96 Разпетипетъчно-Великденска Американска Яйчено-Козуначена

• 14 459
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
iрка,все забравям-чудесна снимка с боядисаните ръце Laughing

# 121
Искам да ви попитам един въпрос, не знам обсъждан ли е до сега, но утре се записах да отида на консултация за премахване на косми по лицето с лазер, та исках да питам има ли тук някой който е минал такава процедура? Интересува ме добър ли е крайния резултат и колко е траен? А също как изглежда кожата веднага след процедурата? Ще се налага ли да се крия в къщи няколко дни или дето се казва ще мога да го направя в обедната почивка и пак да се върна на работа? Изобщо всякакви съвети и предложения за въпроси които да задам ще са ми от полза.
Да, имала съм такива процедури на лице и опитът ми е добър. Не е имало нужда да се крия след процедурата. Но аз ходех при лекарка, така предпочитах, не знам дали има някакво значение. Би трябвало на консултацията да ти разкажат в подробности какво как минава, може би вече са го направили.

# 122

Да, имала съм такива процедури на лице и опитът ми е добър. Не е имало нужда да се крия след процедурата. Но аз ходех при лекарка, така предпочитах, не знам дали има някакво значение. Би трябвало на консултацията да ти разкажат в подробности какво как минава, може би вече са го направили.

А за кои косми на лицето говорите? Аз имам уни-вежда и много искам да се отърва от нея? Може ли с лазер?

Да ви се похваля как днес зъболекарят ми направи нова коронка за 1 час, с някакъв робот. И да се оплача, че удоволствието ми струва 500 долара, след застраховката.  Rolling Eyes

# 123

А за кои косми на лицето говорите? Аз имам уни-вежда и много искам да се отърва от нея? Може ли с лазер?

Аз за мустаче говоря. За вежди - не знам, там не съм се замисляла да пипам. Но консултацията беше безплатна, можеш да питаш някое компетентно лице.

# 124
Ох, блажка, хиля се като идиот на подписа ти  Mr. Green

# 125
Ох, блажка, хиля се като идиот на подписа ти  Mr. Green
Ааа, ще ви дойде времето след някоя и друга година за тази литература   Grinning. (Между другото, фен съм, особено на професор Пупипентс!)

# 126
Не съм ги мяркала още, но миналата седмица се зачетох в книжарницата в Diary of a Wimpy Kid. Много били популярни сред младежта сега, ме информира един второкласник.

# 127
Не съм ги мяркала още, но миналата седмица се зачетох в книжарницата в Diary of a Wimpy Kid. Много били популярни сред младежта сега, ме информира един второкласник.
Много! Но аз пък тях нещо не мога да ги чета, не се увличам. Иначе ги имаме у дома всичките, третата даже в два екземпляра, тя е в по-голямата си част като дневник, който трябва да си пишат сами, няма как да я делят. Но пък точно тези части от книгите на мене ми е било най-интересно да чета!  Sunglasses

# 128
  • У дома
Аз вече не се трогвам от липсата на български вкъщи, защото само ядове събирам. Когато има стимул, има и желание. Напр. в магазин, когато не искат другите да ги разберат обръщат на български. Или с приятелчета, които не говорят бълг. добре. Намират начин да се оправят.
Виж за математиката на англ.... там и докторат няма да ви помогне. Снощи се чудехме как се делят фигури на reptiles. Ако някой знае, да помага, моля.

# 129
Уаассс ъъъъъп  Wink 
Олелеее съвсем ви изпуснах девойчета  ,я кажете да не съм пропуснала още някой който бременува ,до тук знам Бубка,Кюбит,Ники.....още някой ? Simple Smile

Аз се боря с БГ сама и е трудно но упорствам. Елла  знае англ.  много по-добре и определено ми говори 30% от времето на англ.  ,понякога првеждам какво е казала на БГ и я помолвам да повтори. Разбира ме обаче на БГ идеално и се надявам това да донесе плюсове  нататък .
От 1 месец насам започна да прави много сложни изречения и ни скрива топката , много е забавно как ни кара да се чувстваме когато каже нещо сложно,доста често паралелно вървят :  изблика на смях от начина по който казва нещо +  почудата "от къде го е научила или чула това нещо?!" .Супер забавно!

# 130
  • USA
Вики, страхотен ти е аватара! Много е красива Елла (пупу)! На Ирка също е много хубав аватара с шарените ръчички.

# 131
  • Чикаго / София
Мерси,мерси!   Simple Smile

Вики, къде се изгуби ти? Не си се мяркала от доста време! Много сладка Елла!

Pixie, много сладурска песничка.

# 132
  • САЩ
Бубка, Пикси и Блажка, благодаря ви за отговорите! Днес ще ходя на консултацията и ще разпитам подробно, а след процедурата ще се похваля или оплача Simple Smile

Аз за мустаче говоря. За вежди - не знам, там не съм се замисляла да пипам. Но консултацията беше безплатна, можеш да питаш някое компетентно лице.

И при мен консултацията е безплатна в специализирана клиника с доктор. Аз ще си махам под брадичката и отстрани на лицето, пред ушите. Може пък да питам как стоят нещата за вежди. Що пък не тъй и тъй ще съм там  Mr. Green

# 133
Абсолютно съм за сверяване на часовниците всеки 3 месеца.

Иначе, да си допълня мисълта, книгите съветват наистина първите 3 години в къщи, само с майчин език, НО да има и хора, които, да речем, да четат книги на английски, да запознават с песни на английски, така че да не е съвсем в дълбока вода детето, когато тръгне на училище. Това са ситери, на които се плаща да идват от време на време да прекарват време с децата. После, под "преразказване" на преживяванията, не става въпрос да се докарват понятията едно към едно, но да може все пак да каже, какво са правили - чели са, каква игра са играли, на кого са се скарали, защото не е слушал и пр, да се четат книги за училище на втория език. По-нататък, останалият речник, ще трябва да се докарва с книги и време в България. А за математиката, замислете се, колко често ползваме в ежедневието нещо различно от +, -,=, :, . и дроби. Много рядко е отговорът, така че аз не бих положила много усилия да превеждам останалите термини. Но няма какво да се лъжем - без продължителни ваканции в България няма да стане. А и децата никога няма да проговорят идеален, безакцентен български, не е и това целта. Тя сигурно е подвижна, както казва анет  Laughing

Тандури, у нас за сега само 2 се практикуват, а английския го учат по 2 часа на седмица в градината и учудващо много думи е запомнил от преди. С руския се справя учудващо добре, когато е поставен в ситуация да го говори. Подозирам, че това, което помага е, че езиците са сходни, а английския няма за сега да го мисля. Притеснено ми е, защото на мен сега просто ми е трудно да си представя ситуация, в която той не говори на български, защото говори наистина много добре за възрастта си. А откакто се е родил, разбрах, че на друг език на децата си не бих могла да говоря, определено си е откровение за мен това. Дори, като ходя по болници и гледам болните бебета и деца, ми идва отвътре на български да им говоря и да ги успокоявам, а не на английски. Но ще трябва да се справям с подвижната цел, дано само процесът на предпочитане на английски пред български е постепенен, че да не ми дойде като шок. Tired

Хитруша, няма следи, само леко зачервяване има, което отминава до около час. Важното е да се слага слънцезащитен крем няколко дни след това и да се избягва слънцето изобщо, защото може да се образува пигментация по кожата.

# 134
Biz,huбawo info.Няма сила на света к да ме убеди обаче че от 2 часа майчин език на ден у дома детето ще проговори на бг,не става.Син ни до 18м не беше чул англ.дума,гледа го бг мома к му дуднеше непрестанно, сега на бг казва "сопол", "гащи" и "зъби" -все важни неща  Laughing (може да пропускам нещо ,но не повече от 10 думи).Количеството ,особено за езика,е решаващо,това показва моя опит,дано другите имат по-успешни истории да споделят..
Инак аз превеждам от ден 1,непрестанно,всяко тяхно изречение на бг и после му отговарям,навик ми е до степен че наскоро на един колега тук му преведох едни таблици на  бг,той гледааааааааааа Whistling

Общи условия

Активация на акаунт