''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 990
  • 348
  •   1
Отговори
# 270
Ааа Уикенд на Бърбъри е единствения значи Simple Smile, и аз познавам само класическия Будоар - май той е и най -успешният от парфюмите на Уестууд, поне от това, което чета Peace

# 271
Здравейте! Чета ви от време на време, но не съм писала досега тук! Anais-anais e един от най-любимите ми парфюми! Години наред ползвах само него. Искам да ви помоля за съвет! Какъв парфюм да подаря на абитурентка? Да е лесно харесван,но не съвсем масов?

# 272
sasi6 здравей Simple Smile, Анаис Анаис е много хубав наистина. Такааа, парфюм за абитуриентка, да видим - нещо младежко и лесно за харесване.....започвам с тези, които напоследък ми се въртят в главата - Пур Ел на Пако Рабан, Промес на Кашарел, Пюър Пойзън на Диор, Романс на Ралф Лорън, Лов ин Парис на Нина Ричи, Силк Тъч на Макс Мара.......мисля, че са младежки и лесни за харесване, поне според мен Simple Smile Peace

# 273
Според мене е по-добре да се поразпита какво харесва момичето, защото много е голям шанса да се купи нещо, което няма да се хареса

# 274
Вярно е това, най -добре да я питаш директно, че си решила да и купиш парфюм и кой си е харесала или поне какъв тип обича Simple Smile Има значение разбира се и парите, които смяташ да отделиш, че ако я питаш какво иска и тя ти изстреля - Силвър Рейн на Ла Прери (коментираше се днес и ми е пресен) ще стане забавно Laughing

# 275
Аз за Пюр Пойзън не съм много сигурна, че е лесно харесван. А за жалост според мен в категорията "лесно харесвани" - повечето са масови именно заради това, че са лесно харесвани от по-голямата маса. На мен ми се върти нещо като Жадор, Омния Кристалин(масов, но си е чудесен), Мания на Армани, Лайт Блу на Долче(изключително масов), Може би и Код на Армани, но той май не е от най-лесно харесваните, върти ми се също Тъч ъф Пинк на Лакосте(мързи ме да сменя на латиница Embarassed), Промеса също би бил попадение, а според мен и Версаче бай Версаче е по-младежки и лесно харесван, Лю пар Кензо - тъкмо за сезона .  newsm78
За сега това е от мен.

# 276
Може и да си права за Пюър Пойзън, съдя по това, че моите познати всички го харесват, но знам ли Thinking

Силк Тъч на Макс Мара наистина ми се струва лесен за харесване, много е нежен и го ползвах с удоволствие -

# 277
На мене Омниите не ми харесват изобщо, същото е и с Лайт Блу и още много така наречени "масови парфюми"...а Pure Poison наистина не се харесва на всеки. Чела съм много мнения на жени, които го намират за ужасен

# 278
Хихи аз пък от мои познати си правя заключения, идвал им много сапунен .
Лайт Блу и на мен не ми харесва, но просто по едно време имах чувството, че от всякъде ми мирише на него и затова реших, че е по харесван от доста хора. newsm78

Дона на Серджо Тачини?

# 279
Aми гледай - хората са различни Peace, аз наистина го мислех за лесен за харесване Laughing

За Блек Ексес на Пако Рабан какво мислите - хем е по -вечерен, тамън за бал Simple Smile

# 280
Ето това според мен е супер нежно и може би лесно за харесване:

DKNY BE DELICIOUS май също спада към лесно харесвани, но не съм много сигурна
 newsm78
О Тес аз ако бях много бих се зарадвала на Блек Ексес, но май си падам по- по тежки парфюмчета и не съм сигурна дали биха се харесали на всеки. Даже имам една приятелка , която ненавижда почти всичките ми парфюми  Mr. Green

# 281
Охх, да напиша и тук за моя проблем, а пък ако някой има мнение....))))

Днес получих сенки от последната колекция на Ив Сен Лоран. Ето тези - http://www.yslbeautyus.com/make-up-eyes-eyeshadow/c38_41_48/p356 … product_info.html.
Всичко чудесно, страхотни са, кутийката е разкошна, но.....съм сбъркала цвета. ((((
аз имам ето тези - http://www.yslbeautyus.com/images/attributes/466_ombres-5-lumieres-4.jpg
а исках тези - http://www.yslbeautyus.com/images/ombres-5-lumieres-L.jpg
ако някой проява желание да направим нещо, примерно размяна, продажба, или нещо подобно, моля да ми пише на лични.

А за парфюм за абитуриентка, най-добре е да се пита горе-долу какво харесва. Ако момичето до сега не е ползвало парфюми, най-добре да отиде и да пробва нещо. ))
На Трусарди инсайд и хубав и свеж.
http://www.fragrantica.com/images/perfume/nd.3058.jpg
На Ланвин - Rumeur 2 Rose също става
Някоя от Лолитите, но идват малко сладички. )))
Последният на Макс Мара - Zest & Musc.
На Азаро - Twin for Women , също от тази година. )

# 282
Мирама, писах ти на лични Peace

Вили и аз имам една с която взаимно си мразим парфюмите, поне преди де - сега май има някакъв баланс Laughing

# 283
С 2 ръце съм за  ,този
,
Мисля,че няма да сбъркаш и тук:
,, Sexy Carolina Herrera

# 284
Aми гледай - хората са различни Peace, аз наистина го мислех за лесен за харесване Laughing

За Блек Ексес на Пако Рабан какво мислите - хем е по -вечерен, тамън за бал Simple Smile
Не го харесвам, но доста момичета си падат по него. Като съм в БЗ винаги ми прави впечатление, че масово се пръскат с него.

Общи условия

Активация на акаунт