1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 938
  • 441
  •   1
Отговори
# 195
за Мелек
да дразнещ герой е в сериала
единствения път когато малко ми стана жал за нея е когато Еда се завъртя край нея - възползва се веднага от ситуацията тя.
Но като почна Мелек да споделя на добрата си приятелка забравих жал и всичко.
Обаче това с Мерт съм го изтървала кога е станало
Още отначало обаче не я дават като човек с кой знае какво достойнство - как се молеше на Бену да я приеме и да й прости
да спиш с годеника на сестра си  Thinking Crossing Arms
с Бурак пък съвсем го загуби това достойнство
а сега се сетих за Зефер - тогава май реакцията й беше правилна, но те бързо го изкараха от сериала така че и тук си останаха ?????

гледайки тяхното семейство Мелек май като баща си, а пък Бену като майка си
май понякога колкото и да бягаш, като родителите си постъпваш - хем си бил наранен като дете, не одобравяш постъпките им и пак до тяхното положение се докарваш
не винаги естествено става така де - ако успее човек да се отърси, но това май означава почти да скъсаш връзките с роднините

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 11:54 от castanea

# 196
Ами незнам колко жертви взе тоя филм. Мислете лек, защото някоя от нас ще стане зян.................
Баба ми винаги казваше "Не се притеснявай и това ще мине". В смисъл, че нищо в живота не е вечно и тъгата и радостта. Обаче аз не искам тази лудост да минава.

Venetat, баба ти умно е казала. Почти същите бяха и думите на Онур в 15-ти епизод, когато Шех беше простреляна - "Нищо не продължава вечно и грижите свършват, когато им дойде времето." Връщах се специално, за да чуя точно думите.

Така че, за добро или лошо - и това ще мине. Но аз няма да съм същата - това го знам със сигурност. Още е рано за финални ретроспекции, но отсега мога да кажа колко много неща научих след като започнах да гледам филма. Като започна от това, че той ме провокира да се се регистрирам в тоя форум,   comp03 да минем през това, че всеки ден - пак провокирана, но от вас - търся отговори на важни и по-маловажни въпроси за отношенията между хората,  newsm78 и да стигна до вглъбяването и преоткриването на позабравени ценности 1dating. Ако щете ми вярвайте, дори гардероба си промених - малко нещо го давам като Шех.  hahaha Joy Joy

# 197
За Мелек - ами много противоречив образ и тя като сестра си ...  Laughing

Има моменти в който я харесвам - по силна е от Бенну и по борбена - отстоява позициите си ... НО ... ами като цяло не ми харесва ...
Вманиаченоста и по Бурак, просто ме хвърли  в почуда - даваха я уж, небрежна към мъжете - пък в един момент толкова зависима, та чак сцени, крясъци и т.н., а да не говорим за това, че силно намеси в личната си война и Бенну и Керем. В ситуация в която те не биха могли да вземат еднозначно страна.
Все ми се струва, че при нея егоизма е в повече, не чувствата а, егоизъма - как няма да е тя, а някаква сервитьорка - как кака и батко, няма да са на нейна страна , а примерно неутрални и т.н. Единствено в професионалната част ми харесва, че се зае с работата си, много отговорно и не направи гаф, както очаквах още от началото.

Звезди  Hug,четях едни книги....... newsm53

о! аз, имам рекламация към една от книгите ...  tooth пропуснала е авторката голяяяма част от важните неща ...  Mr. Green

# 198
Звезди  Hug,четях едни книги....... newsm53
аааааааааааааааааааа, разбирам те напълно  Hug

castanea

за Зефер бях позабравила... да, това беше един от малко достойни за нея моменти, че не се съгласи на любовта му, понеже той е женен Rolling Eyes

Schmetterling
 егоизъм.. даже ми идва сметкаджийка( дори и неволно от нейна страна) Crazy

# 199
Аз Мелек не я харесвам от самото начало.И да ви кажа много не се здълбочавам с нея.Това с Бурак беше просто ей така и после я бееше яд че не тя е постъпила така ,а с нея са постъпили по този начин(надявам се разбрахте)Няма да забравя един телефонен разговор ,в който Мелек казваше,че сестра и била хванала един от шефовете на фирмата и не можела да повярва как го е направила.Тези думи ме карат да мисля ,че тя затова искаше толкова Бурак.
Шмети,какво имаш в предвид? newsm78(за книгите де )

# 200
звездичка, ами не знам дали е сметкаджиика, не съм забелязала ... знам ли... ето, труди се, изкарва си пари, живее отдално от сестра си, защото можеш и там да отседне ...  Mr. Green  ама ...
....а, това с Мерт и аз съм го пропуЩила ...  Thinking кога е станало, не съм разбрала?!

Гери - шегичка  Joy - ще го обсъдим, но на друго място ...  Flutter

# 201
  • В тъмната гора.

Токущо Дамла е качила всички части на 86 епизод

http://www.vbox7.com/user:yagmur_yurekli_damlacik?p=allvideos

# 202
искате ли да си поговорим за Мелек?

дали образа и е да е сестра на Бенну т.с. кръвта вода не става  Mr. Green или.. е някаква поддържаща роля? Thinking

ОК, веднага я почваме Мелек.  Laughing

Не забравяйте, че и тя и Бурак, поне в началото бяха представени като "грозен резултат на западното влияние". Пристигат двамата от чужбина - тя от Лондон, той от Америка и - хоп - веднага в леглото. Като пълен контрапункт на всички терзания на Шех заради едната нощ.

Вторият фактор при нея е семейството, т.е. родителите, които, оказа се, погълнати от своите проблеми, не са обръщали внимание на децата си. При Бену това избива в алкохола, а при Мелек - в безразборен секс едва ли не с първия срещнат. Грешен избор, но това им е начинът да оцелеят. 

Малко недоразвити останаха отношенията със Зафер. Предполагам обаче, че това беше максималното, което сценаристите са се осмелили да произведат от тази връзка, защото в противен случай щяха да я замерят с домати по пазарите. #Splat Или  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 203
звездичка, ами не знам дали е сметкаджиика, не съм забелязала ... знам ли... ето, труди се, изкарва си пари, живее отдално от сестра си, защото можеш и там да отседне ...  Mr. Green  ама ...
....а, това с Мерт и аз съм го пропуЩила ...  Thinking кога е станало, не съм разбрала?!

те не са го давали, а само, намекнаха -  нали Мерт започна да се цупи, че го използвала една вечер, пък той имал чувства... нешо от този род Rolling Eyes

имах предвид, не сметкаджийка материално, а  емоционално Whistling

# 204
Може ли  да ми кажете колко момичета превеждат серийте ?Благодаря!Може вече да е споменато  но не съм разбрала за което се извинявам.

# 205

те не са го давали, а само, намекнаха -  нали Мерт започна да се цупи, че го използвала една вечер, пък той имал чувства... нешо от този род Rolling Eyes

имах предвид, не сметкаджийка материално, а  емоционално Whistling

Е, нали знаеш, че на мен ми трябват по точни обяснения ...  hahaha да, да - това е вярно на 100% ...

# 206
Шмети, съгласна съм с теб за Мелек. Тя сама си го каза - винаги аз си тръгвам. Този егоизъм не можа да преживее, че от нея са си тръгнали. Мисля, че затова бяха сцените.  

Като се завързаха нещата с Мерт почнаха да й минават чувствата към Бурак.  

# 207
защото в противен случай щяха да я замерят с домати по пазарите. #Splat Или  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

и нея Crazy

ами мислиш ли?... повече  ми се струва, че му обръща внимание понеже той изстудя към нея Thinking

# 208
аз пък се чудя имала ли е истински чувства към Бурак или само си е мислела че има чувства

защото в противен случай щяха да я замерят с домати по пазарите. #Splat Или  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
и нея Crazy
две добри приятелки с еднаква участ щяха да бъдат  Laughing

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 12:28 от castanea

# 209
аз пък се чудя имала ли е истински чувства към Бурак или само си е мислела че има чувства

Ами аз това казвам, че за мен, тя няма кой знае какви чувства - при нея е наранена гордост и егоизъм ... така смятам ... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт