ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-15

• 21 856
  • 418
  •   1
Отговори
# 135
  • София
мисля че няма да стане, сега пък някаква грешка ми излиза. Като го отваря и ми излиза системно съобщение и се затваря. Съжалявам довечера ще си го гледате.

Жалко, съжалявам. Sad  Мислех че ще стане. Sad  Надявам се поне да ти е полезна програмката за други случаи. Hug

# 136
Тююю и аз не можах да го видя!  Crossing Arms
Направих си теста и на мен ми излезе Мартин...

# 137
Ееее, пак не са сложили Валери в "Герои", а Маймуната там. Ми нямам нищо против Маймун, ама много ми е обидно Sad
Кво като е в центъра на общата снимка  Heart Eyes Искам го между Крис и Елица в "Герои" Веднага!  Mr. Green

# 138
мисля че няма да стане, сега пък някаква грешка ми излиза. Като го отваря и ми излиза системно съобщение и се затваря. Съжалявам довечера ще си го гледате.

Жалко, съжалявам. Sad  Мислех че ще стане. Sad  Надявам се поне да ти е полезна програмката за други случаи. Hug
Благодаря.
Тоя Мартин май за всички тук е най-подходящия мъж

# 139
Ееее, пак не са сложили Валери в "Герои", а Маймуната там. Ми нямам нищо против Маймун, ама много ми е обидно Sad
Кво като е в центъра на общата снимка  Heart Eyes Искам го между Крис и Елица в "Герои" Веднага!  Mr. Green
Ти най-важното не си видяла. Промото към следващия епизод.Ще трябва да си смениш видеото на блога

# 140

Благодаря.
Тоя Мартин май за всички тук е най-подходящия мъж

Joy

# 141
Ти най-важното не си видяла. Промото към следващия епизод.Ще трябва да си смениш видеото на блога
ооох, разбрах кво е било ахахахха
не знам, никога понеделникът не ми се е виждал толкова далече  Heart Eyes

Благодаря от сърце на всички, които правят сайта на Забранена любов, затова че са сложили Валери в Центъра на общата снимка!!!

# 142
А мами, харесва ли ви съученикът на Елица, чувала съм че бил много секси.
А аз лично винаги изпускам да го видя.  Mr. Green

п.п. Дано форумът на сериала се разрастне. http://zlatina.bulboard.com/ Аз видях, че там не е нужно да си регистриран, за да пишеш. Гости също могат да пишат. Simple Smile

И там има една такава тема - с коя ще остане Явор накрая като Елица му е сестра, а Елен Колева напуска сериала?

# 143

Да не е Нора...?  Grinning

# 144
Баси ,вече не помня кой пусна клипа,ама СРАМ ИМАТЕ ЛИ БЕ  Crazy
Някои хора са на работа.....Целият ми мисловен процес отиде по дяволите....
Супер...изобщо не очаквах подобно развитеие.....Грам не очаквах...
сега имам нужда от едно лидукаин,за да се съвзема Mr. Green
СЛАШ,ПРЕДИ ДА ГЛЕДАШ ТОВА СИ СИПИ ГОЛЯМО ПИТИЕ И СЕДНИ,,,,,,:)
ардеа, току- що рабрах...
аз си нямам комп на работата, иначе нямаше да изляза оттук Sad
Карай, нали ще има серийка днес, ще го видя..
някой пробва ли се да влезе във форума на Забранена любов. На мен мид ава "грешка". Sad

# 145

Да не е Нора...?  Grinning
Да, исках да кажа Нора, но все тази Елица ми е в главата, понеже най-много дават нея.  Joy

# 146
Чета,че на повечето Марто ви се падналв Тестчето hahaha hahaha
И на мен ой ми се падна..
Бе да кажа уж и мой тип не е,ама ....Май от всички той е най-като за мен..Трудно достъпен Simple Smile
 айде сетих се за анкета:КОЙ Е ВАШИЯТ ТИП МЪЖ или В кой бихте се влюбили?
(като характер,не като визия)
1 Явор
2 Мартин
3 Крис
4 Валери
5 Митко
6 Борис
7Андрей
8Фичо
9Юри
10 Маймунчо

# 147
Чета,че на повечето Марто ви се падналв Тестчето hahaha hahaha
И на мен ой ми се падна..
Бе да кажа уж и мой тип не е,ама ....Май от всички той е най-като за мен..Трудно достъпен Simple Smile
 айде сетих се за анкета:КОЙ Е ВАШИЯТ ТИП МЪЖ или В кой бихте се влюбили?
(като характер,не като визия)
1 Явор
2 Мартин
3 Крис
4 Валери
5 Митко
6 Борис
7Андрей
8Фичо
9Юри
10 Маймунчо

Отсега казвам- Валери  Heart Eyes Mr. Green

# 148
anya  Laughingтестът е верен Laughing

РЕЗУЛТАТ ОТ ТЕСТ "КОЙ ОТ ГЕРОИТЕ Е ВАШ ТИП МЪЖ"

За теб най-подходящ би бил Стойо (Маймуната). - е много ясно Heart Eyes Mr. Green
Познай, и на мен ми се падна Маймун  Laughing

# 149
Аз пък казвам Мартин. luvbed

Общи условия

Активация на акаунт