ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-15

• 21 918
  • 418
  •   1
Отговори
# 120
Който видял, видял  Wink
Еееее изпуснала съм го...уффф... ooooh! ooooh! ooooh! Разкажете ми го НАЙ-ПОДРОБНО , а не с едно изречение моля Hug Hug Praynig

# 121
И на мен ми излезна Мартин, а такива като него не мога да понасям #2gunfire Още повече, че 2006 г. се запознах с него покрай едни общи приятели, бяхме седнали да пием бира в Бирария Бохеми / май така се казваше на Попа newsm78 /. Същото поведение като във филма... догади ми се от него Sick

Само да не се обидят феновете на Мартин Embarassed

# 122
и на мен ми се падна Мартин, а изобщо не е мой тип  Whistling

# 123
И на мен ми излезна Мартин, а такива като него не мога да понасям #2gunfire Още повече, че 2006 г. се запознах с него покрай едни общи приятели, бяхме седнали да пием бира в Бирария Бохеми / май така се казваше на Попа newsm78 /. Същото поведение като във филма... догади ми се от него Sick

Еееееее стига де Crossing Arms Naughty newsm45

# 124
Аз пък все още мога да гледам промото, защото съм си оставила страницата отворена Laughing

# 125
  • София
Аз пък все още мога да гледам промото, защото съм си оставила страницата отворена Laughing

Не може ли да го свалиш по някакъв начин за да го видим и ние? Praynig  RealPlayer, нещо...

Аз също изтървах. Sad

# 126
 ooooh!Ако знаех как - с най-голямо удоволствие

# 127
Rolling Eyes  И моята я бях оставила, но не можах да го гледам, защото ми даде някаква грешка.

# 128
С моята за сега няма проблем и мога да гледам, но незнам как да го кача. Имам голямото желание да го споделя с всички, които не са го гледали ама...

# 129
  • София
Ами аз мога да ги свалям с RealPlayer, това е една програмка точно за такива цели.  Имаш ли я?  Може да се свали безплатно от тук

Но става само на Интернет Експлорър, на Мозила или Опера - не.  Или поне аз нямам нужната версия, ако става.

# 130
Ей сега ще го изтегля. да видим обаче дали ще го кача.

# 131
изтеглих го тоя Real Player. А сега накъде?

# 132

Кофти, аз мислех, че е печен . . . бях да гледам "Рейс" в Иван Вазов . . .добре играе на живо. Дай неговия мейл, ако го имаш дай го насам, моля те.

# 133
мисля че няма да стане, сега пък някаква грешка ми излиза. Като го отваря и ми излиза системно съобщение и се затваря. Съжалявам довечера ще си го гледате.

# 134
  • София
изтеглих го тоя Real Player. А сега накъде?

Значи, когато видеото ти е отворено в Интернет Експлорър, като си движиш мишката по самото видео, над него в дясно трябва да ти излезе една иконка на която пише нещо от сорта на Download with RealPlayer или подобно - цъкваш на нея и видеото се сваля. Peace

Общи условия

Активация на акаунт