Максим на мама Виф e МАЙски красавец щастлив!

• 20 851
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден ден на Асен-Александър!
Гвендолин, да ти е жив и здрав малкия юнак. Повече да слуша и много да ти помага като проасне

Ето и един виртуален подарък:

Момичета, ще си забравиме рожениците.
Дали не може да се добавят в първия пост само за Май месец?

# 106
  • София
Честит рожден ден на Съни на Гвен! Да расте все такъв висок и чаровен момък, и много да радва готината си майка пък тя да си вземе бележка и да се разпише при нас няма да е зле, че тотално ни забрави... Naughty !

Шуши, мила, аз май тотално "изфирясах" покрай лудницата около мен и не успях да ти честитя рождения ден... ooooh! Embarassed Rolling Eyes
Приеми моите най - искрени пожелания най - вече за любов, здраве, щастливо и все така умно детенце, а успехите в професионален план вярвам, че тепърва ти предстоят. bouquet

Благодаря за комплиментите за малката ми мишка Blush Ето, продължавам все така усърдно и подмолно Laughing да подстрекавам към подражателство и "прежалване": Mr. Green

http://media.snimka.bg/2790/011834613-big.jpg
http://media.snimka.bg/2790/011834749-big.jpg
http://media.snimka.bg/2790/011834759-big.jpg
Съжалявам само, че не мога да ги снимам двамата, но баткото сега е във фаза да реве за апарата. Grinning

Много мами ми се губят - Бубилинка изчезна безследно newsm78, бременните не пишат Sad, Руми и Страйпърче не показват техните моми... Thinking Защо така не знам... Дано се поправят. Praynig

Надявам се всички сладурковци да са весели и здрави, Дени да си гушка вече палав и неповръщащ Марто, защото най - приказните рождени дни им предстоят.   ura Tada newsm18

# 107
Ето ни и нас, здравейте, показвам си клубната карта с "особения" знак.. освен да взема да го издам - чашка с пиене ни е тайния знак, не друго...  Wink

ЧРД Макси на патерица. Виф, да ти е жив и здрав, много да сте щастливи цялото семейство.
ЧРД и на Съни, пак здраве и късмет!

Люба, гледам, че в 15,10 си писала "Дени, сигурно вече си тръгнала...". В 15,05 тръгнахме..  Simple Smile
Вече сме тук, подобрение никакво. Пие хидрасек, биотикс, няма резултат братче... Такова разстройство не съм виждала... Ужасна работа. Утре тръгваме по доктори и се опасявам, че ще отиде на сериозно работата, ама не ми се мисли от сега по въпроса...
Иначе е жизнен, не е отпаднал, все е гладен горкия и пред него и ние не смеем да ядем различно, че все му се яде.

Миме, Миме.. да, прави ми се второ, много ми се прави. Особено като гледам бременните тук и отскоро снимките на Олчето. И ни криза ще ме спре, ни чудо. То тя не ме спира да се овъртя във сложни финансови схеми, ще ме спре от второ... Как пък не! То е Божа работа, не на кризата, нейната ****....

Уфф, Марто пак е на гърнето, уморена съм и съм сдухана и не ставам за писане и четене... Хайде, до скоро.

# 108
ЧРД НА СЪНИ НА ГВЕН И НА МАКСИ НА ПАТЕРИЦА !!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО
ЩАСТЛИВИ!

Дени, верно звучи сериозно. Дано не се налага да влизате в болница!  Praynig Praynig Praynig Много е масово това с разстройството и направо незнам.

А и с тоя свински грип, просто незнам. То криза ли, пандемия ли, кое по-напред да гледаме вече незнам.  Tired

Ани, много са ти сладки децата, вие сте точно като нас - батко и сестричка с 5 години разлика!

Целувки и всички болнички да оздравяват!  Hug

# 109
  • Пловдив
ЧРД на Съни! Много безгрижни игри му желаем  Hug

Наминавам набързо да кажа, че партито ни мина страхотно  Blush Останахме много доволни и аз и Кали, надявам се гостите също да са изкарали добре  Laughing
Аз както винаги снимки нямам  Embarassed Чакам Духи да ми ги прехвърли от нейния апарат  Mr. Green и тогава ще показваме  Peace

# 110
  • София
Дени, и ние двамата с косьо го минахме това наскоро. Докторът ни каза да пиема само хидратин Алфа /оводняващ р=р, никакви др. течности докато трае разстройството. И по 3 л. на ден може.
Нас ни държа по 1 1/2 дни, Косьо доста трудо се възстанови после, а аз от глупост - не си обърнах внимание и не пих нишо в началото, почти си бях спряла кърмата, после беше едно чудо да релактирам...
Дано Марто се почувства добре скоро!

# 111
  • Русе
  Честит Рожден Ден на Съни! Щастливо детство!  Grinning

Дени, на Дари д-рите в болницата й изписаха следното лечение - сутрин и вечер прахче Ентерол + половин таблетка Мезим форте. За оводняване - Рехидрин - приготвя се в аптеките. Р-вото е много упорито, продължи около седмица. Лекарите ми обясниха, че много важна част от лечението е диетата - варено или печено месо, ориз, картофи, също 100 % натурален ябълков сок без захар. Пазихме я 10-тина дена след като ни изписаха от болницата. Обяснението е, че този Рота вирус, който върлува сега, уврежда сериозно лигавицата на стомаха. Дано Марти скоро да го пребори без усложнения! Praynig

Люси, кого ще жените на 1-ви? Нашите младоженци се казват Пламен и Надежда.

# 112
Честит рожден ден и от мен на Съни на патерица,на днешните рожденнички-Калинка и Алекс на Нанси-също.Да са живи и здрави,все така чаровни и жизнени и  дано късмета да им е постоянен спътник! Heart Eyes  bouquet

Снимки от Калинкиното парти и повече буквички от мен чакайте утре/т.е. днес/,че сега хич не съм в състояние/с една дружка оправяхме личните и свтовните проблеми и май попрекалихме с водката/

# 113
  • Пловдив
Честит рожден ден на КаНина  Wink и на Алекс. Много щастие и късмет, повече подаръци и много усмивки

Първо благодаря за поздравленията за рождения ми ден. Извинявам се, че не почерпих навреме, но ... беше невъзможно да се доредя до компа Joy

Иначе партито на Кики мина страхотно , моя син е запленен от нея  Heart Eyes. Тази сутрин нямаше търпение да я види и вика Мамо днес пак има ден ден Кики на колко става  Joy. Защото нали вчера имаше та се обърка детето  Laughing. Снимки от мен довечера  Peace ,ако се доредя Embarassed  иначе утре  Wink. Хайде лек и усмихнат ден   bouquet

# 114
  • Плевен

Люси, кого ще жените на 1-ви? Нашите младоженци се казват Пламен и Надежда.

Нашите са други  Laughing.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА! ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА НЕЖНА И КРАСИВА! Змейко   bouquet. Чакаме снимки от празника ви!

# 115
Хей не може да бъде 4 стр. сте изписали от петък насам , браво браво много сте послушни... Hug
Дени докладвай за Марто моля те! Предполагам че още сутринта си го завела на лекар...
Честито на рождениците които изпуснах - много здраве и щастливо детство!
Чакаме снимки от Калинка да я видиме и от новия ви дом разбира се!
Гледам и други мами няма да правят празненства за рождените дни та се успокоих че няма да сме само ние (за което ми е изключително криво и гадно като се сетя)  Cry но с удоволствие ще разглеждам снимки да знаете така че не ни забравяйте.
Ние вчера бяхме на детско парти и Мариса се нащуря наволя и не искаше да си тръгваме днес като стана и почна да пита кога ще ходиме на ден ден кака Ния....е няма начин отиде на ясла а не на ден ден  Mr. Green предполагам довечера пак ще пита да видя колко време ще й държи влага.  Laughing
хайде оставям ви с пожелания за слънчева седмица!

# 116
  • София
привет и от мен цопнала на работа след 16 дни ваканция  smile3507

ЧРД НА КАЛИ! Simple Smile  чакаме снимки на принцеската - калинка. приятен ви ден! аз отивам да се прозявам  ooooh!

# 117
здравейте и от мен, една позабравена майска майка.

Чета и разбирам, че тук има и много нови попълнения. Браво момичета, много да ви радват, много да ги обичате и да ги слушате. ЦЕЛУВКИ НА МАЛКИТЕ БОМБОНИ.

Трябва по-често да се разписвам та да съм в крак. Мойте, малчугани са добре, растат ,карат се ,търсят се. Майка им и баща им ходят на работа. Така всеки ден.

Честит празник на всички дечица който вече са влезли в отбора на 3 годишните.

# 118
Здравейте, момичета!!!Много приятно ми стана, че не сте ни забравили!  HugНедка даже по телефона ми звънна да честити на децата, от което така мило ми беше.... Hug  bouquet Ние не празнувахме рождените дни по редица не толкова приятни причини... Поне децата са здрави и весели, така че.... всичко друго е на заден план! SunglassesПускам снимчици на Съни, който на всички разправя, че от вчера вече бил пораснал голям:
http://media.snimka.bg/2800/011855667-big.jpg
http://media.snimka.bg/2800/011855509.jpg
http://media.snimka.bg/2800/011855514.jpg
http://media.snimka.bg/2800/011855511-big.jpg
и на бати (който също имаше рожден ден предния ден) Flutter
http://media.snimka.bg/2800/011855687-big.jpg

# 119
 bdbaloni на Калинка, Алекс, Съни, Макс, Бетинка - много здраве, красиво, щастливо и безгрижно детство, много подаръци, игри, смях и усмивки! На мамите  newsm51 за порасналите сладурковци!
Страхотни снимки - всички са много пораснали и чаровни - Бетинка, Дарито, Миа, Евка и бате Мони, Мариска, Съни!
Олче, много е сладка малката бебочка - да я  lovekiss от нас! Мерси за загрижеността, чета но нещо нямах време! Не съм писала скоро защото преди две седмици Никол беше болна - кашляше, но не толкова видимо лошо, колкото като я преслуша педката и каза, че не е добре - чуваше лоши хрипове в гърдите и каза, че имало много вирусни пневмонии. На всичкото отгоре и бяхме под карантина в детската градина от скарлатина, а гърлото на Никол беше червено и това допълнително оцвети картината за безпокойство. Слаба Богу, че ни се размина скарлатинта. Така след около 10 дена предстой в къщи с мама и малката хитрушанка започна да казва, че не иска на детска градина да ходи, мама да я гледа.
Олче, вие как сте с малката - кърмиш ли, лакома ли е - напиши с два реда  Hug
Дени,  Praynig Марто да е по-добре! Моят съвет (от минали през това) - в болница много в краен случай! На "Хип" има едно сокче - моркови и оризова вода "RS 2000" (не съм много сигурна дали така беше наименованието точно) - в аптеките го продават - много е полезен в такива случаи и при повръщане, защото съдържа много соли и др. подобни, които се губят от организма в такива случаи - може и разреден по едно шишенце на ден. Важното е да приема течности, както Руми ти е казала - вероятността да се обезводни е по-малка. Опасно е ако започне и да повръща, както бяхме ние. Дано вече сте ОК!
Гале, защо няма да правите парти за РД на Мариска, извини ме, но нещо не съм разбрала.
ЖЗ ние ще правим парти за РД на Никол - още сме в процес на проучване, опредлено в детски център ще бъде проведено.
За сега толкова -  Hug на всички!

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 14:59 от Bubilina

Общи условия

Активация на акаунт