Максим на мама Виф e МАЙски красавец щастлив!

• 20 831
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден на всички малки и големи именници и рожденници от изминалите дни и от днес!Пожелавам им да са много ЗДРАВИ,щастливи и обичани!

Благодаря Ви за снимките  bouquet-определно ми повдигнаха настроението,че след "запомнящите се" празнични почивни дни имах нужда.......

# 226
 bdbaloni (на патерица) на всички рожденници по празничните дни и днес - Гери, Никола и Нели! Много здраве и късмет, весели игри, много подаръци и усмивки на малките слънчица! За мамите  newsm51
Честит имен ден - на всички празнували - да е живо и здраво името им!  newsm24
Разгледах хубавите снимки - малката Йоанка и кака и - страохтни принцеси! Мама Олче с двете прекрасни дечица! Коремчето на Катето е страхотно - невероятно красиви и тематични снимки!
Нанчи, нещо само първите снимки успях да разгледам, но си личи, че сте изкарали чудесно!
Анна, мерси за инфото (и аз не бях чувала за тези пирамиди) - много красиви снимки, всички сте много готини!
Змейко, честито настаняване и чакаме снимки!
Много неприятни случки с тези вируси,  Praynig Кали и Ивко, изобщо всички да са здравички и никакви болести вече, че толкова партита, рожденни дни ни чакат!
През празниците и ние успяхме да се измъкнем от Сф за 3 дена - ходихме в Хисаря, Карлово, Сторосел. Времето беше слънчево, много добре изкарахме - по цял ден на вън, зажаднели за чист въздух. Никол беше много ентусиазирана от всичко, като си тръгвахме каза, че пак иска да ходи на екскурзия. Сутрин още преди да отвори очички и питаше "Мами, сега къде отиваме?" Grinning
 Hug на всички!

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ.
Честит имен ден на всички с името Георги.
Честит рожден ден на Сиска.
Пожелавам на всички много здраве, щастие и любов.  bouquet Heart Eyes
Кате наистина снимките са страхотни, а за манекена Peace-супер си.
Олче, твоите душички също са очарователни.
Разгледах и останалите снимки от пътешествията. Нямам думи. Вече малчовците са госпожички и господа.
Аз мога само да мечтая. Но и да се похваля, че също се записах за последния влак с чакащи момичета, дано ме огрее. То е толкова рано, че ме е страх да споделям. Да бременна съм и дано за Коледа да гушкам един розов вързоп, но и син да е няма проблем- само дано стигна до финала Praynig
Чета ви редовно, но с това неразположение нямам желание да пиша.
Желая на всички малчовци незабравим купон.

# 228
  • София
 rush, ЧЕСТИТО мила, така се зарадвах...  Crazy
Желая ти лека бременност, помагащи и обичащи те мъже около теб, и разбира се - за Коледен подарък здраво и сладко бебче, такова, каквото сте си го поръчали!

# 229
Чесита радост на rush! Желая ти лека и базпроблемна бременност и здраво бебче на финала!  
Кате, направо съм очарована от снимките и от това как изглеждаш на тях   bouquet
Анна, личи си, че сте си изкарали добре Hug
Нанчи, завидях ти за почивката   Mr. Green  Хубава компания сте се събрали на празненството  Peace
Аз нямам нищо за показване, че никъде не ходихме а и последно време не снимам  Embarassed
Но, мога да се пооплача от Маги, че е станала страшно кречетало. Направо не млъква. Whistling  А и като за капак се е научила да отговаря и не може и копче да и кажеш  #Crazy

Сега сипвам по едно и ви казвам наздраве (че нещо вече навам заето)

# 230
Гичо,нали знаеш,че като кажеш "Наздраве" и веднага притичвам Mr. Green.....................пък и повода днес е наистина страхотен-Ръш-че,пожелавам ти лека и спокойна да е до края бременността ти и да получиш най-хубавия Коледен/или Новогодишен/ подарък Praynig
И за Сиската ще пия едно,че да и е леко раждането и бързо възстановяването... Peace
И за Катето,че да и е все така красива бременността и само да и се наслаждава докрая...
За Никола на Юнос-чето пих вече....

# 231
Люба, душо както си я подкарала, децата ще се гледат сами тази нощ  Joy  Heart Eyes

# 232
Гичо,след тая седмица дето я изкарах все на пост и нащрек съм забранила с декрет и на тримата да кашлят,точат сополи и да вдигат Т..........иначе ще се метна през терасата,а тя е на ниско и шансовете  да се оттърват от мен са минимални.Та взимам мерки да не чувам вече какво става...............все пак и аз съм човек.

# 233
Добро утро!

Хайде днес да е от мен кафенцето

Честит рожден ден на Вели и Красимира на ЛаДиДа! Да растат много здрави, весели и щастливи! Вели да е добър батко и да помага на мама за красавицата Елина  Heart Eyes!

Благодаря ви за хубавите думи за моите снимки, направо ме засрамихте. Моят мъж хич не е в креативната си фаза, а аз искам още снимки  Crossing Arms!

Аз съм в една такава фаза, само за раждане мисля  Crazy, сънувам разни ужаси... Особено като видях вчера моята комшийка, която роди на 5.5. Помислих си, че бързо са я изписали от болницата, а тя даже не е била там. Нямало е време да стигнат, родила си е бебчето в къщи.

Лек и слънчев ден ви желая!

# 234
Честит рожден ден, Вели, Любо и Краси! Желая ви най- безгрижното детство, изпълнено с много обич и топлина, много игри и много усмивки!

Ръш, честито! Лека и безпроблемна бременност, страхотна новина!

Кате, раждането на комшийката ти ми звучи доста вълнуващо. Разкажи как е минало! Имало ли е проблеми или всичко е протекло гладко? Кой и е помогнал?
Да и е живо и здраво бебчето!  Hug

# 235
 newsm67 happy bd bdbaloni hbdtu

Честит рожден ден на Красимира, Велизар и Любо. Пожелавам да са живи и здрави, много щастливи и обичани.
Благодаря ви момичета, много сте мили.

# 236
  • София
честито на ръш! лека бременност пълна с радостни емоции! пожелавам ти едно....... видяхте накъде бия Simple Smile с този цвят! Flutter Heart Eyes

# 237
ЧРД НА ВЕЛИ, ЛЮБЧО И КРАСИ !!! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

Ръш, честита бременност и да ти се сбъдне мечтата за момиченце !!!

Сиске, честит юбилей на патерица от мен, че все пропусках да ти го честитя ! Да си жива и здрава и леко раждане !

Целувки и мерси за пожеланията за Гери  Hug

# 238
Честит рожден ден на порасналите ни момчета и момичета, които празнуваха вчера и ще празнуват днес.
Да са живи и здрави, да имат щастливо детство и много да радват майките си!

Аз съм болна и нищо не ми се прави. Много съм уморена и смятам да почивам целия ден.
Баща ми ми даде работа за целият китайски народ. Направих каквото искаше - сега ще мързелувам.

Rush, пожелавам ти всичко да е наред - да изкараш лека бременност и да имаш един сладък и здрав коледен подарък Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282011&pid=12122651

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 13:25 от Stryper

# 239
Честит рожден ден на Краси, Вели и Любо! Да са живи и здрави и много щастливи!  
Страйпърче, весел празник сте си спретнали   Heart Eyes
Катя, мерси за кафенцето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт