Вече се отчаях в търсенето на работа

• 142 946
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
И аз търся Собственик marinska_82@abv.bg  Embarassed
или  електронна поща , на която да си пусна автобиографията с познанията и възможностите.

# 1 456
Да се запиша и аз тук. Не съм отчаяна, поне все още не. С творческо мислене и умения съм, но целия ми досегашен стаж е в областта на търговията. Обожавам мебели, интериорен дизайн, изкарах и курс по аутокад за да ми помогне за евентуално намиране на работа в тази сфера,но поне засега ..уви.

# 1 457
# 1 458
Стана ясно вече ,че тези обяви са фалшиви.
Защо още ги пускате тук?

# 1 459
Не съм разбрала:(
За мен поне това е редовна обява в сайта.

# 1 460
Вече повечето сериозни сайтове за обяви се обаждат
и то на стационарен телефон да проверят дали
обявите са истински.И чак тогава ги пускат.Тези са
някакви безконтролни,за които подателят носи отговорност.
За мен това е чиста измама.  Simple Smile

# 1 461
Защо да е измама - може наистина да си търсят секретарка, но към задълженията да влизат доста повече неща  Wink Трябва да си малоумен - за да не разбереш за какво иде реч.

# 1 462
Момичета , много замря темичката ? В джобса е пълна скръб .  вече почвам да се замислям за някоя агенция ,но пък хич нямам опит с тях.

# 1 463
  • София
оф и аз постоянно гледам оферти и кандидатстван, но.....

# 1 464
  • Ямбол
Тук като че ли се пораздвижиха малко с обявите, но нямам нито едно обаждане все още, но пъ и аз подбирам все пак.

Аз съм се зарекла, че повече в агенция няма да отида, поне докато са такива, както в момента. В София може да е по-различно, всъщност съм убедена, че са на ниво, понеже съм ходила на няколко интервюта със съдействието на софийски агенции.

Започнах да подавам и по училищата и макар медиите да заблуждават, че имало недостиг на учители в моята специалност, тук е много трудно да се добереш до място без връзки.

# 1 465
Ако искате ми вярвайте ,но от година следя обявите в позвънете и нищо едни и същи са си ....

# 1 466
И аз си търся работа,кандидатствах тук-там,но нищо за сега. Rolling Eyes

# 1 467
Здравейте, Heart Eyes
Спешно се нуждая от инфо, мнения положителни или не, за ЕТ "Алианц София Център" ! Утре съм на интервю при тях, но имам някои колебания, защото не е точно по специалността ми, но в тая криза всяка работа е добре дошла. Интересува ме дали някой има опит там и въобще приемам всякакви мнения.

# 1 468
  А в Русе как е някой да каже,аз от месец си търся работа  и нищо,сигурно 50 автобиографии съм пуснала...

# 1 469
  • Русе

А в Русе как е някой да каже,аз от месец си търся работа  и нищо,сигурно 50 автобиографии съм пуснала...
  Скоро събираха персонал за новооткриващия се Пени Маркет
Заплата - 300 лв, 6 часов работен ден, за 5 дена в седмицата

Общи условия

Активация на акаунт