Отговори
# 300
Ей, здравейте сладуркиииии!  bouquet
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ПРИНЦОВЕ И ПРИНЦЕСКИ!!!
 newsm51
Много ви благодаря за отговорите!  love001Страхотни сте!  bouquet
Ама, аз да ви кажа, по-хубаво е бебчетата да са с гривнички Grinning Даже на малчовец се оформя по една на краче и съм доволна! Blush Да знаете, по0голяма мъка е детето ти да е злоядо, отколкото да си хапва.В началото Стефано ядеше като разпран, кърмата не му стигаше, пискаше за добавка и ми беше по-добре. Mr. GreenНо сгривнички и без, важногто е децата ни да са здрави и да растат щастливи! smile3525
Пуки, и аз мисля, че нищо няма да и стане на кожената тапицеря, ама както Нина казва сложи едно одеалце, че да си спокойна! Laughing
Дени, да скубе, щипе, драскаааа! Mr. GreenИ още бърка в усти, носове... Mr. GreenА как ми дърпа косата, и се кефи на всичкото отгоре Joy Даже като не иска да суче, откакто имаме две зъбчета, ама съвсем нарочно ме захапва, аз инстинктивно изихквам, а той се залива от смях Joy
Неди, и аз мисля, че новата храна им харесва повече, особено сладките каши Mr. Green, ми то и на мен харесват hahaha
Да ви кажа, сега с оправената глава съм събрала цяло стадо мъже на вратата, тропат и искат да влязат какво да правя? Joy
И снимки искам да ви пусна, ама като все ме мързи да се регистрирам в снимка.бг.а от компютъра не става ли?
И да ви питам, задължително ли преди въвеждането на месно пюренце, трябва да съм въвела жълтъка? newsm78Доки така ми каза, ама мен ме е страх още да давам жълтък EmbarassedСпоред лекърката ни, жълтъка не бил алерген, това като ми го каза и паднах от коня #CrazyДобре, че ходя на частно при друга ooooh!
Целувам ви!  love001

# 301
Докторът да си яде ушите. Жълтък се дава, освен като нова храна, и най-вече заради хемоглобина. Страшно е полезен, но аз не бързам. Месното пюре стига за сега.
Възможно е докторът да е имал предвид жълтъка като преход към животинска храна(месо), но не вярвам, не звучи логично при наличие на АМ, което също е животинско

# 302
Нина, мерси за отговора!  bouquetТочно това имаше предвид, като преход към животинската храна.Но ми се струва остаряло като твърдение newsm78 А и тъпото изказване, че не бил "Изобщо никъкъв алерген" ooooh!, но не ми се спореше #Cussing out.Тя дори ме караше да го захраня на три месеца #Crazy
П.С.Ама я, каква готина мацка си Sunglasses

# 303
Ами води се към алергените......Ама както си решиш, вече да ти кажа честно реших да не издребнявам чак толкова. Laughing

Откъде пък реши, че съм аз Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 304
Здравейте!Местенето върви с пълна пара..не остана вече почти.На първи се надявам да спим у дома!

Стягам багажи, та съм врътнала.Снощи до 10ч нареждах кухнята.Пуснах няколко пъти миялната, че всичко ми е ново и да не прибирам така в шкафовете от кашоните.Сигурно и разместване ще има кое къде да е, но първоначално съм доволна че успях Laughing

Сега отивам да погледна що сте писали, че ще отворите нова тема докато ви прочета.

Хубав ден  bouquet

# 305
Момичета който може да пуска нова тема ,че ще ни заключат  Praynig

# 306

Общи условия

Активация на акаунт