Отговори
# 645
  • София
Честит рожден ден на Никол на Клеми  bouquet Hug

# 646
Честит Рожден ден на вече 5 - годишната Ники  hbday

Пожелавам й да расте умно и добро дете, да е много щастлива и винаги усмихната bdbaloni

Клеми, честит празник и на теб, жива и здрава да си и само хубави моменти newsm51

# 647
Анайс, да, само аз май се ослушвам за втро дете, но аз винаги съм искала само едно дете, а предвид и обстоятелствата около нас, още повече...

# 648
Да са ви живи и здрави порастналите госпожици Дени и Никол, хубава година за всички ви и само положителни преживявания и емоции Simple Smile

Благодаря ви за хубавите пожелания за Румена. Тя е една прекрасна кака, просто не мога да й се нарадвам, постоянно разнася бебето и не че не треперя, но й давам, ужким е внимателна, но проявява прекалена самоинициатива и чуе ли го да плаче, направо ми го носи, ако ще да съм в тоалетната и се чува "Бързо, бързо, мамо, бебето плаче и много ми тежи"...
Ние сме добре, аз съм затънала сериозно в работа, особено пране, но дано се оправи времето, че поне каките да не се калят толкова... У нас за пореден път е много много весело, но си струва. Тери път е ангел, имам чувството, че ме разбира и ме оставя да спя. Нощем се буди само за едно кърмене  към три и после в 6, така че успявам и съня да наваксам. Огладнява средно на 3-4 часа, което си е направо схема за отрастнало бебе, но той си е с размерите все пак на тримесечно и явно успява добре да се наяде и да не ме тормози често...

Не знам как е при вас с момиченцата, но Руми отново е в мания за рокли. За рождения си ден получи три, като предварително обработи майка ми и нас, че това иска да й е подаръка. А аз така ги мразя с тези чорапогащници. Лятно време и давам да ходи само с рокли, но е по боси крака... Та сега с тази мания, естествено и Гергана да не остане по-назад от кака и все се кипрят Simple Smile

# 649
Да са ви живи и здрави пораствалите госпожици Дени и Никол, хубава година за всички ви и само положителни преживявания и емоции Simple Smile
Нашето парти мина и аз съм щастлива, доволна и изморена Mr. Green Макар че дойдоха половината деца, слава богу, лудницата беше пълна, от 10 м. бебе до 10 г. батко:) купона почна преди 5 и свърши след 12 Laughing децата не искаха да си тръгват, въобще мина както си трябва:)
А тортата ни предизвика фурор:) да похваля таткото, който цяла нощ я прави Mr. Green

Аз утре съм на преглед в Пирогов, стискайте ми палци всичко да е наред  и почвам сериозното раздвижване... та дано скоро почна да съм нормален човек... че уви изгорях с билета си за Мадрид Confused ама няма начин на 28 да мога да пътувам и мнооого страдам...Simple Smile е не чак толкоз много хаха

# 650
Бети, страхотна ви е  тортата, браво на татито.
Успех с раздвижването.

# 651
ЧРД и на Никол   bigdance2 с малко закъснение Wink

Този уикенд бяхме из планините на Витоша и Боровец и се занимавахме с Ема. Пиленцето ни най сетне кандиса и се качи на ски и баща й я влачи цял ден нагоре надолу а аз тичах след тях Simple Smile Карахме и шейна изобщо беше чудесно! От миналата седмица сме на детска градина и казва че много и харесва.

Бети няма ли да ми подариш билета си до Мадрид Simple Smile

# 652
Това звучи развеселяващо Simple Smile)).
Ох, не ми се работи днес.

# 653
галче тоз живот е несправедлив - около мен на никой не му се работи, ама имат работа и работят. аз искам ама не мога да започна. в детската сумати деца реват че не щат ама ги мъкнат. Орлин тича с всички сили вътре, ама не е приет Wink
Simple Smile

небесна
хубаво е че знаеш какво искаш Simple Smile ние не сме сигурни за бройката още Wink ама май с две ще си останем. но да ви кажа колко деца виждам сами в колите и са все едни отегчени и намръщени. като са поне две е винаги забавно и весело и децата знаят че си имат братче или сестриче за подкрепа. в къщи моите много се дразнят и бият, ама навън Ема на всички се хвали с братчето си и само го целува Simple Smile мисля че колкото и да ни е трудно двете ни деца са най хубавото което сме направили в живота си. на Ема много добре и подейства появата на брат й  Peace

# 654
Анайс:) бъркаш пръст в раната хахаха мислих да пратя свекърва ми вместо мен, жената го заслужава. Ама се замотах с надежда, че ще стане чудо и ще проходя...ама не стана, а с глобата за смяна на име и доплащане за новата цена, от low cost стана направо expensive cost:)  Билета гори и много ме е яд:)  а на всичкото отгоре ми е гузна съвестта и обещах друга екскурзия, специално за нея  Rolling Eyes.
Дам, живота не е винаги справедлив, аз имам огромни проблеми със сътрудничката ми... и след 4 г. работа, надежди, пари и нерви, като ми свърши болничния, почвам да си търся работа... и дано си намеря бързо, въпреки кризата, защото от 1 месец в къщи полудях, а не знам как ще ми се отрази повече #Crazy
от друга страна хехе, заплаших мъжът ми, че ако до 3 месеца не си намеря нова работа искам дете Mr. Green поне да изгледам още 1ч хаха докато домакинствам:) Само дето той нещо не ми се връзва Joy
  bouquet

# 655
  • София
Честита Баба Марта!

# 656
Честита и от мен, да сте живи и здрави, бели и червени всички:)

# 657
честита баба марта и от нас !

малко сме болни в къщи  ама дано се оправим бързо бързо Simple Smile

стайл пиши как излизате тримата навън. как сколасваш да ги облечеш без да се препотите 100 пъти.

# 658

Бели небесни мечти, червени блестящи лъчи, утринно слънце изгрява - ново начало ти дава. Честита Баба Марта!:)

# 659
е бети много хубаво си го написала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт