БЕЙБИ МОЛ В ЛЮЛИН

• 23 665
  • 17
  •   1
Отговори
Съпи Мами,в Люлин магазин Арон са отворили нов магазин на целия първи етаж.Има всичко за бебетата и по големи деца.Няма смисъл да се ходи по други магазини има всичко от биберона до количката.Това е едно уникален магазин за бъдещи и настоящи майки и техните деца.Ако съм ви помогнала ще се радвам.

# 1
  • На дивана, под юргана
 Joy

Добре!

# 2
А къде е точно този магазин?

# 3
Люлин след тунела от лявата страна магазин арон за мебели и на първия етаж е БЕЙБИ МОЛА.

# 4
Тука вече сме подхванали темата. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384080.0 Но и тук ще повторя - магазинът е наистина страхотен.

# 5
Аз пуснах другата тема, но тук май се опитвт да ни бутнат някоя реклама.... Joy

# 6
  • На дивана, под юргана
Аз пуснах другата тема, но тук май се опитвт да ни бутнат някоя реклама.... Joy

Добрутро!  Joy
Само дето са забравили да кажат: "Заповядайте, ние ви очакваме!"

# 7
Не аз просто иках да помогна на майките да намерят всичко което им трябва на едно място,но явно вие не мислите така това си е ваше мнение.Аз лично ходя за всичко там но ние сме по големи на 1,4 месеца и не ми трябват толкова неща ,но за колички и всякакви по-големи неща има всички марки.Надявам се да помогна на някои майки.А дали ще отидете е ваше решение.

# 8
Не аз просто иках да помогна на майките да намерят всичко което им трябва на едно място,но явно вие не мислите така това си е ваше мнение.Аз лично ходя за всичко там но ние сме по големи на 1,4 месеца и не ми трябват толкова неща ,но за колички и всякакви по-големи неща има всички марки.Надявам се да помогна на някои майки.А дали ще отидете е ваше решение.
О, и се регистрира специално, за да ни насочиш в тази тема, или случайно си попаднал/а?

# 9
Не искам да се заяждам.Регистрирала съм се отдавна,но не съм писала теми.Явно няма и да пиша повече не съм искала да нахалствам ,а да помогна.Извинявай те.Моята дъщеря е голяма на 1,4 месеца.

# 10
Не искам да се заяждам.Регистрирала съм се отдавна,но не съм писала теми.Явно няма и да пиша повече не съм искала да нахалствам ,а да помогна.Извинявай те.Моята дъщеря е голяма на 1,4 месеца.
Извинявай! Не съм искала да те обидя, прост поста ти наистина приличаше на реклама.

# 11
Съжалявам но все нямах време да пиша.Но това решех да го споделя,защото живея в Люлин и когато моето дете се роди нямаше такъв магазин и се зарадвах,че има всичко на едно място.Някоя от вас може ли да ми помогне за магазини за детски обувки,защото изборът е много беден.В Бейби мола имат на чико но моделите сандали,които ми харесвът са отворени отпред, а ние още много се спъваме.

# 12
  • На дивана, под юргана
... може ли да ми помогне за магазини за детски обувки,защото изборът е много беден.В Бейби мола имат на чико но моделите сандали,които ми харесвът са отворени отпред, а ние още много се спъваме.

На Патриарха има един магазин за детски обувки, както и срещу Центъра по хигиена още един. В тях има понякога доста добри обувки и пантофи... имат и проблеми със зареждането обаче - понякога липсват номера от моделите.
Ако не ти е спешно - изчакай за в Мол-а на Стамболийски следи кога ще започнат летните намаления на GEOX.

# 13
Благодаря ти за информацията.

# 14
  • София
хмммммм Thinking не е реклама, пък даже и анкетка е пусната...... Thinking newsm78

Общи условия

Активация на акаунт