СЕПТЕМВРИ'09 - 18

• 12 614
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Христос воскресе! Нека в домовете на всички ви цари щастие, мир и любов!

Момичета, направо ме засрамихте с тези комплименти. За първи път ми се случва да се захвана с нещо такова и много се радвам, че сте харесали резултата. Бисквитките са невероятно лесни за правене, според мен няма начин да не се получат. За един час са готови. Рецептата я беше пуснал някой от нашата темичка, съжалявам че в момента не си спомням точно кой, но момичето беше писало, че ги е правила и са станали страхотни. Ето линк към рецептата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23585.0

Украсата е по желание, забърква се глазура с прясно мляко и пудра захар и се прибавя по малко боя за сладкиши (аз ползвах безвредна боя за яйца). За детето незнам, но аз само притичвам до кухнята, за да си хапна от тях, стават наистина много вкусни.

Аз също съм възхитена от всичките красоти, които видях в нашето албумче. Много се радвам, че се включиха повече момичета! Пожелавам на всички весел празник и страхотно настроение!  Hug

# 136
Христос возкресе!бъдете здрави ,обичани и нека има мир и благоденствие във вашите домове!

Отдавна не съм визала,сега ще ви изчета.
А къде е албумчето-искам да го видя и аз!? newsm78
 Hug Praynig  bouquet

# 137
  • Испания и Стара Загора
Къде сте всички?Много празнувате. Heart Eyes
Ние сега се прибрахме.Моя мъж е зле и ходихме до бърза помощ.Казаха,че има бронхит и му изписаха една торба с лекарства. ConfusedНо болничен не му дадоха и тази вечер е нощна смяна.Не знам как ще изкара.
Добре,че Алекс за сега държи и не се е разболял.Дано да се размине. Praynig
На всички лек и слънчев ден. Hug

# 138
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !  Бъдете здрави и много,ама много щастливи !!!  easter  love001

# 139
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Да сме здрави, щастливи и все така обичани!

# 140
Къде сте всички?Много празнувате. Heart Eyes
Ние сега се прибрахме.Моя мъж е зле и ходихме до бърза помощ.Казаха,че има бронхит и му изписаха една торба с лекарства. ConfusedНо болничен не му дадоха и тази вечер е нощна смяна.Не знам как ще изкара.
Добре,че Алекс за сега държи и не се е разболял.Дано да се размине. Praynig
На всички лек и слънчев ден. Hug

Анита, стискам палци да се оправи по-бързо. Ако случайно намериш в някой магазин дюли му свари. Много помагат!

# 141
  • София
ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! Много здраве, късмет, любов и красиви и здрави бебчета ви желая!

Anita желая бързо оздравяване на мъжа ти!

# 142
Здаравейте септемврийски коремчета Grinning
anita29 бързо оздравяване на съпруга и дано Алекс и ти не се разболеете Confused
Качих си снимки в албума на коремчето и дънките от преди 1-2 седмици,но покрай тези празници коремчето вече е много по-голямо Rolling Eyes
Успешна седмица на всички Hug

# 143
Тези дни наистина хич ни няма. Дано всички сте успели пълноценно да си починете.

Sasy78, албумчето ни се намира на първа страница на темичката ни. Там са всички папки, които сме създали.

anita29, дано мъжът ти се оправи по-бързо. Наистина много неприятно, че тази вечер е на работа. Дано изкара смяната по-леко. Стискам палци и детенце да не се разболява.  Praynig

maliby, много ти е сладко коремчето. Моето също расте сякаш с дни. Ама нека, това е страхотно усещане, дори се хващам че минавайки край огледалото вкъщи, все мяткам по един поглед към отражението на коремчето си.  Crazy Трябва да се наслаждаваме на тези моменти.

На мен днес ми е страшно мързеливо и цял ден се тъпча с какво ли не. Взехме малката от майка ми към 16.00 часа и я приготвих за детската утре. Дано след тази тридневна почивка, утре да няма рев, че ще ми е много мъчно.

Пожелавам ни всички приятна вечер!

# 144
  • София; Дружбето
Мдааа, празници. Качила съм 3 кила за няма и една седмица Crazy
Анита, надявам се мъжът ти да се оправи бързо Hug

# 145
Зравейте мами.Христос Воскресе!Да сте живи и здрави.Успях да кача няколко снимки в албума,но не можах да напиша на кого са.Излизат ми с името на албума и някакъв номер.Отгоре на всичко качих една снимка два пъти.Ако някой ми каже как да си оправя бакиите ще му бъда много благодарна Wink.Лека нощ.

# 146
Здравейте , момичета....ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! да сте много здрави и усмихнати. Нека си пожелаем много сили  да ни даде господ , защото ще имаме нужда от тях  love001 newsm51
Бях си Пазарджик на Великден , при мама си е най- добре!!! Laughing,
Кажете моля ви всеки ден ли си усещате бебетата , защото аз го усещам на няколко дни веднъж, значи ли че нещо не е наред като не се усеща???!!!
Успешен ден на всички, и успешна нова седмица

# 147
  • София; Дружбето
Dundito, още са малки, не е задължително да го усещаш всеки ден. Докато има место да си ритка спокойно ще го усещаш най-вече в легнало положение. Момичета, не се шашкайте за глупости, защото бебето усеща и после ще имате едно малко нервно човече като моето Crazy
lipstick, организирай албума е бутончето - от там триеш и надписваш

# 148
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
аз започнах да усещам бебето всеки ден. Wink
Момичета благодаря ви за подкрепата и съветите.Мъжа ми е по-добре.След малко ще водя Алекс на лекар.Цяла нощ кашляше и имаше температура. Sad
Като се върнем,ако имам време ще пиша пак.Ако пък не - остава за утре,след като видим бебето. Peace
Лек и усмихнат ден на всички Hug

# 149
Анита, дано не е сериозно на малчо, да минава бързо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт