''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 24 974
  • 348
  •   1
Отговори
# 255
РЕ видях го в БЗ и мисля да е един от следващите за тест.
Жаки,мерси!Ще го тествам,от любопитство най-вече.Знам,че е мания на всички фолк-звезди този Сребърен Дъжд,а преди беше Angel.

newsm26  И аз така съм чувала. Но Angel определено ми харесва в пъти повече.

# 256
РЕ видях го в БЗ и мисля да е един от следващите за тест.
..
мерси Hugнего ще го тествам със сигурност,защото цената му е убиец (странно,мъжкия 100 мл преди 1 м.моята приятелка си го купи за около 60 лв от Франгранса,а този тук излиза 100 мл 152 лв,ужас Tired голяма разлика за една и съща марка,хм Crossing Arms

# 257
Zen е дървесен аромат, в началото те грабва, но после нищо особено.
Silver i Midnight Rain са много, адски силни аромати, единият е горе долу Еуфория на СС, но в доста по-тежък вариант, а другият не мога да определя, абе не ми хареса въобще.Пръскала съм си ги на ръката, защото исках да си избера един от тях, но набързо се отказах.А който ги харесва в Гет-а са по 120 лв. Wink

# 258
Здравейте момичета Simple Smile   Благодаря на Мими за инфото за парфюмите от марката Juliette Has A Gun  bouquet

Силвър Рейн е приятен, доста захарен аромат, по мое мнение с тънка синтетична нота - интересен, на мен ми хареса Simple Smile Миднайт Рейн е силно сладък и накъртващ само в началото, после става много нежен на кожата Peace Но не съм луда по нито един от двата, особено Миднайт (който повече ми допада, като аромат) има ужасен флакон на живо - като лакирам собственоръчно с брокатен лак Sad

Мирама, честит ти парфюм  bouquet

На питането на Ре за Базар на Лакроа - цветен аромат с тръпчиво накиселяваща нота, на мен ми миришеше на невени Peace

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 16:49 от Tess d`Urberville

# 259
На питането на Ре за Базар на Лакроа - цветен аромат с тръпчиво накиселяваща нота, на мен ми миришеше на невени Peace
еее,късно е вече:)Поръчах го:)Дано не е много "невенен",че от миризмата му ми се гади,много тежко мирише.  ooooh!

# 260
Парфюмът ми беше харесал Simple Smile ти добре го даваш тези дни с поръчките Grinning, кой е парфюмът на аватара ти, нещо не мога да вдяна

# 261
Е как бе  Mr. Green  моя фаворит

# 262
Ох божеееее, не можах да го позная в този празничен тоалет с папийонка Laughing, много го харесах и аз - разбира се е от любимата група и той Simple Smile

- само така го бях виждала

# 263
Ох божеееее, не можах да го позная в този празничен тоалет с папийонка Laughing, много го харесах и аз - разбира се е от любимата група и той Simple Smile
да и моя е такъв, тези с папионките са концентрати май,за "зад ушите" само Mr. Green
невероятен парфщм за мен,не мога да спра да се мириша Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 264
  • София
  bouquet

Момичета, някоя от вас имала ли е и двата Будоара на Вивиан Уестууд? Искам да знам каква е разликата между двата...

А иначе темата е супер, браво на вас!

По въпроса с парфюмите - аз май съм завинаги обвързана с един  Heart Eyes, обаче обичам да си купувам по някой нов от време на време...така за разнообразие - пръскам няколко пъти и толкоз, после пак към Единствения... Blush

# 265
Кой е Единствения Simple Smile

# 266
Noir, радваме се, че харесваш темата  bouquet И аз съм любопитна, кой е единственият Simple Smile

# 267
И аз към любопитките. Кой е единствения? Crazy

# 268
  • София
Търсих картинка, че май не е от най-популярните... Стар е, но просто не мога.... Rolling Eyes

http://www.fragrancex.com/products/image.html?sid=1345W

Тааа, кажете за Будоарите....?

# 269
Аз познавам само един Будоар(класическия) и сравнения не мога да направя.

Общи условия

Активация на акаунт