ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-15

• 21 804
  • 418
  •   1
Отговори
# 255
Само да вметна за всички мераклии, току що качиха серийката в Арена. Mr. Green

Аз сега пак ще гледам гълъбчетата... лебедчетата... абе каквито там бяха. Mr. Green
отиваам;)

# 256
На теста ми се падна Явор-много хубаво....Ей ,къде изчезнахте всички?В Арената ли?

# 257
  • София
На мен - Мартин. Няма рационално обяснение за това.... newsm78

# 258
На теста ми се падна Явор-много хубаво....Ей ,къде изчезнахте всички?В Арената ли?
Какъв тест?

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 23:37 от Ve$$elka

# 259
Какъв тест?
v в сайта на ЗЛ Peace

# 260
  • в страната на чудесата
За всички, които не знаят и за пръв път пишат в тази тема аз съм МЪЖ!
на мен не ми е за първи път, освен това ти го има в профила Simple Smile) аз ще почакам в-бокс

# 261
Подписката за участието на Карамазов расте: http://www.bgpetition.com/karamazov_zabranena_lubov/index.html
Вече има цели 10 подписа! Аз ще се подпиша сега.  Simple Smile

# 262
Какъв тест?
v в сайта на ЗЛ Peace
И на мен е Явор  Flutter
Горко му на който се падне Кристиян  Mr. Green

# 263
Гледах ги сега на общата снимка в сайта-тази леля Емилия хич не ме кефи-има едно такова престорено поведение...

# 264
  • София
И мен Емилия винаги ме е дразнела, въпреки че актрисата добре си играе ролята. Просто образа й е един такъв... вечно си вре носа в чуждите работи, и естествено вечно от загриженост. Rolling Eyes

# 265
  • София
Ох, пак ги изгледах. Наистина, аз по добра катастрофа в сериал (и филм изобщо) досега не съм гледала!  Евала!

А Крис в леглото наистина се навежда да си изпроси целувка. Mr. Green  А като идва в апартамента на Валери и почват да се целуват, Валери май тръгва да го притиска към рамката на вратата.  Heart Eyes

# 266
Спотед мен Крис отиде при Валери ,за да си го върне на Елица...
По-късно може и да се влюби,но за сега още е разколебан.

Все още приема нещата като авантюра Thinking

# 267
Спотед мен Крис отиде при Валери ,за да си го върне на Елица...
По-късно може и да се влюби,но за сега още е разколебан.

Все още приема нещата като авантюра Thinking
аз ги свалих, ама чета тук и не мога да започна да гледам Wink
Мисля си че трябва да се случи нещо и да се скарат. Нещо, което да ги отдалечи за известно време един от друг, за да може Крис окончателно да осъзнае чувстват си към Валери  Heart Eyes
Ще мисля през нощта сценария Wink

# 268
# 269
Елица ще загуби детето?

Общи условия

Активация на акаунт