Гвендолин, да ти е жив и здрав малкия юнак. Повече да слуша и много да ти помага като проасне
Ето и един виртуален подарък:
Момичета, ще си забравиме рожениците.
Дали не може да се добавят в първия пост само за Май месец?
!

Ето, продължавам все така усърдно и подмолно 
, бременните не пишат
, Руми и Страйпърче не показват техните моми...
Защо така не знам... Дано се поправят. 

Много е масово това с разстройството и направо незнам.

Останахме много доволни и аз и Кали, надявам се гостите също да са изкарали добре

и на Алекс. Много щастие и късмет, повече подаръци и много усмивки
. Тази сутрин нямаше търпение да я види и вика Мамо днес пак има ден ден Кики на колко става
. Защото нали вчера имаше та се обърка детето
,ако се доредя
. Хайде лек и усмихнат ден
. Чакаме снимки от празника ви! 
но с удоволствие ще разглеждам снимки да знаете така че не ни забравяйте.
Недка даже по телефона ми звънна да честити на децата, от което така мило ми беше....
Ние не празнувахме рождените дни по редица не толкова приятни причини... Поне децата са здрави и весели, така че.... всичко друго е на заден план!
Пускам снимчици на Съни, който на всички разправя, че от вчера вече бил пораснал голям:
на Калинка, Алекс, Съни, Макс, Бетинка - много здраве, красиво, щастливо и безгрижно детство, много подаръци, игри, смях и усмивки! На мамите
за порасналите сладурковци!
от нас! Мерси за загрижеността, чета но нещо нямах време! Не съм писала скоро защото преди две седмици Никол беше болна - кашляше, но не толкова видимо лошо, колкото като я преслуша педката и каза, че не е добре - чуваше лоши хрипове в гърдите и каза, че имало много вирусни пневмонии. На всичкото отгоре и бяхме под карантина в детската градина от скарлатина, а гърлото на Никол беше червено и това допълнително оцвети картината за безпокойство. Слаба Богу, че ни се размина скарлатинта. Така след около 10 дена предстой в къщи с мама и малката хитрушанка започна да казва, че не иска на детска градина да ходи, мама да я гледа. 
Марто да е по-добре! Моят съвет (от минали през това) - в болница много в краен случай! На "Хип" има едно сокче - моркови и оризова вода "RS 2000" (не съм много сигурна дали така беше наименованието точно) - в аптеките го продават - много е полезен в такива случаи и при повръщане, защото съдържа много соли и др. подобни, които се губят от организма в такива случаи - може и разреден по едно шишенце на ден. Важното е да приема течности, както Руми ти е казала - вероятността да се обезводни е по-малка. Опасно е ако започне и да повръща, както бяхме ние. Дано вече сте ОК!
на всички!