AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 133
  • 482
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, искам да ви попитам Серумът за сухи краища на стр.103 с каква консистенция е.Мога ли да го използвам като кристалите за коса или е по-воднист. Ще ми се да е нещо по мазничко, че косата ми е ужасно суха. А хубаво ли ухае? Благодаря предварително.

# 391
  • София
Серума за сухи краища е много добър, нанася се като масло след като ти е изсъхнала косата или по точно на влажна коса. Миризмата му е много приятна и ухае косата след това  Peace Мазно е като масло, на косата придава блясък  4470

# 392
  • София
Точно като кристалите е. И наистина ухае страхотно!

# 393
златните обици са страхотни

# 394
Благодаря на тези, които ми отговориха за серума за коса.Определено ще си го поръчам.И още 2 въпросчета. Кой от кремовете за лице от серията Naturals е подходящ за по- суха кожа? И какви са Ви отзивите за пилата за пети от стр.121 (която е като ренде)?

# 395
  • Стара Загора
Благодаря на тези, които ми отговориха за серума за коса.Определено ще си го поръчам.И още 2 въпросчета. Кой от кремовете за лице от серията Naturals е подходящ за по- суха кожа? И какви са Ви отзивите за пилата за пети от стр.121 (която е като ренде)?

Пилата я имам от както я пуснаха, но още не и е дошъл реда. Тези дни може да я пробвам и да споделя.  Peace

# 396
Някой от представителките има ли линкче към 8 брошура?

# 397
# 398
грешка не погледнах че това не е бг

# 399
Е, мерси все пак, брошурата сигурно е същата, само цените...

# 400
  • гр. Пловдив
Някой от представителките има ли линкче към 8 брошура?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366411&pid=11676153

# 401
Шампоана и балсама за обем ефективни ли са?

# 402
Шампоана и балсама за обем ефективни ли са?
Според мен не.

# 403
  • USA, Steak State
А според мен е индивидуално

# 404
По принцип всичко е индивидуално,за една кожа и коса става,а за друга изобщо не.Аз изхождам от личен и от опита на 5-6 мои клиентки,които са ползвали въпросната серия за обем и са категорични,че не се постига такъв с тези продукти Peace

Общи условия

Активация на акаунт