Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 757
  • 377
  •   1
Отговори
# 120
Чести Великден на всички! Христос Воскресе, бъдете здрави и се обичайте!

Диор, Диор, ами уважавам Диор. Не обичам, а уважавам е точната дума, защото повечето му аромати са твърде сериозни и надменни за мен. Гласувах за Мис Диор Шери - моят фаворит. Неповторим аромат със собствен характер. Никога не мога да го сбъркам с друг.
Между другото - в базата си мнооого ми прилича на Коко Мадмоазел ЕДП (аз друг вариант на КМ и не познавам). Но това е само в базата и то след много часове на кожата ми.
Другите ми гласове отнесоха Хипнотичната отрова, Жадор (не ми се пише на латиница, простете) и Мъжкият Дио Интенс.
Виж мъжките Диори ми харесват много повече. ММ има класичесия Диор Ом, по който съм луда направо. Аз му го взех и не сгреших. Имал е също Higher, който е невероятен за топло време.  Интенс е много хубав също, кожата се усеща повече. Стигам до извода, че кожените парфюми много ми допадат. Като си мацна Кели Калеш и се чувствам много "себе си"  Crazy Party.

Ив Роше и аз обичам. Нищо, че е по-нисък клас. Страхотни аромати, едно време имаше серия Cap nature обожавах червения вариант, който миришеше на червени плодове -  вишни, малини, ягоди - ммммм.
Добри впечатления имам и от бялата им козметика, но това не е по темата.

Хубав ден, отивам да работя, че ще ме бият   bouquet!

# 121
  • Belgium
Съвсем по темата да се включа и аз - в събота по време на парфюмния ми пазар ми дадох мостричка на J`adore L`eau ( обичам го тоя продавач в Pretty Shop-a  Heart Eyes) - много ми допадна.

Бях душила само класическия J`adore, но този е лек, цветен, с цитрусови нотки, но същевременно леко сладък, усещам магнолия  Laughing Та обмислям нова покупка  Flutter

И аз харесвам някои аромати на Ив Роше, още повече че ми излизат изгодно, защото имам членска карта. Само че не са особено трайни, поне при мен.

# 122
Viktor & Rolf пускат нова лимитирана, лятна Flowerbomb Summer Fragrance La Vie En Rose.

# 123
Viktor & Rolf пускат нова лимитирана, лятна Flowerbomb Summer Fragrance La Vie En Rose.

айде нов дерт Mr. GreenДЕНСИ коя бомба избра  последно?

# 124
Купих си Бомбата ЕДП. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 125

супер със здраве да си я носиш.Допадна лити,права ли бях за "госпожицата"?

# 126
Хайде и аз най-сетне да се включа след дълго отсъствие. )))

Диор си е класа. )) Харесвам Адикт, Жадор страшно много, също и Мис Диор Шери, него направо го обожавам. ))))

# 127

супер със здраве да си я носиш.Допадна лити,права ли бях за "госпожицата"?
Благодаря и ти твоята Екстрем. Утре ще се пръскам с нея живот и здраве. Днес се наслаждавам на Нилските градини.

# 128
Добро утро, момичета!   bouquet

По едно кафенце за отскок? Ммм, направо ми замириса от снимката  Whistling

Тези дни тук е доста студено, направо си е зима и залагам на Адикт, Будоар и Код Еликсир. Чакам си вече и Макс Марата, но според мен тя си е за по-топло пролетно време, сякаш иска слънчице  Flutter
За съжаление не ми е останало грам време да ида да тествам някои неща, които си бях набелязала в Дъглас и както се очертава, няма да е и скоро. Събота съм в София за концерт на PAIN и съм в голяма чуденка какво ароматче ще подхожда. Btw как е времето в столицата?  Tired

# 129
Би ли споделила откъде се сдоби с това съкровище? От интернет ли го поръча, защото се чудя откъде да го купя.

# 130
от гет тестери на добри цени Peace

# 131
Bellucci , студено и дъждовно - утре щяло да бъде 0 градуса прочетох, защото и слани се очаквали. Гредах в Си Ен Ен Уедър и въобще за следващите 10 дни времето изобщо не ми хареса..........

По темата - Черният кашмир е днес употребен.

# 132
Би ли споделила откъде се сдоби с това съкровище? От интернет ли го поръча, защото се чудя откъде да го купя.
Да от Гет. Сега съм с него и ми действа разкош. Много интересен парфюм. Хем накъртващо сладък, хем със свежа нотка. Всички около мен са прехласнати от него. Истинска секс бомба. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 133
денси, честита ти цветна бомбардировка  Heart Eyes Да оставиш много "жертви" след себе си! Mr. Green

Бастет, благодаря за инфото...Явно няма да случим на време, но пък студеното дава повече възможност за избор на парфюм  Laughing

# 134
  • Sofia
Вижте любимите аромати на някои известни личности:

http://curious.actualno.com/news_234967.html

Общи условия

Активация на акаунт