Отговори
# 180
  • София
Здравейте!
Отдавна не съм се включвала, ама няма и с какво кой знае какво. Сега пиша от при майка - утре си пътуваме за София, че почивката свърши Sad Иначе беше много хубаво - видяхме си Влади, че нали не е при нас сега заради градината. Ходихме на моренце за 10-тина дни в Созопол. Не съм качвала снимки още, но то и не сме снимали най-много, че то и миналата година бяхме там и трябваше да имаме подобни снимки Simple Smile
Относно темата за палатките - не сум много запозната, но в темата за LaRedoute доста си поръчаха мисля че ей тази http://www.laredoute.fr/vente-tente--igloo-avec-auvent-2-personn … &numberpage=1 коментираха че стените са двойни и пазели по-добре от вятър и дъжд май... не запомних много, че не съм започната с темата като цяло. Ако пуснат реални снимки, като получат - ще ви пусна Simple Smile))

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 17:35 от Ivanichka

# 181
Хей, момичета къде сте:) съвсем умря нашата тема?
А лятото си е направо на свършване:) не се ли върнахте вече?
Ние поне да, дори толкова отдавна, че все едно изобщо не съм ходила никъде:( Но пък Дани се връща утре от последното си море и живот и здраве от 1.09 е на градина. Как ще свикваме и аз и той отново с режим, ставане 7 и 30 не знам...Simple Smile
Имам много снимки от нашето "палатково" море, но са във фейс бука...
Хайде движене, да размърдаме малко темата:)  bouquet

# 182
  • София
Бети и аз се чудех, какво е това затишие, чак толкова...
И нашето море свърши бързо, а Влади понеже им е затворена градината ( може би поне още месец) е командирован при майка ми и сестра ми. Та понеже явно се е затъжил вече за нас и отпуската му се стори крайно малка ( т.е. времето през което бяхме заедно) и вече пита кога с баща му ще се пенсионираме, че да сме си при него....
А оня ден ми праща само разни сълзички по скайпа, защото му било мъчно... направо ми с е свило сърцето тия дни...
Бети, понеже във фейса имам рег но не влизам, та няма как да видя снимки... ама ще ви пусна малко наши Simple Smile
http://picasaweb.google.com/Ivanichka.Stefanova/Lyato2009?authke … gCJDx-9C23u2M7gE#

# 183
  • Sofia
Верно никой не пише Thinking
Айде,да се разпиша аз!
Влади поднови сезона и е на ДГ вече.Доволен е.Ще го записвам на тенис и плуване от септември.
Утре се стягам за концерта на Мадона.Ама,съм на път да се откажа,че ще е голям зор с движението ooooh!
В понеделник съм рожденничка bowuu
Мислим някаква Анталия евентуално през септември,ама само другарки с деца Joy
Това е покрай нас!

# 184
  • София
Гена сподели моля те къде мислиш да списваш Влади на плуване и тенис
Аз за английски се оглеждам...

# 185
  • Sofia
Гена сподели моля те къде мислиш да списваш Влади на плуване и тенис
Аз за английски се оглеждам...
На плуване ги водят от градината, в басейна на Славия.
Тенис-пак там,една приятелка ще проучи и ще ти пиша.
Английсски- към Хелън Дорон, или в Алианс,или Британика.
Нашите учат в градината англ. криво-ляво

# 186
Привет и от мен Simple Smile

И нашето море свърши, но имахме гости и скиторихме насам натам. Скоро ще мръднем до Боровец с децата, а после и до морето в края на сепрември. После сме запланували ходене из Родопите. Изобщо много се навротизирах в къщи и вече го удряме на пътуване насам натам Simple Smile В съботите пак си ходим до зоопарка а в неделя на Витоша. днес един час лежах на камбаните на пода до тях и зяпах небето ! голям кеф !
Ема от 15 септ или 1 октомври си започва детската градина и балета. Ще я записваме и на рисуване че и действа успокояващо. Английския сме го оставили за догодина - искат да има 5 навършени години.
Айде и моя отчет е даден  Party

# 187
2 дни градина и след това 3 дни в къщи, това е положението, аман от вирусчета.
за това ето 1 поздрав:) са добро настроение: "The Moms Song":
http://vbox7.com/play:400e917e&start=21&r=emb
 Mr. Green  bouquet

# 188
Днес пуснах изследванията на Марти и живот и здраве от 15 малката тръгва на градина.
Надявам се да няма ексцесии, че на нея никога не й се е ходило особено.

# 189
  • София
Момичета утер в зоологическата има ден на зебрата
Аз Мими и Деничка,а може би и Галето с Марти сме там,ако още някой иска да се присъедини е добре дошъл Simple Smile
Прзника започва в 10.30ч. до 13.00ч. на площадката до къщата на слона Peace

# 190
И Галето, и Марти са там, да:) Аз да кажа.... Mr. Green

# 191
Привет, мацки!

Ние започнахме учебната година на 2 септември. Яна вече има доста приятелчета от цялото училище и е много щастлива. В нова сграда сме в комплекс Макси, на "Симеоновско шосе". По-далече ни е от къщи, но се справяме.

За плуването Гена питаше, май newsm78. Яна ходеше в басейна Спартак, веднъж седмично при много готин треньор - Стоян. Много се забавляваха децата.
За английския пък и за всеки чужд език - колкото по-рано, толкова по-добре Peace. Децата много лесно учат чужди езици, всичко е под формата на игра, убедих се миналата година. От октомври ще запиша Яна и на клуб по английски към училището, защото доста думи научи покрай чужденците в групата.

Май е време и за нова темичка, че като гледам времето навън, хич не мисля за море  Wink

# 192
а Бети много яка песен  Joy

Ама това време наистина застудя в повече. На Боровец беше 10 градуса снощи и днес и дъждддддд. Но пък в събота беше много топло, децата играха на страхотна дървена площадка с разни дървени съоръжения. Ползвахме си сами детската стая в Боровец хилс, в Ястребец работи басейна - супер е, а в нашата станция последния ден бяхме сами и обслужваха само нас Simple Smile много е добре да те обгрижват сам  Peace Party Grinning Незнам защо няма никакви хора из планините явно септември на никой не му се ходи. а е такова скойствие горе...

# 193
Да докладвам, че изкарахме страхотна събота в зоопарка- децата се наиграха и смятаме да повтаряме докато става времето.

# 194
защо не качвате и снимков материал? забравих как изглеждат децата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт