СЕПТЕМВРИ'09 - 18

• 12 611
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Привет момичета!Да се разпиша и аз след празниците. Wink
Весита-честито,желая ви дълъг и щастлив семеен живот! smile3525

# 166
Кайли,сменяй доктора  Peace
Вижте моя бъдещ грижовен батко с племенницата Simple Smile

# 167
здравейте момичета, след празниците, на петерици желая на всички здраве, усмивки и щастие, и накрая едни хубави големи здрави бебета!!!   bouquet

# 168
Христос Воскресе!
Здравейте и от мен Simple Smile. Аз имах гости по Великден, майка ми, баща ми и сестра ми. Беше им много странно да прекарат празника в един апартамент, а имаме такава хубава къща с градина в Сливен и вила. Но мисля, че си прекарахме добре. Ходихме до Боянската църква, а на Великден в Александър Невски. Атмосферата там беше прекрасна, усетих празника. Аз още съм в очакване на първите движения на бебо, като ви чета повечето вече ги усещате малките човечета.
Atrakcia, голям сладур е баткото, да ти е жив и здрав!! Simple Smile, а бебока колко сладко спи Simple Smile.
Aguto, завиждам благородно за плуването ... аз още трябва да почивам, но живот и здраве се надявам през май да мога да се движа повече и бих се присъединила с голямо удоволствие.

# 169
Аз също имам киселини и не правя нищо по въпроса.
Една приятелка, която също е бременна, ми каза някакво домашно лекарство и каза, че действало.
Ще я попитам и ще пиша!

# 170
здравейте мили момичета.
Най- накрая и аз да се впиша Simple Smile затъжих се за вас вече.
Много готино си изкарахме празниците. Бяхме няколко дена в Пловдив. Беше разкошно- времето беше прекрасно, видяхме се най- накрая с кумовете, а тяхното детенце(  на 2 годинки и половина) ми се радваше, прегръщаше и ми пазеше коремчето Simple Smile Голям сладур. Родителите ми толкова ни угаждаха- то не беше салатки, то не бяха глезотийки. Беше ме страх да се кача на кантара днес. Simple Smile

Иначе довечера ще ходя на пита. Една приятелка ме покани за след работа, та преди малко купихме много сладки нещица. Понеже и в неделя съм на пита, та се оборудвах и за тогава Simple Smile

А, една колежка преди малко ми донесе един супер бремелински сукман Simple Smile Даде ми го да го нося Simple Smile Много е готин- син джинсов.Супер е:) Даже съм намислила като минат дъждовните дни и да се барна с него:)

анита, дано съпруга ти оздравее по- скоро  Praynig

дундито, и аз моето бебче го усещам от време на време, а не всеки ден.

Киара, прекрасни бисквити. Изглеждат много апетитно. Благодаря за рецептата.

Момичета, всички сте се справили перфектно с подготовката за Великден. Браво.

Атракция,
баткото изглежда толкова мил и загрижен.

Янита, благодаря ти, че си се сетила за мен Hug

Кайли, като чета за твоите преживявания в петък те подкрепям за решението ти да се откажеш от тази докторка. Не всеки частен специалист е наистина специалист. Някои лекари нямат никакъв такт и само вкарват параноични мисли в главата на хората.

агуто
- страхотна инициатива с плуването. И аз се замислям. Само дето ме е срам да се съблека по бански.

весита, честито! Пожелавам ти много щастлив брак и повече хубави моменти   bouquet

По въпроса с киселините- пия повече вода след хранене; никакви натурални сокове( защото ми образуват много киселини); пия мляко и в краен случай сода. аааааа.. да... яде се по малко и по- често и в никакъв случай след ядене не трябва да се лежи- поне 1 час трябва да е в седнало положение.

# 171
vesita007, честито и от мен! Пожелавам ти дълъг семеен живот изпълнен с много, много любов!

tchopar, ти не се укривай, още чакаме снимки и от теб!  Laughing

aguto, много добре си направила с плуването. Това е най-добрата гимнастика за бременните жени. Ако живеех в София, задължително щях да се присъединя към теб.

Kyliе, пъдкрепям те за избора ти. Такова отношение от страна на лекаря и аз не бих търпяла повече. Пожелавам ти да попаднеш на наистина грижовен и внимателен лекар/ка, при който да изкараш бременността си до край. Успех на следващата ФМ.

pocahontas80, честита ви секция. И аз много се вълнувам когато успеем да си купим нещо за дома. Със здраве да си я ползвате.

Atrakcia, баткото е много сладък. Представям си колко ще е грижовен и с вашето бебче, живот и здраве.  Flutter

Gorska_Kitka и ние се разтъжихме за теб. Радвам се, че сте си изкарали толкова добре в Пловдив. А за сукмана - вземи се снимай с него и пусни снимки в албумчето. Няма само ти да му се радваш я.

Момичета, сега при мен ново 20. От няколко дни ми влезе муха в главата, че трябва да се престраша най-накрая да шофирам поне в нашия град. Причината е, че всяка сутрин се моля на тоя и оня, да ни закара с детето до детската, тъй като ни е доста далеч, а сутрин при това лошо време не мога да карам детето да ходи половин час пеша. Та така, вчера пуснах мухата и на мъжът ми и той се нави да ми вземе и на мен кола. Той също е на мнение, че съм ужасен шофьор, но ще трябва да се науча и да си обслужвам детето, а след време и бебето. Днес е гледал една стара Фиеста (91г.) и сигурно ще ми я вземе. Нямаме възможност за по-нова кола, а и аз колко ще я карам. То и тази, която той кара не е много нова - 96г., така че претенции не мога да имам. Сега само ще видим откъде да намерим поне половината пари, защото ще я вземем от наш приятел и ще му я плащаме на два пъти. Та така, стискайте палци да се получи и най-вече да се престраша самичка да си возя детето.

# 172
  • София; Дружбето
Да се отчета - бебето е добре, за размери не питах. Пуснах кръв за БХС, пол не се видя, което ме разочарова,но много разчитам на Марков на 7-ми да ме зарадва, иначе ще се наложи нова фетална да прая след месец-два, пък финансово това ще ме довърши Crazy Та така, нищо интересно значи.
След обяд ще водя малката за бележка за детскта и утре пак на работа. Пък хич не ми се ходи, добре че още седмица-две само Blush

# 173
Христос Воскресе!

Направили сте много красиви неща!
 Да дам кратък отчет от днешната ЖК - дадоха ми направление за кръв и урина, изписаха ми гиназол, измериха ми кръвното и големината на корема, чуха на бебчо сърцето и го видяха на ехограф - само защото аз попитах дали ще го погледне и тя се сети, че не е огледала плацентата  Shocked За повече подробности относно бебето - каза ФМ. Като че ли на нея разчитам за информация...
Анита дано бързо се оправите, че нашият тати от нещо такова като гнойна ангина го взеха миналия вторник в болница... Добре че поне за празниците го изписаха, ама като не е добре и ходи през 6 часа за вливания на АБ..., че и от тях му стана още по зле снощи, та му ги спряха и днес нещо друго щели да му дадат  Cry Та така, оплаках се ама, много ми е притеснено, дано не ви натоварих и вас  Hug

# 174
Моите снимки още не са готови. Чакам тия дни среща с фотографката, та да ги взема.
Агуто ти по кое време ходиш да плуваш? Аз съм навита, щом ще имам компания. Само чакам да мине прегледа в петък, та да чуя мнението на док, че нещо имах гъби. А и живея близо до басейна и след работа ще ми е тамън.
Горска Китка няма нищо срамно като си по бански.  Simple Smile Обикновено на този басейн хората отиват да плуват, а не като на плажа да се оглеждат в другите. Преди време, като ходех редовно, се засичах с един чичко, който приличаше на морж / мустачките му бяха също в тон /. Човекът си плуваше страхотно и се преследвахме в коридора.

# 175
tchopar взех си карта за понеделник-петък между 10 и 16ч.. попринцип мисля вторник и четв към 10 и нещо.. просто за тогава цената на картата 8 посещения за месец е 38лв.. иначе 50 и нещо, а и с лекциите това време ми идва мн добре, хем и има по-малко хора.
Ако те устройва казвай! много ще се радвам

Горска китка то и мен ме беше срам, но определено ми мина Simple Smile а и никой не те гледа... не са много хората дето са с яки тела там Simple Smile

# 176
  • където има любов
Киара престраши се,ще ти е много по-удобно като шофираш!Аз понеже не съм шофьорка и постоянно се моля на мъжа ми да ме кара тук и там.И тъй като работим заедно се налага да затваряме магазина,абе... дълга и широка.Имам голямо желание да изкарам курса,но съм убедена че не ставам за шофьорка ,пък и много ме е страх.Като се роди бебчо ,обаче съм решила да преодулея този страх,ама да видим.
Весита мноооого любов от мен  bouquet!

# 177
tchopar, като се замисля- наистина си права. Ама понякога страдам от големи предразсъдъци и комплекси. По- хубаво щеше да ми е ако не ми пука.
Другото, което ме притеснява в басейните е проблема с гъбичките. Трябва да отида на някой много поддържан басейн, за да съм спокойна.
А що се отнася до твоя случай- сещам се за онази случка, дето разказа на срещата ( за синьото сирене). Да не би да сте яли скоро с мъжа ти синьо сирене ? Simple Smile

покахонтас- честито ново оборудване. Наистина е много приятно човек да си купи нещо за вкъщи, да си създаде атмосфера и уют.
Ние се преместихме в нашия апартамент преди близо 10 месеца. И всичко ни е новичко, а стените са ни на латекс. Та преди 2-3 месеца, гледайки едни прекрасни тапети, подметнах на съпруга ми, че много хубаво ще стане ако направим комбинация между латекс и тапет, тоест на определени места в хола да сложим тапет( гледала съм много готини дизайнерски предложения в списанията).  Crazy Естествено, съпругът ми ме отряза веднага с думите, че ако съм искала такива неща да съм казала докато не е имало мебели, а не сега. Не стига, че било ново, ами да правел пак ремонт. Е... с голямо прескърбие се съгласих с него  Rolling Eyes Е, поне стаята на детето може да я променим Simple Smile

киара, наистина това с колата е прекрасно решение. А и факта, че съпруга ти те подкрепя е супер. Няма значение дали е стара колата или не- важно е да ти върши работа. Освен това не ти трябва нещо по- ново при положение, че ще се учиш на тази кола. Поне ще си независима по отношение на возенето.
И аз трябваше да изкарам шофьорски курс за толкова време, ама... Сега ще чакам да дойде възможно най- скоро подходящ момент за това( евентуално след раждане на бебчо).  А и като се знам колко съм неориентирана и как нямам никакъв синхрон между педалите, волана и гледането в страни...просто незнам какъв шофьор ще съм.
Сигурно в началото ще трябва да си сложа един кокоши крак на огледалото, та поне като ме проклинат да не ме хваща Simple Smile

# 178
  • Испания и Стара Загора
Пак съм тук.Тъкмо се връщаме от педиатъра.На крачка сме от бронхита.За сега му изписа 2 сиропа,без АБ.Каза,че кашлица и бронхит не се лекуват с АБ.Ще ги пием 1 седмица и дано се оправи.Иначе другата седмица ще го водя да му правят медицинско за ДГ. Crazy
kiαrrα и аз си мисля,че ще е по-добре да си имаш кола и когато ти трябва ,да си вършиш работата.Аз нямам шофьорска книжка  и съм решила следващия път като си ходим в България да изкарам курса.Тук без кола е доста мъчително.И ако,пък се наложи спешно да карам Алекс на лекар,все звъня на мъжа ми,а той работи в съседния град. Rolling Eyes
vesita007 честито и от мен  bouquetМного любов и щастлива семеен живот. Hug

# 179
Горска Китка това с гъбичките си е до човек, поне така съм установила. Има си хора, които са много податливи и лесно ги развиват, а други не. На този басейн ходя от 6 годишна и досега не съм имала проблеми, нито с краката нито с интимните части. Само последната година посещенията ми са редки, защото си нямам компания / тия с фасовете окапаха  hahaha / Синьо сирене ядохме, ама не сме се заигравали без да си измием зъбите  Joy
Агуто по това време съм на работа и не мога да си взема карта. Евентуално ще се включвам с единични посещения.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт