AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 113
  • 482
  •   1
Отговори
# 405
  • Тук и сега
златните обици са страхотни
Здравей,
може ли да ги снимаш и качиш тук снимка?

# 406
Направо съм бясна.Повече от Ейвън нищо няма да поръчвам.Да си гледат работата.Първо изобщо не ми се обадиха за гривната, че е липсващ продукт, второ-още не съм си получила душ гела оазис и трето, гелът за бръснене скин со софт от следващия ми е последната поръчка.Писна ми да си чакам поръчката цял месец.

# 407
  • Плевен
Според мен всичко зависи от представителя, с който работиш, явно е несериозен.
А аз искам да попитам за перлите арабски блясък - като руж ли ги ползвате, или като пудра за цяло лице и деколте?

# 408
AVON поначало много се бавят, Орифлейм идват бързо, а и на място от офиса в София може. Незнам защо AVON са така.

# 409
  • София
Защото нямаме склад в София и не може да идеш да си вземеш каквото искаш на момента. Продуктите пътуват от Румъния.

За чакането- всеки си преценява. А и зависи от представителя- кога са му датите и колко често пуска поръчки.  Peace

# 410
Тя е заета жена, помощник директор в едно училище, а моя приятелка ми е посредник, защото  й нямам координатите.Поръчките за 7 и 8 каталози съм ги дала 1 седмица преди започването на 7 каталог.Чрез приятелката ми каза, че гривната щастие се е изчерпала и й казах да ми поръча другата, но отговор нямам.Че от този каталог мина цяла вечност, можеше поне да каже, че е изчерпана и другата гривна.Отзад на каталога пишеше доставка след 16 /за продукти от К7/, но днес е 20,  а на приятелката ми още нищо не е дала.Затварям си очите за гела за бръснене и съм решила да го дочакам, но с Ейвън съм дотук. Naughty

# 411
Според мен всичко зависи от представителя, с който работиш, явно е несериозен.
А аз искам да попитам за перлите арабски блясък - като руж ли ги ползвате, или като пудра за цяло лице и деколте?
Аз ги ползвам като руж, но мисля, че ако се нанесат с голяма четка по цялото лице, но по-пестеливо, ще стоят добре, особено, ако имаш тен.

# 412
  • София
Аз съм много доволна от моята представителка, идват ми поръчките за една седмица. Може би трябва да смениш представителя Peace

# 413
Преди малко разбрах, че душ гела ми е вече у приятелката и в събота ще си го взема.Само, че без гривната. Blush

# 414
Някой да има каталог к. 8?

# 415
  • Разград
Някой да има каталог к. 8?
Да.

# 416
  • София
По нагоре беше даден линк към него  Peace

# 417
  • София
AVON поначало много се бавят, Орифлейм идват бързо, а и на място от офиса в София може. Незнам защо AVON са така.
глупости
всичко зависи от представителя и кога ще събере необходимия лимит за поръчка
иначе ако представителя поръча в четвъртък, в понеделник вече нещата са му тук / при експресна поръчка/
ако е редовна - поръчва сряда - в събота му ги карат
не мисля, че е кой знае колко време
пак казвам, че не може да се очаква да си поръчаш един душ-гел и да ти го пуснат само него като поръчка - трябва да се събере определена сума и също е важно да е почнала следващата кампания

# 418
Блестящ лосион за тяло Brazil Beat   
отзиви?

# 419
  • София
Новият SSS Glow е с много по-приятна консистенция и плюс това има SPF15  HugБраво!

Общи условия

Активация на акаунт