Клуб "Парфюмен Ценител" 11 - Любими аромати Dior

• 40 585
  • 377
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Гласувах за всички без по-старите диори и Tendre poison.  Grinning

Homme Intense стои страхотно и на жена, защото има сладост в него, не е от острите мъжки.

# 16
единственият ми глас е за Долче Вита, но и нея не мога да нося  Confused
преди време мислех, че харесвам Диор-ите, но към момента - нищо  Laughing
днес: Жоли Мадам - дори получих комплимент за нея - не харесвам виолетки, не я нося с голямо удоволствие и за това ми е странно - с прекрасни мои любими парфюми няма кой да ме оцени, а баш с нея  hahaha

# 17
  • Истанбул
Гласувах за Диорелла ,Хипнотичната отрова и Отровата Peace

# 18
  • София
Гласувах за Diorella, Hypnotic Poison, J'Adore edp, Escale a Portofino и Tendre Poison - тях имам и ползвам с удоволствие; и за Miss Dior Cherie, J`Adore L`Absolu и Poison, които искам да имам. Chris 1947 също ми харесва.

Най-любим е Tendre Poison  Heart Eyes
Има два, които ме ужасиха от първо помирисване- Dioressence и Dior me, Dior me not. Първият-силно канелен и зелен, а вторият ми миришеше на гнило дърво.

# 19
Здравейте момичета. Разрешете и аз да се присъединя към вас.На Диор съм ползвала само Жадор и съм влюбена в този аромат - един от най - добрите за мен. Днес случайно тествах хипнотичната отрова и много ми хареса как се развива. Набелязана е за следваща покупка. За това гласувах и за тези два аромата.

# 20
Здравейте момичета. Разрешете и аз да се присъединя към вас.На Диор съм ползвала само Жадор и съм влюбена в този аромат - един от най - добрите за мен. Днес случайно тествах хипнотичната отрова и много ми хареса как се развива. Набелязана е за следваща покупка. За това гласувах и за тези два аромата.
Как ще разрешаваме? Tired Поканваме те официално, добре си дошла. Hug  bouquet Хипнотичната отрова е един от най-харесваните и купувани аромати според моите наблюдения.На мен ми е любимец от ароматите на Диор. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Разкажи какво друго харесваш и ползваш с удоволствие? А какво не харесваш? Grinning

# 21
Гласувах за Addict, но го носих само когато излезе.  След това носих Миднайт Пойзън няколко пъти, и това беше...Някой беше казал, че има само 2 къщи като става дума за парфюми: Шанел и Диор. Аз не съм съгласна, но ако съм принудена да избирам само 1 бренд, аз съм Шанел girl.

# 22
гласувах за J'Adore edp, който си мислех 4е ми е достатъ4но омръзнал (след 3 флакона) и не бих го ползвала пове4е, преди в4ера...когато видях това.....http://trickylittleimp.files.wordpress.com/2008/02/theron.jpg и после това....http://www.youtube.com/watch?v=ezWJ_B7LxbY и ме накара да го пожелая така както не съм предполагала дори..

съ6то за Addict 2 и Pure Poison ...много много любими  Heart Eyes

# 23
Гласувах за Addict, но го носих само когато излезе.  След това носих Миднайт Пойзън няколко пъти, и това беше...Някой беше казал, че има само 2 къщи като става дума за парфюми: Шанел и Диор. Аз не съм съгласна, но ако съм принудена да избирам само 1 бренд, аз съм Шанел girl.
Аз също не съм съгласна, но определено сме от "една порода" що се касае до Шанел,Pixie.  bouquet

# 24
Весели празници за всички!
Избрах си парфюмите - Ирис на Прада и Ники (не знам как се произнася нататък, ама днес писах за него).
И, един важен извод, който направих днес - трябва да огледам внимателно ароматите с Ирис. Има го и в Ники, та тази лека горчивина си идва от него и най-много тя ми харесва. Той е нюансът, който ме привлече в Прадата.

# 25
Весели празници и на теб Де'ВивА. Hug  bouquet Прадата Ирис я нося непрекъснато сега в затоплящото се време и много ми харесва и на мен.

И, един важен извод, който направих днес - трябва да огледам внимателно ароматите с Ирис. Има го и в Ники, та тази лека горчивина си идва от него и най-много тя ми харесва. Той е нюансът, който ме привлече в Прадата.
Този извод важи и за мен. Heart Eyes

# 26
Аз също не съм съгласна, но определено сме от "една порода" що се касае до Шанел,Pixie.  bouquet

Ха, densi, може би си дълго-изгубената ми парфюмна сестра    Laughing

ДеВива, чакам да получа всеки момент Iris Poudre на Frederic Malle.  Ще пиша впечатления по-късно.

# 27
Гласувах за доста аромати май. Харесвам Диор многооо.
Адикт, Диорисимо, За всички отрови без Тендър(зелената), Жадор и Жадор Лабсолю(така ли се произнася  newsm78), Фаренхайт 32(но с уговорката, за мъжки), Диор Хом, Дюн.

# 28
Благодаря densi   bouquet Парфюмите отдавна са ми страст, която обаче за съжаление не се споделя от съпруга ми. Нямам навик да повтарям аромат, колкото и да ми е харесал, тъй като все ме се струва, че там някъде чака "моят аромат". А иначе харесвам по - тежки парфюми. Любими са ми Мадмоазел Коко, Ангел и Демон, Органза и още много. сега обаче според сезона съм се насочила към свежия Шанс на Шанел. Иначе на хипнотичната отрова няма да й простя. Оф, съвсем се отплеснах. Embarassed Пробвала съм също и чистата отрова, но нещо ми се видя твърде сапунеста.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 18:14 от mizinya

# 29
  • на село
Малко с уклон към старата тема - преди малко пробвах Hypnose на Ланком.  Tired Пълно разочарование!  Ужасно ми прилича на Тюмюлт на Лакроа. Ама почти едно към едно!

Общи условия

Активация на акаунт