Отговори
# 405
да и ние можем само уикендите, е не всички но доста Simple Smile може да отидем на Вълшебната флейта. то е детска опера и е много хубаво, развеждат децата из операта, на сцената, после им показват инструментите, много ни хареса и това.ч

# 406
леле колко време никой не е писал, къде сте Wink
ние бяхме на Банско и изкарахме поредния  приятен уикенд в планините. дано по скоро и сняг да има !

# 407
  • Sofia
Анайс,къде в Банско ходите?
Как ви се размъква толкова багаж?
Ние не можем да се наканим да ходим някъде.
Сега за празниците, евентуално.
Влади е голям мераклия да пътуваме,ама таткото хич не е.
накрая ще се организираме само приятлеки с деца.

# 408
Ние се гласим за Сандански между Коледа и Нова година. Даже почти си заформихме групичка.
Насред зимата, мисля да се плацикаме в минерален басейн по цял ден.
Иначе да се изфукам, Марти в събота се сдоби с това, къща за кукли :http://www.kasidabg.com/product_info_products_id-6560.html
Голямо пренареждане на мебели става. И си има абсолютно като истински мебели.
Настанихме там и едни наши 3 кукли, с тоалети.

# 409
  • София
Гале къщата изглежда много добре и ние сме замислили неюо подобно за Лъчезара,но е доста по опростена Simple Smile

Иначе ние мислехме да ходим до Велинград между Коледа и Нова година,но то толкова са на гъсто тогава празниците ,че май няма да ни остане време.А как ми се плацика в минерален басейн.....

Ходи ли ви се тази събота или неделя на кино,Има някакво ново 3Д-"Облачно с кюфтета" и мисля да вземем да го уважим!

# 410
С удоволствие ще я заведа. Аз имам лек проблем с 3Д-то и ми става лошо. На някакви  животни "Диво сафари" едвам одържам до края.
Мими, вие ще се включите ли и да ви дам и Мартинка?

# 411
http://picasaweb.google.com/ienaroussinova/WKasti#

да ви покажа как са се гушнали двамата, нещо почти невиждано  Grinning

Гена какво да ти кажа. давам си сметка че ако бяхме само с Ема щяхме да се спукаме от мързел. ама така или иначе съм сама по цял ден с тях смятай чистене, миене, обличане, готвене, хранене, разходки и каквото се сетиш все мен ме чака. връщаме се днес от балета и се почва - 2 часа миене на чинии, простиране, пране и т.н. докато Ема е на балет търча до Била на пазар. не мога да седна освен когато спя 4-5 часа вечер. та в този дух всяко пътуване е някаква почивка макар и мазохистична  Mr. Green но там нямам никакви задължения за готвене, миене, чистене и само гледам децата. не мога да си почина, но поне виждам някакви хора и излизам от домашния арест. ще ми се някой ден като изляза и се прибера някой да е почистил и сготвил вместо мен в къщи, да гледа децата докато вечерям, ама няма такава вечер. дори нямаме столове в кухнята - ям права.

# 412
  • София
Анайс това детската стая ли е където са правени снимките
Много свежа ми изглежда Simple Smile
Мойте непрекъснато се прегръщат и целуват Crazy Hug

# 413
Анайс, наистина са мила гледка. Моите дами и много се обичат, прегръщат и целуват, но и много се карат и се гонят. Стандартното състояние у дома е да се чува смях до разхълцване и внезапен плач на малката, защото по правило кака винаги е взела нейната Любима играчка - това се редува по цял ден.
А аз колко съм занемарила домакинстването, гледам да има нещо (дори не готвено) за хапване, изпрано, измити чини и що годе изчистено, но ако се погледне кухнята примерно, от пролетта шкафче, прозорци, фаяанси и пр. не е пипвано, вече осезаемо силичи. За съжаление аз имам огромна бременност, ако с Руми качих 12, с Гери 9, сега вече съм близо 20, а има още около 2 месеца - отчайващо е колко ми тежи и само гледам как да се измъкна от задължения....... Не съм извадила и една дрешка или пеленка, за да видя какво има да се докопува, а вчера е родила майката от януарската тема с близнаците, която е с термин един ден след моя.....

Спирам да се оплаквам, дала съм си почивка до края на годината, едва ли бебчо ще се появи в тази година, така че ще се стягаме през 2010..........

А от този понеделник Руми най-после тръгна на градина, естествено до обяд, не иска и не иска да спи там, като знае, че Гери е у дома с мен. Така че си се взимаме, но вече два дни спи с нас на обяд около час, нещо, което от години почти не се случва Simple Smile)))

Приятен ден ви пожелавам и до скоро Simple Smile

# 414
да това е детската им стая. поне е най голямата стая в къщи Simple Smile

стайл незнам защо трябва са се използват думи като оплаквам. това все пак е форум за споделяне. мен от няколко дни пак ме боли главата и днес си измерих кръвното 130/80. страшно съм изморена. ходих на кардиолог ама тя каза че съм имала 120/80. явно в къщи го вдигам, много ме ядосват, особено с виенето и рев, рев за всичко. отделно това че неспя нощем ме съсипва. ама айде да спирам и аз Wink

днес бившата ми детегледачка ми дойде на гости. игра с децата половин ден. хубавото е че пак ще идва когато имам нужда. я да помисля кога  ли нямам  Mr. Green

лек ден и от мен, радвам се че са ви харесали децата  Grinning а на някои и стаята - за 5 дни ремонт толкоз  Wink

# 415
слънчоглед ти ме подсети да ви питам - имате ли нещо против да си покажете стаите на децата? далеч съм от мисалта за състезание кой е по по най, но може да почерпим идеи една от друга. ако сте съгласни ще снимам стаята на децата без да я оправям специално Wink

# 416
  • София
Пу първа...
нямаме детска стая Simple Smile
тези дни ще стане(надявам се с помощтта на бащата на Деничка) обещавам да снимам !

# 417
момичета, хайде в неделя да се видим преди обяд в Борисовата /да използваме все още хубавото време/ на лов на патета, много е забавно. Че ние в събота сме ангаже Rolling Eyes

За незапознатите, има едно място до детската площадка, на което децата получават кофа и ловят по 9 патета, срещу които получават играчка по техен избор , в зависимост от броя събрани точки от уловените патета...

# 418
Нашата детска, не е баш детска. Ние с Марти сме двечките в една стая и е малко сгъстено.
Иначе Мими ние с удоволствие ще отидем на лов за патета, а и Марти много ще се радва да види Деничка.
Пък после може да намажа пак някой подарък Simple Smile.

# 419
  • София
И аз съм навита стига да нямаме гости Simple Smile
Ще ви звънна допълнително за да се разберем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт