Ний сме до Венци на Котето дето е с оня сваляческия поглед може и ние да намажем някоя мадама покрай него

Аз да се отчета за днес. Водихме малкия дундьо на чичо ортопед. Прегледа при Стефанов беше за около 5-10 мин
каза че е много добре на ехографа го гледа перфектни били ставите да сме му позволявали да си прави каквото си иска да не го спираме
( то все едно не ни се е качил на главите вече ама нейсе ), било нормално да сяда щом можел. Ми да сяда ко да го правя, показа няколко упражнения дето вече си ги знаем и това. Каза 6-7 -ми месец да идем пак контролно.Ками, Лукрециана много хубави яйца. Ние ще боядисваме в събота, ама не аз ,а мама щото ми е на гости жената и аз гледам да я експлоатирам пълноценно

Гери и аз вадя вече 2 пъти снимки по 30 ст. за един ден ( нормална поръчка не експресна) от различни фотостудия. Май вече са по толкоз.

друго.....аааа мъжете .... е от моито мъж съм ви се оплаквала достатъчно ма като ви слушам вас май съм женена за всичките ви мъже. Та извода е ...тва мъжа е друго животно, няма какво да се направи ни се кара но се води.
Това е стига толкоз от нас малкия се насука, а аз яхвам метлата да раздавам инструкции, че както може да се очаква не се сещаме да бармен нищо ако някои не ни иззръчка

П.С. Зов за помощ към мамите счетоводителки. Мъжа ми нещо го разиграват по отношение на ония 15 дни който си взе при изписването на бебето. На него първоначално му ги дадоха без никакви разяснения. Многократно ги пита дали трябва да им даде някакви документи освен молба, и те не та не тия дни му се полагали. Е да ама днес счетоводителката му се обадила да му каже че тия 15 дни щели да му се приспаднат от полагаемата отпуска, нещо се била объркала овцата и сега нямало как.
Та въпроса ми е има ли шанс тепърва да подава някакви документи и какви и наистина ли има такова ограничение за ползване на този отпуск до третия месец на детето. Ние ставаме на 3 след няколко дни

Признах си без бой какво съм му давала и тамън очаквах най-малкото укорителни погледи и се оказа, че тя жената е хомеопат също и е много за!
Каза да не се притеснявам толкова и че дори да не му е точното лекарство, няма кой знае какво да му стане. Най-странното е, че цяла нощ малчо спа спокойно и не хърка
Очето му продължава да сълзи, но не много. А за обринатото дупе му купих на Веледа кремчето с невен и сега ще видим дали ще е по-добре. Важното е, че завяхва и не става по-зле... Не знам вече какво да мисля, но реших засега нищо повече да не давам. Днес е в по-добро настроение и само малко се понерви при докторката.
Много гадно... Имаше случаи със запушване, сигурна съм, че някое майче ще се включи компетентно! Стискам палци бързо да мине!!!
До темата с докторите още не сме стигнали, ще я питам като се видим с нея тези дни.
Много сте мили. Можете ли да ме светнете на модератора ли трябва да изпратя данните и на моята беба, за да бъде включена в списъка с рожденните дати?
ако икмаш желание разкажи повече за теб и принцесата