ПЛЕВЕН - 94

• 19 223
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Честит Великден!
Честити рожденни и именни дни!  bouquet

# 166
Влизам да напиша хубавата новина ,на днешния хубав празник Zruncho има бебка - Дария. 2,625 g. 
Да е жива и здрава  малката овенка. Беше за майско бебе , ама се пребори овена рогат.  Много щастливи мигове,пълни памперси и хиляди усмивки пожелавам на малката.
Дикси стягай се ,тя е от вашата отчетна,наближава и твоето да излиза.

# 167
Влизам да напиша хубавата новина ,на днешния хубав празник Zruncho има бебка - Дария. 2,625 g. 
Да е жива и здрава  малката овенка. Беше за майско бебе , ама се пребори овена рогат.  Много щастливи мигове,пълни памперси и хиляди усмивки пожелавам на малката.
Дикси стягай се ,тя е от вашата отчетна,наближава и твоето да излиза.
Аууу, да е жива и здрава Дария! Бързо възстановяване на майка й и скорошно прибиране вкъщи!

Да намина в отчетната да споделя?

# 168
Айде,още едно бебе Party
Да е жива и здрава Дария,всеки ден от живота й да бъде велик.Да расте и хубавее за радост на цялото семейство!

# 169
  • Плевен
Честито бебче на Зрънчо! По-хубав подарък не можеше да получи на този светъл празник. Grinning

# 170
  • София
Да е жива и здрава Дария!  bouquet

Ние не си ходихме на Враца както бяхме запланували.Беше ми криво,че ще караме празника тука,обаче си изкарахме най-чудесния Великден.Ето и малко снимков материал,на който му се гледа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341018&pid=11690282
парола 484388

# 171
Благодаря за милите пожелания и поздрави, за майките съпразнички те си знаят - от овнето по рогато нема!
Да са ви живи и здрави на всички, на тоя благ празник се поздравяваме - Христос воскресе!

Да се похваля и аз какво съм сътворила преди 11 години и преди 1 ден----->

# 172
Бързам да пиша докато не съм забравила, че чета от пета страница насам

Честит Празник!!!

Честито на Аня - да запази още дълго време свенливата усмивка и да не се отърве от гаджета  Mr. Green
На майка и и баща и им пожелавам Ана да изкара лек пубертет!

Радост да е все така дива и безгрижна, Петя по-спокойна, Драго не толкова разсеян, хаха, те си знаят!  Mr. Green
Ако знаете Радост колко е чудесна и умна - много си пасват с Яна и си играят, днес бяха много смешни, Радостка е уникално дете просто, обаче дупе да им е яко на родителите и, супер неконтролируема, за следващият рожден ден ще им подарим една точилка и едни белезници, а те ако искат да ги ползват за детето, ако искат по предназначение за други игрички  Mr. Green

Блек Чери, всеки кадърен ортопед ще ти каже, че дете трябва да прохожда босо или с нещо меко на краката си - чорапи, терлици и тн, онова за сводчето на крачето дето тр го държи ортопедичната подметка не вАжи, да кажем, че е важно за по-големи деца, но не и за нашите до към есента-зимата да кажем   bouquet

Дикси, по въпроса за децата ти писах на лични, аз го преживявах по същият начин

Дивианка, стискам палци да се развиват добре нещата при теб занапред и да са под контрол!

Тесс, ще забравя на лични, сега съм се сетила - всичко е ок с матраците, много са удобни, Яна вече го напика единият, но малко и предпазната стелка помогна

# 173
Деси, радвам се, че са ви харесали Simple Smile

# 174
Благодаря за пожеланията към моите именници!
Черпя с по един виртуален плодово-шоколадов бонбон.

Честит празник, момичета и момче!
Честито на рождениците! Да са живи и здрави!
Честито бебе на Зрънчо!

# 175
Валенце, няма такава парола просто  Crazy Как я помниш??? Laughing

номадка, ти пък ми скри топката с този Спондж Боб квадратни гащи. Страхотна торта   bouquet

За матраците и аз да изкажа похвалите си. Чудесно се спи на тях. Надявам се обаче да не бъдат напикавани  Grinning

# 176
Валенце, няма такава парола просто  Crazy Как я помниш??? Laughing

Това си помислих и аз, като я видях  Laughing Тези пързалки и катерушки са във Враца,нали? Че са като тия по софийските кътове. Само в Плевен не съм виждала такива.

Честито бебе на Зрънчо-жива и здрава да е Дария!   bouquet Много хубаво име  Peace

Мен като ме  е хванал един сърбеж по пръстите - полудявам. Анатоли каза,че причината била в черепната ми кутия  Crazy

# 177
Ей,няма отърване от тия мои кошмари,вече не ми се и спи,само като си помисля какво ли ще сънувам днес ooooh!
Дали работят магазините днес?Нали съм заплес-детенце без пюрета е останало.В краен случай си мисля,че Биллата и Кауфланд ще работят!
Валенце,твоите момичета са страхотни-излъчват страхотна нежност и доброта.И на една от снимките как са се хванали за ръчичка само.Изпаднах в умиление,повярвай ми!

# 178
И на една от снимките как са се хванали за ръчичка само.Изпаднах в умиление,повярвай ми!
А на следващата Мими колко е отегчена Simple Smile
До Теодорос има едно малко магазинче, преди беше за телефони-виж дали е отворено, много е заредено откъм бг пюренца  Peace

# 179

Това си помислих и аз, като я видях  Laughing
Залагам на телефонен номер. Плевенски  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт