Максим на мама Виф e МАЙски красавец щастлив!

• 20 849
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Понеже снощи обещах,да пусна поне аз снимки от РД на Калинка/пък после мама Змейкова и Духи Пухи ще пуснат с по-високо качество,надявам се/:рожденничката,мамите,бандата със аниматорката/персонажа дето го играеше беше Стефани,иначе е наша мама-с юнче/,с тортата.....това е за да придобиете представа,а който има време-ето ги всичките снимки/несортирани и ненадписани,ама дне нещо не ми стига пак времето/-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370200
Мими,Гвен,радвам се,че се разписахте Hug

# 121
Честито на всички рожденици - Макси; Съни; Калина; Алекс; батковците на Евка и Съни и на мама Мрънчо!
Да сте живи и здрави и Много , много обичани !

Миме, за дете хич и не се замислям, докато не си сменим жилището. Кризата още не съм я усетила, но ако успеем да си купим нов дом, ще я усетя на 100%, че едни кредити ще са за чудо и приказ! А Дидо ако питаш , още сега е готов за второ и че и трето. Но на мен взе нещо тесничко да ми става у нас.  Laughing

Ани, Албена е чудесен избор за семейна почивка!  Peace

Страйпърче, ще сложа само датите с имената на рождениците, без снимки, че да не ме мъмри модератор, че си спомням , че Олчето имаше проблеми и затова така сложи препратка към рождните дни!

Стискам палци Марто по скоро да се оправи!

Любе, реши ли се вече кой уикенд ви е свободен?

Аз малко в телеграфен стил написах всичко , но толкова работа имам, че вече не знам дали ще я изработя в този си живот!

# 122
Браво Люба добре че си ти да видиме и рождения ден на Калинката, макар че тя нещо не се усмихва на снимките...аниматорката ме кефи обаче.
Ани дано работа да се свърши самичка че да имаш време за нас...
Гвен радвам се че се разписа и ни показа порасналите ти момчета!
Ех Ванче, споменах че няма да празнуваме защото прочетох, че и други няма Ана каза че не й се занимава друг (извинявам се не помня кой) че майка й ще организира парти у тях (цитирам по памет) и така гледам и Гвен не са правили нещо специално та и ние така в този кюп по чисто икономически причини.  Embarassed
Ех а тебе след 16 дена с Миа не те мисля какво ти е сега...мъчно ли ти е? И кажи какво става с колата разпитва ни тука а сега няма новини... Peace
Дени къде си? Какво става с вас?

# 123
Ани,отговарям в телеграфен стил.........незнам още кой ми е свободен/и вече съм на път да се нервирам здраво #Cussing out/,защото става въпрос за роднините на мъж ми и  ако не се съобразя с тяхното пристигане сигурно ще се резчуем по медиите.....засега се въздържам от потвърждение/но ако има начин ще дойдем-предполагам,че все ще има места в хотела...ако не там-все някъде наоколо/
Отделно,че току що ми се обадиха за едно интервю за работа-да видим  какво ще стане там/че вече съм на път да хвана не влака...ами ракета към Космоса/
Галче,аз затова предупредих,че моите снимки са само за да придобиете представа-надявам се другите мами да пуснат по-добри....,но вчера почти през цялото време бях под,до или влачена от Ивайло/който откак ходи на логопед се държи като подплашен види ли децау,детски център и изобщо повече хора/за непознати пък да не говорим/......отделно,че цяла нощ ми е приплаквал на сън-явно изживява много емоционално такъв тип мероприятия/,та толкова съм успяла да хвана...... Embarassed

# 124
Люба, мерси за снимките ! Калинка - страхотна малка дама, както винаги супер елегантна и много чаровна! А дон Тони е страхотен бонбон, малко слънчице! Братята Кабрански - страхотно си приличат, а в същото време и различават - невероятна комбинация, на снимките изглеждат много послушни и кротки, сладури! Пловдивските мами - много сте готини! И мен ме изкефи аниматорката!
Моя позната ходи в един клуб при нас на РД, а аниматорката една лелка в напредланала възраст и така й беше стресирала детето, че като чуеше за аниматори, клоуни и т.н. и започваше да плаче  #2gunfire! Много са чувствителни децата в тази възраст.
Тортата е страхотна, ограмна и в тон с тоалета на Кали! Само не ми казвайте, че и това е произведение на някоя пловдивска мама, че направо ще ме  #Crazy
Любе, каква е тази логопедка бе, какви методи прилага, че Ивко така се е стресирал  newsm78, да не се окаже, че после и на психолог трябва да ходите. Не съм запозната, но не е ли рано за логопед преди 3 години.
Ох, много ми хареса партито на Кали - призовавам всички мами да не лишават дечицата си от това наистина прекрасно изживяване! (спомнете си нашите рождени дни на тази възраст, че и по-големи - типичните сандвичи с франзели, боза, сок и т.н., тортата ако е над 1 етаж си е направо върха на айсберга  Mr. Green, и невероятна лудница в къщи ........  Joy )
 Hug

# 125
  • София
Честит рожден ден Кали! Бъди все така нежна, обичана и радваща всички около себе си!

Честит рожден ден и на Алекс на nancy и Венци на Звездолина! Много подаръци, усмивки и щури игри!    ura newsm67  Gift

# 126
Здравейте,

Змейко, поздрави за Кали по случай рождения й ден! Много сте мили и сладки и дано да сте щастливи дълги години!

Галя, мерси, че питаш за нас, благодаря и на всички останали другарки за загрижеността и съветите.
Ходихме на доктор, не е обезводнен, такъв си бил вируса, продължителен, ни каза.. Как да ви кажа.. нашто педи ми действа успокояващо.. Уж не смятам, че съм паника, ама в сравнение с нея съм направо щура депресарка за най-малкото нещо... Марто последните 5 дни оцеляваше на печени филии със сирене и солети, но сега ни разшириха диетата с банани, ябълки, кис.мляко, че даже и месо... Само ходи напред - назад и ме пита "Оздравях ли? Оздравях ли? Леля Доктор не каза да ям ли течен шоколад..." Озверял е от глад, горкия.

Люба, задръж с ракетата и космоса. Аз ще бъда в Пловдив от 12 до 14 май. Виж в графика си имаш ли свободна вечер без мъже и деца и да обменим мисли над чашка с ракия/водка/джин/бира (ненужното се зачертава) , че мнооого много ми е време вече...

# 127
  • Пловдив
Благодаря ви много за пожеланията, мили мами  Hug Честито и на баш-наборката Алекс   bouquet

Бубилинка, тортата е дело на Духи -  наистина беше страхотна - Калина направо се слиса като я видя  Joy Единият етаж плодов за детското парти, другият етаж е за тази вечер с бабите шоколадов  Mr. Green Кали беше много щастлива и от купона, и от подаръците  Hug
Аниматорката беше много на ниво - аз си я познавам още от курса за бременни , а сега пък малките са ни в една група в яслата  Laughing

Денииии, искам и азззз  Blushракия/водка/джин/бира  Mr. Green Mr. Green, че с това пренасяне определено имам нужда...
Надявам се всички болнички да са оздравели вече  Praynig

# 128
И от нас честит рожден ден на Калинка - Малинка! Да е жива и здрава и много да ви радва!!!  Hug

Дени, браво, че все пак нещата са под контрол и не сте за болница.

Целувки и лека вечер  Heart Eyes

# 129
  • София
Честит Рожден ден на Калина и  Алекс ,нека растат здрави усмихнати и щастливи!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 130
  • София
Честит рожден ден на дечицата, които пропуснах - Бетинка, Макси, Асен-Александър, Калинка, Алекс, Венци... Да имат най-щастливото детство и да са много здравички!
Впечатлена съм от тортата на Духи, не знаех че има и такива заложби Simple Smile
Радвам се, че Марто започва да се оправя, хубаво е и че има апетит, че на мама хич не й отива да е сдухана Wink
Братята Кабрански пък ме впечатлиха с елегантните си облекла.
Гвен, Мими, разписвайте се по-често Hug

# 131
Честито и от мен на Калинка-Малинка. Да ти е жива и здрава Миленка, все така усмихната, споокойна и нежна.   Flowers Bouquet Kissing Heart
Честит рожден ден на патерици и на Макси и батко Мони. Много усмивки и весели игри. Макси скоро да забрави за хреми и калици.
Гвен, да са ти живи и здрави юнаците. Много радост да ти носят.
На мен също не ми остава никакво време последните дни. В събота се готвихме за парти, а в неделя цял ден празнувахме. И аз като Миленка много доволна от празника. Сиси също. Въпреки, че беше у дома, мисля че горе-долу се получи. /аз си спомням много добре моите рождени дни в къщи, беше голямо събитие да ми разрешат да си поканя деца и си прекарвахме страшно весело/ Снимките от детския рождения ден още не съм качила.
Ани, щях да питам до къде стигнахте с уточняването на датите и резервациите. Ние сигурно ще дойдем, но искам да разбера за кога точно остава събитието и тогава ще ти кажа със сигурност.
Любе, мерси за снимките. Много са хубави всички деца, а братя Кабрански са неотразими с тези костюми.  Heart Eyes Аватарите също са ти много оригинални. Неразбрах обаче пъзела истински ли беше?  Wink
Дени, радвам се, че при вас нещата не са толкова лоши и вече  вървите към оправяне, че след последния ти пост се бях притеснила и днес цял ден ви мисля.Rolling Eyes
Спокойна нощ на всички. Изчезвам, че от петък си лягам към 3-4 и вече давам фира.

# 132

Честит рожден ден на Калина!
                     Да е жива и здрава и много щастлива!

Честит прозник и на Алекс, Венци и  Мони! Желая им безгрижно детство!  bouquet
Люба, много ти елегантни младежите  Heart Eyes пу-пу.
Дени, дано бързо го минавате този вирус Praynig Hug
Лека нощ от мен  Wink
Ани, мерси,  че си си направила труда да побликуваш Р.Д на 1 стр.  bouquet Hug (за заплеси като мен Mr. Green)

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 23:14 от gi4o_pi4o

# 133
Честит празник на Криси на Стайпърчето!Да е жив и здрав и много послушен син,брат и батко!

# 134
Четит рожден ден на Краси!  Да е жив и здрав, и много да слуша мама и тате!

Хайде и по едно кафенце, за хубав ден  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт