Максим на мама Виф e МАЙски красавец щастлив!

• 20 844
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Честит рожден ден на Краси!   bdbaloni hbday

Оф какво да ви кажа невъзможно е вечер да седна на компа  Embarassed. То в къщи вече със записване и ред става  Joy. Ето обещаните снимки от партито на Кали  , и не ми се сърдете че са малко не в последователен ред ама няма как  Wink. Приятно гледане http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370294&pid=11860452

# 136
Честит рожден ден Криси!
Много здраве и любов!
Пожелавам ти щастливо детство,изпълнено с много усмивки и веселие!

Ники, засега датата остава 26-27-28, а желаещите са тези:
1.   Ани – двойна стая – 60лв (1 нощувка)
2.   Анна – апартамент – 80лв + дете (1 нощувка)
3.   Люси – апартамент(спалня) – 80лв (2 нощувки)
4.   Шуши – апартамент – 80лв (1 или 2 нощувки)

+ Змейко и Духи, за които само ще поръчам места в ресторанта!

# 137
Честит рожден ден на Криси, много усмивки, радост и веселие.

Може ли да ме светнете за среща ли се стягате, че не съм в час. За датите прочетох, но кой месец и къде...

# 138
  • София
Честит рожден ден Криси! Бъди много щастлив с прекрасното си голямо семейство!

# 139
Здравейте
Честит рожден ден на Криси! Много безгрижно детство!

Дени радвам се че се разписа и че нещата са под контрол.
Леле тази година групата за среща е съвсем скромна, за съжаление няма шанс ние да се присъединиме, но дано се съберете повече че да разказвате и показвате после снимки.
Браво Духи за тортата и ти си била кулинарка...Руми чакам с нетърпение и твоето творение за празника ви!
Катя ми се губи ако четеш драсни един ред, че си добре и че девойката расте заедно с коремчето ти!
Гери също се загуби и други и други...
Ние вчера се видяхме с Десиив и Ивайла малките щура игра направиха и хем рядко се виждат но се защитаваха една друга от едно по голямо момиче което искаше да им ползва колелетата и двете се опълчваха срещу нея заедно...ние отстрани само гледахме и се чудехме от къде тази солидарност - бяха много сладки. На Ивайла рождения ден ще бъде на селото им, като миналата година с трапези и цяло село на гости ходихме да избираме тоалет на рожденичката и беше много щастлива че има скоро ден ден. Мариса само гледаше и викаше и аз имам ден ден нали и аз имам....и така наред с хубавите неща вчера се случи и нещо гадно счупи ни се колелото безвъзвратно...а точно казвах на Деси че и това лято да изкара и догодина вече от по големите и то се счупи. Мариса трудно го преживя и упорите се опитваше да го кара без корбило и да управлява с краката мъка мъка...мина доста време докато разбере че това е края на колелото й. Деси вика радвай се че се счупи преди рождения ден за да може да е подарък...и така отидохме директно при майка ми и Мариса влезе с думите Бабо искам да купиш коло  Mr. Green та днес сме в Джъмбо да видиме дали ще има подарък още днес за бъдещата рожденичка.  Laughing От сутринта ми казва Мамо днес купиме коло и аз Да ако слушаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ех много си го обичаше ама....пусто дойде му времето.
Та това е от нас! Оставям ви с пожелание за мнооого усмивки през деня!

# 140
  • София
Ех а тебе след 16 дена с Миа не те мисля какво ти е сега...мъчно ли ти е? И кажи какво става с колата разпитва ни тука а сега няма новини... Peace
?

галка, малко с драма се разделихме вчера, макар за кратко...днес с еизмъкнах преди нея, че спеше... свикват на хубавото и после има малко период на дълбоки емоциии...

за кола сондирах мнения, да, ама кредит няма да тегля, събирам парички сама и се надявам догодина да съм мобилна, пък и по -скоро , ако е рекъл Господ Praynig Peace

кали прекрасна със зелената рокличка.. пораснаха ни дребчовците ей.. малки госпожици и господа!
змейко, тортата да не би мрънчо да я сътвори? няма да се очудя като знам какви творби има тя... прекрасна е, любимото ми зелено!

криси, чрд! расти сладък, палав колкото да не е без хич Wink и заобиколен от радост!

# 141

Честит рожден ден на малките сладури Алекс, Венци и принцеска Калинка!!! /на патерица/
Честит рожден ден и на днешния рожденник Криско!!!
Да са живи и здрави, много да се гордеете с тях!!!

Момичета, искам да ви се извиня предварително, че няма да можем да дойдем на срещата, но така ни се налага... не ми се изпада в подробности. Наистина съжалявам!  Sad

Хубав ден!

# 142
  • Пловдив
Aaaa не съм аз  Peace Тортата е дело на Духи  Peace ей много вкусна беше  Wink Ето я http://www.duhche.snimka.bg/album.php?album_id=250540&pid=11828929

# 143
Честит рожден ден на Криси.
Честит рожден ден на патерица и на всички останали мъници.
ЕЕйй много хубав рождения ден на Калинка. Руменчо като видя аниматорката и веднага каза, че това е Стефани-от Мързел град. И тортата е страхотна.
За нашето парти не съм правила никакви подготовки още. Знам само, че иска торта със Спортакус и незнам откъде да я намеря такава. Направо е луд на тема Спортакус. И подарък не съм измислила..
Ще трябва и ние да купуваме колело, че нашето се счупи. И той също като Мариска беше много разочарован.
Олче, много ти е сладка момата пу,пу Heart Eyes

# 144
Мими, срещата ще е последния уикенд през юни, в Дряново. Ще се радвам ако се присъедините.

Ето я скромната група за сега:
1.   Ани – двойна стая – 60лв (1 нощувка)
2.   Анна – апартамент – 80лв + дете (1 нощувка)
3.   Люси – апартамент(спалня) – 80лв (2 нощувки)

+ Змейко и Духи

# 145
  • София
Aaaa не съм аз  Peace Тортата е дело на Духи  Peace ей много вкусна беше  Wink Ето я http://www.duhche.snimka.bg/album.php?album_id=250540&pid=11828929

eвала, духи!

# 146
 hbday на Криси! Много здраве, късмет и щастливо детство! Хубав празник на голямото фемили! За мама Стайпър  newsm51!
Духи, страхотна кулинарка-сладкарка си!  smile3501 Имах аз едни подозрения, че това красиво творение е дело само на някоя мама, направо пловдивските мами водите класацията по кулинарство в тортоправенето - държа да кажа, че мама Руми я числя към вашия отбор, нищо, че живее в Сф. Направо почвайте бизнес с това - аз съм една от първите клиентки!
Змейко, много идейно това с тортата за големи и деца - две в едно  newsm10!
Ани, за срещата още нищо не казвам, още е рано тати да каже дали ще може, ако е свободен ЖЗ ще се радвам да се видим! Никол все ме пита за Ивко, който и подари на първата среща кученцето касичка -  lovekiss за малкия красавец! Какви тапишончета бяха тогава  Grinning
 Hug и хубав ден!

# 147
Бубилинка,чак сега видях какво си ме питала вчера-значи логопедката е много готина,центъра-също/ако си предсатвяте детския център на мечтите-пълен с какви ли не играчки-повечето издават звуци и имат образователен характер,то не са книжки,то не са мили каки..../-значи нещо подобно представлява....обаче Иво след първите няколко пъти нещо взе да се стресира/най-вече от това,че аз не съм с него.......и започна да реве...в крайна сметка почнах и аз да влизам,ама то така пък работата не спореше.....и сега временно сме преустановили ходенето,че ако продължавахме исгурно моя дефект щяхме да оправим,но не и неговите проблеми/да видим,ще мине ли тоя период-няма ли/.Иначе-да,много логопеди не работят с деца под 3-4 години/но това е точно заради тези им прояви,/,но аз след като изчетох доста неща и се консултирах със специалисти реших,че е по-добре да тръгне поне няколко месеца преди ДГ/че там ще има голям проблем с комуникацията..пък и е възможно да се комплексира  и да се затвори съвсем-и да откаже изобщо да комуникира,както и да се стигне до цялостно изоставане/-ама явно дИването е на друго мнение...така,че засега изчаквам малко да му помине периода на страх от изоставяне/че явно от това се плаши-пък и той нали почти не се е разделял от мен/ и ще почваме с нови сили и отначало/пък и се замислями  за варианта логопедична ДГ-там опне ще са деца със сходни на неговите проблеми и няма да се чуства изолиран...но пък тя е на другия край на града/.

# 148
Любе, за логопедичните ДГ - моето мнение е, че там само в най-най-краен случай. Моя позната си записа детето в такава (не че имаше кой знае какъв проблем с говоренето на 3 год., а поради причината, че там са по 10-12 деца в група и имали "по-специални грижи и отношение"). Освен това според мен всяко дете си има различен проблем и той следва да се решава според случая. Отделно от това, децата се имитират и не мисля, че е удачно да имитира такива с други дефекти в говора, по добре да се стреми да говори правлино в една нормална среда. Не мисля, че ще се депресира, напротив ДГ е голям стимул. Пак ще кажа примера с неяденето на Никол преди да тръгне на ДГ, ако някой ми беше казал, че там всичко ще се оправи и аз сигурно нямаше да му повярвам, но фактите са си факти. Позволявмам си да изкажа мнението си, въпреки, че не знам какъв му е точно на Ивко проблема и изобщо на тази възраст може ли да се говори със 100 % сигурност за проблем. Пък и както казваш Ивко е много свикнал с теб и това отделяне също му се отразява, което допълнително го стресира. По-добре започни да го водиш в някой детски клуб да си играе с деца и да свиква без теб, пък и ти ще имаш свободно време и ще ти е по-лесно като тръгне на ДГ! 
Да добавя за имитирането - едната лелка в ДГ на Никол леко накуцва - няма да ти казвам как я имитираше Никол още миналата година (такъв срам съм брала), че ако я види някой отстрани и не я познава направо ще си помисли, че и тя има някакъв проблем!
 Hug на Ивко и Сами!

# 149
  • Varna
Честито на Рождениците Алекс, Венци, Калинка  и Криси!!! Много безгрижно детство, а на мама и тате  да са им живи и здрави, много да се гордеете с тях!!!
    Hug Hug  bouquet  bouquet Hug Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт