ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-15

• 21 834
  • 418
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хм, май Явор и Елица наистина ще се окажат близнаци.  Ето защо той така преживяваше това което се случваше с нея като катастрофира.  И когато искаше да прави аборт, пак така усещаше какво става.  Така че, близнета са! Peace

Крис и Валери бяха сладури. Heart Eyes  Горкият Крис как ходи да моли Елица пак да се съберат, беше като удавник за сламка. Laughing

# 196
Най/добрата серия
Крис изигра страхотно целувката.
Елица беше страхотна.....Най/накрая мога да кажа с ръка на сърцето/ страхотно влезе в роля!
Елица страшно красива и много добре си изигра всичко. Браво!

# 197
Педерасите и те се размърдаха
Еее по-нежно де  Grinning Hug
  loveuuu  action032 Rolling Eyes

# 198
  • София
А за Крис не го очаквах толкова бързо да се съгласи да си легне с Валери.

Щом е за Валери, и аз не бих губила време. Heart Eyes Grinning

# 199
Най/добрата серия
Крис изигра страхотно целувката.
Елица беше страхотна.....Най/накрая мога да кажа с ръка на сърцето/ страхотно влезе в роля!
Елица страшно красива и много добре си изигра всичко. Браво!
Не мога да се въздържа...влезе в роля защото нямаше никакви реплики и от нея се очакваше единствено да изиграе красиво-изненадано-влюбено момиче само с изражение, което тя не промени кой знае колко. Сори на феновете й, това си е мое виждане за актрисата  Peace

# 200
Хора тази катастрофа беше толкова хубавo направена! Хора аз такива катастрофи и в американски мувита не съм виждала...нямам думи след този епизод...уникален беше...чакането заради Випа си заслужаваше! Praynig УНИКАЛЕН ЕПИЗОД!!!!

А ако не чакахме толкова щяхме да знаем вече какво става  #2gunfire

# 201

И аз Laughing

# 202
Страхотен анонс за понеделник!Нямам търпение!Целувката на Крис и Валери на вратата май беше по-хубава от първата,а?Любо Ковачев  доста бързо влезе в час-страхотни бяха!А за Елица направо ми се сви сърцето....

# 203
Какъв край.... Аз мисля, че Елица ще оживее, но може би ще пометне...  Thinking
Много силен беше момента със сбогуването на Явор със семейството му, за малко и аз да се разплача.
Валери и Крис не мога да коментирам, малко в повечко ми дойде сцената в леглото (Слаш, не искам да те засегна, мое мнение  Stop) Борис и Силвия са ми супер превзети и лигави.
Чудно ми е ще има ли серия в понеделник...  Thinking

# 204
И аз не забелязах нещо да е блеснала Елица-изкуствена ми е и това е..
Аз мисля, че Елица ще оживее, но може би ще пометне...  Thinking
Не се съмнявам,че ще оживее,за помятане-така би приключила цялата история с Крис,но пък нали дават едни бебета преди всяка серия-предполагах,че са на Елица..пък и близнета.
Цитат
Много силен беше момента със сбогуването на Явор със семейството му, за малко и аз да се разплача.
До сега никой в този филм не е успял да ме разчувства  Wink

Аз се настройвам за вторник-за серия Thinking

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 22:53 от Ve$$elka

# 205

Peace

Валери и Крис- Толкова красиво и нежно!

Беше като милувка на два танцуващи лебеда...

# 206
Страхотен анонс за понеделник!Нямам търпение!Целувката на Крис и Валери на вратата май беше по-хубава от първата,а?Любо Ковачев  доста бързо влезе в час-страхотни бяха!А за Елица направо ми се сви сърцето....
и влюбени....това с погалването,,,,ммммммммм'
супер ,,
И на мен ми домъчня за Елица
Не съм й фенка,но ми домъчня,..
Е те ще я спасят...То се знае!

# 207
Анастасия откъде се познава с тия двамата-Филип и момичето?

# 208
Любо ще се научи ще си свикнат и няма да го има това неудобство което се осеща  Wink Това беше най-добрия еп досега,а следв може да е още по-добър с двамата в леглото и катастрофата с Елица Simple Smile
Наистина се справи по-добре от обичайно Саня,признавам и само беше ми малко смешна като тръгна от явтогарата да бяга до колата за да настигне Явор, с махане на ръчички и припкане  newsm62 а трябваше по-скоро да е спринт с ужасена фиономия че ще го изпусне

# 209
Анастасия откъде се познава с тия двамата-Филип и момичето?
Нали се видяха в къщата на Мая и Яна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт