''Парфюмни размисли и страсти'' 11

• 25 015
  • 348
  •   1
Отговори
# 300
И пак да питам дали е познат този:
http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=422_421&products_id=36906
Дали се отваря сега....ако не в www.get.bg погледни има ново Valentino
в шишекато бонбон

# 301
Води се плодов шипър, от 64 - а година, чела съм хубави отзиви за него, но имам усещането, че няма да си паснем - нещо съм предубедена към него Flutter

А новото Валентино, приятелка е луднала по него, но аз не съм го тествала, цената му е повече от приемлива Peace

# 302
Този Y YSL е 47 лв за 100 мл тестер....какво пък...мога да рискувам и ако не е добър да го пусна за размяна.

# 303
Здравейте,
Чета ви от известно време и се реших да пиша най-накрая.
Искам да ви се похваля с подаръка който купих за рождения ден на кръстницата на децата ми, много му се радвам.

Promesse е точно неин стил, нежен и романтичен.

От парфюмите на Cacharel имам Amor Amor edT и съм хвърлила око на Amor Amor Sunrise за лятото. Вчера обаче пробвах Moscihno Glamour и сега съм раздвоена.

Рома на Биаджоти познавам, защото е подписа на най-добрата ми приятелка от България и ми напомня на нея.
А на моя бал бях с Чарли, подарък от приятелка на майка ми. Все още имам някъде тоалетната чантичка за спомен.

# 304
Deziderata чантичката на парфюма от БГ ли е newsm78 много е сладурска.
Аууууу каква красотичка е това флаконче Emilio Pucci Vivara

# 305
Този Promesse може ли да ми го опишете малко. Изглежда много романтичен Simple Smile

# 306
Жаки,нежни виолетки,точно като бонбони виолетки.Много е приятен и траен

# 307
Аз съм абсолютен инвалид в описанието на парфюми- като слон в стъкларски магазин, но карай...... чудя се има ли начин поне малко да се усъвършенствам все пак...
За Fracas- не съм го тествала лично, но на друг ми хареса много.. може би не съм дорасла за него, но това не пречи да го харесвам и да го искам. Много топъл и цветен, завладяващ и придаващ усещане за класа и за специален повод. Много магнетичен и отличаващ се според мен.

# 308
Комплекта е от чешки сайт, но доставят и в чужбина.
http://www.parfemy.cz/cacharel-promesse-toaletni-voda-s-rozpraso … vy-gel-50-ml.html

На e-bay със сигурност ще е на по-добра цена.
Емилио Пучи отново сразява с дизайн! Страхотен флакон, наистина!

# 309
Tess дай малко разлики между тези 2-та :

Знам,че ти имаш един от 2-та,но кой.Вторият в момента е 78 лв за 90 мл -заслужава си цената,но дали е различен от оригинала  newsm78
Deziderata  Hug мерси много!

# 310
  • София
Deziderata чантичката на парфюма от БГ ли е newsm78 много е сладурска.
Аууууу каква красотичка е това флаконче Emilio Pucci Vivara

Дааа, тоя флакон не може да се сбърка - няма нужда от надписи, дизайна директно си казва марката.... Peace

Нещо с фрезии ми се носи... затова си чакам един Boudoir Sin Garden, ама и всякакви препоръки са добре дошли...

# 311
Mi6i76, и аз имам оригинала, различава се от другият определено. Вторият е по-свеж.

# 312
  • София
Deziderata, подаръка е много супер!

# 313
Mirama  Hug благодаря ти!

# 314
  • Пловдив
Миши, имат разлика с летния вариант, както има и между ЕДТ и ЕДП на Синема.

Аз за себе си се убедих, че харесвам ЕДП най-много. В другите има повече цитрус, който ми разваля магията Grinning
Много добра цена наистина

Общи условия

Активация на акаунт