя
Надиде няма ли да вземе да каже най накрая, ама и Бурхан сега реши да не се намесват

но сега нищим Мелек
сори   bouquet

Venetat

това ,ч е я харесваш е добре.. трябва да е шареничко Hug
да добре се получи и друго мнение да има че както скокнахме срещу Мелек отиде дискусията

# 216
Пак за Мелек. Дали наистина обичаше Бурак, не знам. Но това, че той я заряза, някак си я отрезви. Разбра, че животът не е безкраен купон. До сега винаги тя си е тръгвала, а сега усети болката, от това да бъдеш пренебрегнат.
Мисля, че по същия начин се отрази върху Бурак връзката му със Сезен. И той разбра, че животът не е само купон, че не можеш винаги да се измъкнеш с шега или просто да избягаш, когато стане напечено и има ситуации, в които брат ти не може да ти спаси. Досега и Мелек и Бурак винаги са наранявали другите без много да се замислят. Просто бяха повърхностни и разглезени. Но това, че самите те бяха наранени ги накара да пораснат.

# 217
И все си мисля, че Мелек и Бурак повече си подхождат като двойка, отколкото Сезен и Бурак.

# 218
Вярно, че нищиме Мелек, но си позволявам малко отклонение:

Коя ли зодия е Шех? Като гледам, че рождения й ден е по студено време, преди Нова година и това ме навява на мислите, че е скорпион. Хапе поред, а като няма кого - хапе себе си.

# 219
Аша, картичката е написана великолепно!     bouquet
Мелек не я обичам никак, така и не я разбрах, нито съжалих, даже по скоро ми е неприятна.  Rolling Eyes Твърде повърхностен човек е според мен. Като пчеличка е, само прелита над събития и хора. Rolling Eyes   

ББ: Момичета моля кажете ми накратко какво се случи та се разделиха този път Шех и Онур?
      И защо е сърдита на Бурханови?
      Филма ли свършва след 4 серии или само сезона? (кажете сезона, кажете сезона  Praynig)
Благодаря за отговорите!
  Hug

# 220
  • Варна
  Според  мен  никакъв " Ангел "  не  е  тази  Мелек!  Добре  са  избрали  името  й  сценаристите.

Още  от   първата  си  среща  с  нея, разбираме  че  тя  няма  никакви  угризения  за   това, че  е  отмъкнала  гаджето  на  сестра си!  Даже  мисли, че й  е  направила  услуга!  Ама  как  се  чувства  сестра  й?  -  Много  важно! А  й  се  извини,  защото  нямаше  къде  да  отиде!

Мога  да  продължавам  дълго  в  този  дух!!!

# 221

Така че, за добро или лошо - и това ще мине. Но аз няма да съм същата - това го знам със сигурност. Още е рано за финални ретроспекции, но отсега мога да кажа колко много неща научих след като започнах да гледам филма. Като започна от това, че той ме провокира да се се регистрирам в тоя форум,   comp03 да минем през това, че всеки ден - пак провокирана, но от вас - търся отговори на важни и по-маловажни въпроси за отношенията между хората,  newsm78 и да стигна до вглъбяването и преоткриването на позабравени ценности 1dating. Ако щете ми вярвайте, дори гардероба си промених - малко нещо го давам като Шех.  hahaha Joy Joy

Меги абсолютно точно си го казала. 1 : 1 и аз така се чувствам. А аз открих в себе си някои отрицателни черти от героите. Неща, за които никога не съм се замисляла. Но мисля, че и от такова опознаване има полза.

# 222

ББ: Момичета моля кажете ми накратко какво се случи та се разделиха този път Шех и Онур?
      И защо е сърдита на Бурханови?
      Филма ли свършва след 4 серии или само сезона? (кажете сезона, кажете сезона  Praynig)
Благодаря за отговорите!
  Hug
разделиха се щото излезе наяве тайната за "черната нощ". след 4 серии свършва филма

# 223
Мери бб: Керем се изпуска пред Еда за черната нощ че Шех е спала с мъж за пари, но не казва с кого е спала
Еда казва на Надиде, но вече Надиде я е изобличила и ще уволняват от фирмата
Надиде говори с Шех и Шех обвинява Онур че той е казал на някой

но защо не прочетеш в блога на вярка там ги има диалозите от 80еп

# 224
Вярно, че нищиме Мелек, но си позволявам малко отклонение:

Коя ли зодия е Шех? Като гледам, че рождения й ден е по студено време, преди Нова година и това ме навява на мислите, че е скорпион. Хапе поред, а като няма кого - хапе себе си.

Айде сега, ще се обиждаме на скорпиони!!!

Шегичка, ама май не съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт