1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 938
  • 441
  •   1
Отговори
# 180
Мишел, да си жива и здрава, че внасяш толкова настроение в душите ни с прекрасния превод, който правиш за нас феновете на филма. Flowers Rose

# 181
Благодаря не знаех че има такава

# 182
Момичета чела съм "Чучулигата" преди много години, мисля че автора се казваше Нури. Дали става дума за филм по тази книга или е нещо съврвменно?

да филма е по книгата на Решат Нури

# 183
geradost а, добре си се завърнала!  Hug `де, Одиш, що чиниш??? Mr. Green Никакво изчезване, вече ...  Heart Eyes

Да има много не изпипани нещица, права си.  Rolling Eyes Ама карай, да върви ...  ще гледаме и това е ...  Joy

# 184
  • София
Размислите ми, след 86 серия:
Бели букви: Сценаристите тотално ме разочароваха, при градацията на образите.
В първите епизоди Шех беше преди всичко като майка, скрила някъде дълбоко в себе си “усещането за жена”. Поне 10 серии и трябваха да отговори на Онур и не го направи преди да се убеди, че и Каан го харесва и приема. Шех замина с Каан и щеше да зареже целия си живот досега, когато Периде и каза, че не я иска за снаха. Тогава Шех каза :,,Няма да допусна да съм пак нежеланата”, а сега не се отказвала лесно. Сега без да се замисля прие да се омъжи за "дъртия пръч" и въобще не се съобразява с чувствата и думите на Каан. Нуждаела се от сигурност! Ами при тоз` дърт вампир ли ще я получи?! Той се кара с дъщеря си на висок тон, а ще даде сигурност на Шех, че и на Каан?!
Защо пратиха Периде в забвение?!Отиде в Париж и там остана, без да се поинтересува за сина си. На Севал вече не и се чува гласа изобщо! А в началото всички се съобразяваха с тях двете, всяваха  респект непрекъснато, със всяка своя дума и действие.
За  Бенну, ами тя всеки сезон прави опит за самоубийство - запали си къщата, нагълта се с хапчета, сега пък си сряза вените ... Побъркаха го това момиче ....
Керем - защо си тръгна ей така, посред началото на вечерята в собствения си дом?! Бенну му натяквала непрекъснато за Шех. Ами то не е ли така?! Не я ли гледа той като своя любима, независимо, че вече е разведена с Онур и че той е все още женен за Бенну?1
Всичките л***а ги размаза Керем, с неговите детективски търсения кой е преспал с Шех. Че и после го разказа на онова "социално зло" Еда!

Спирам, че стана дълго!
Извинявам се, ама се отплеснах!  Heart Eyes

# 185
geradost а, добре си се завърнала!  Hug `де, Одиш, що чиниш??? Mr. Green Никакво изчезване, вече ...  Heart Eyes

Да има много не изпипани нещица, права си.  Rolling Eyes Ама карай, да върви ...  ще гледаме и това е ...  Joy

Шметииииии  Heart Eyes  Hug тук съм душо!Вече няма мърдане!Имах малко работа из къщи и време беше хубаво ,а и серийките докато изгледам....
Aз не съм казала ,че няма да гледам,напротив ,ще гледам и още как,само мъничко се дразня ама и това е сладко де  Crazy

# 186
Инка, споделям всичко казано от теб.

# 187

Шметииииии  Heart Eyes  Hug тук съм душо!Вече няма мърдане!Имах малко работа из къщи и време беше хубаво ,а и серийките докато изгледам....
Aз не съм казала ,че няма да гледам,напротив ,ще гледам и още как,само мъничко се дразня ама и това е сладко де  Crazy

а, аз бях на път да се откажа да гледам, знаеш  Rolling Eyes... ама 76 серия, така ме върна в джаза, че сега не мога да си помисля, че няма да видя какво ще стане ...  Crazy

# 188
инка62 понеже съм само още с превода в ефир, не мога много да коментирам, но същите неща и мен ме мъчат и си мислех че като гледам със суб ще ми се поизясни това онова ама явно не  Joy hahaha

geradost така е малко май през пръсти 3 сезон, но само до 76 - може да е заради кризата да са им намалили бюджета
или пък сценаристите са нямали настроение да ни правят на  #Crazy още от началото
дали са ни малко почивка

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 11:19 от castanea

# 189
Здравейте момичета!
Досега гледах де що има преведено от филма, четох ви...! Hug
Специално искам да поздравя всички преводачки - Мишел, Дамла, BZ!!! newsm51
Целувам ви!
Коментари по-късно, ще ходя на работа, че вече ще ме изгонят! Mr. Green
Ама голяма ми е краста тоя филм! #Crazy #Crazy #Crazy

# 190
Аз да си призная се бях отказала,ама коментарите ви за 76 еп.ме накараха да продължа и така изгледах за 2 дни около 5 епизода  Crazy и сега си наваксах Grinning

# 191
geradost

крайно време беше да се завърнеш  Hug Hug

# 192
до 75 и аз ги гледах малко със зор да си призная
ама чета ББ и затова ги изгледах да мога да стигна до 76

# 193
искате ли да си поговорим за Мелек?

нещо в нея ме дразни дълбоко. първо с това, че беше обсебена от Бурак и нямаше никакво чувство за достойнство.
после отиде  да се кара със сестра си и по този начин вкара напрежение между нея и Керем.
 някъде помежду пък е спала с Мерт...

и сега с Еда си е първа приятелка Rolling Eyes

дали образа и е да е сестра на Бенну т.с. кръвта вода не става  Mr. Green или.. е някаква поддържаща роля? Thinking

# 194
Звезди  Hug,четях едни книги....... newsm53

Общи условия

Активация на акаунт