Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 664
  • 377
  •   1
Отговори
# 240
Ша ми хортуваш на ушенце.  WinkМного се радвам, че си изкарала хубаво и надявам се и аромати си надушкала здраво.

# 241
  • Варна
Ша ми хортуваш на ушенце.  WinkМного се радвам, че си изкарала хубаво и надявам се и аромати си надушкала здраво.

Не съм, толкова бях впечатлена, че...между Ница и Монако има една парфюмерийна фабрика. Вътре разказвали и показвали как се прави парфюм от до. Но за съжаление не беше включено в програмата и с тъга видях как група туристи вървяха натам... Cry

# 242
Да, аз съм ходила там - селцето се казва Ез и произвежда много неща под марката на Фрагонар. Има в двора една колона, по която тече розова вода и може да си измиеш лицето ръцете и да ти стане приятно на душичката.

# 243
  • Варна
Да, аз съм ходила там - селцето се казва Ез и произвежда много неща под марката на Фрагонар. Има в двора една колона, по която тече розова вода и може да си измиеш лицето ръцете и да ти стане приятно на душичката.
Оххх, кажи ми, че съм изтървала много Sad
И без това мечтата ми е да се върна в Монако, дано другия път успея да вляза в тази фабрика! Flutter

# 244
Да се похваля с новата си придобивка - Свежият Шанс. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наистина е свеж. Mr. Green
Някой по-нагоре беше питал за ароматите на Ив Роше : имала съм или съм тествала почти всичките ( най-вече получени като подаръци). Единственият техен аромат, който ми допада, е Гарденията - почти чиста гардения, лееееко пиперлива и малко суха, аз лично усещам и малко ацетон в началото. Хубава е, "гъста", трайна (не и твърдият парфюм обаче, на мен не се задържа); присъствена, но не тежка. Един от ароматите, които си пръскам на възглавницата - успокоява ме Mr. Green
Колкото до другите - Люлякът ми е синтетична бъркотия, Лилията с нищо не се отличава,  в Неонатюрата основно усещам "сухо" какао и не ми харесва, Comme Une Evidence изобщо не се развива(скучен е)...Нищо от останалите не ме е грабнало достатъчно, за да го нося.

# 245
  • Варна
moonlady71, Bastet, безвъзвратно ме зарибихте с тези сини сливи  Crazy Има ли общо с Мобусан? Ей как ще ме карате да ходя утре с прецаканото си обоняние да душа...

# 246
moonlady71, Bastet, безвъзвратно ме зарибихте с тези сини сливи  Crazy Има ли общо с Мобусан? Ей как ще ме карате да ходя утре с прецаканото си обоняние да душа...

и мен ме побъркахте с тия сливи,аз защо си мисля че пойзъна беше тежък и остър парфюм newsm78,и аз ще душа май hahaha

# 247
Мобусен е по-сериозен , този е направо Мулен Руж Laughing

# 248
  • Варна
Как остър? Нищо подобно, сладък и вкусен е и леко тръпчив - това го оприличава на сините сливи. Аз съм влюбена в него! И през най-тежкото и знойно лято беше страхотен, носи се малинов шлейф, тръпчивото се губи. Мимка, ти си го пробвала- бяхме двете в Мола като пробва него и Миднайт пойзън. И хареса среднощния повече, ама пак го виж. Аз му се опъвах дълги години, докато се хвърля в обятията му Mr. Green

# 249

и мен ме побъркахте с тия сливи,аз защо си мисля че пойзъна беше тежък и остър парфюм newsm78,и аз ще душа май hahaha

За тежък, не е лек определено, присъствен е и е характерен - не те оставя безразличен - или му ставаш безрезервен почитател или не можеш да го издържиш - парфюм покана за леглото си е за мен и това е.

# 250
  • Варна

За тежък, не е лек определено, присъствен е и е характерен - не те оставя безразличен - или му ставаш безрезерчен почитател или не можеш да го издържиш - парфюм покана за леглото си е за мен и това е.

Точно покана си е Grinning Конкуренция на класическия Агент. Поне за мен това са двата  Peace

# 251
момичета, какво ще кажете за Rock n' Rose? мисля утре да си го купувам от Лерото

# 252
момичета, какво ще кажете за Rock n' Rose? мисля утре да си го купувам от Лерото

имам го-приятен,пролетно-летен аромат,неангажиращ и незапомнящ се.Хубав за всеки ден...и толкова. Peace

# 253

имам го-приятен,пролетно-летен аромат,неангажиращ и незапомнящ се.Хубав за всеки ден...и толкова. Peace

kalognis, направо ме отказа Simple Smile Simple Smile може нещо друго да си взема

# 254
Добър вечер!
От доста време ви чета и споделям вашите парфюмни страсти,накрая реши и аз да се включа Grinning

Относно Диорите-не ги познавам много,а и тези които познавам не са за мен сякаш,гласувах само за Адикт-той си носи един особен чар,който много ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт