Машина за хляб - 16 част

• 97 510
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 1 005
# 1 006
  • Варна
Nad tab този кекс (адреса горе,че нещо згафих без да искам) е много вкусен и лесен за приготвяне,ако ти допадат съставките пробвай го.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 19:44 от ellia

# 1 007
  • с/у ОколоМръсТното
ОХ.....Вчера какъв прекрасен тутманик забърках  Crazy Crazy Crazy

Много вкусно нещо се получи.Изобщо не се надявах....

въй, кога ли ще си го позволя  Confused

# 1 008
ОХ.....Вчера какъв прекрасен тутманик забърках  Crazy Crazy Crazy

Много вкусно нещо се получи.Изобщо не се надявах....

въй, кога ли ще си го позволя  Confused
В трета  Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug

# 1 009
Разглеждам на един аукцион в интернет машина за хляб на Мулинекс с 2 форми (модел ow 500600). Моля по-опитните да споделят мнение за такъв тип продукт - има ли предимства/недостатъци спрямо стандартните модели с 1 форма. Благодаря предварително!
Две различни форми ли са или две еднакви ?

# 1 010
TheNMaster ,

на колко градуса се пекат тутманиците?

# 1 011
TheNMaster ,

на колко градуса се пекат тутманиците?
Ами на 170-180 градуса....

# 1 012
Тичам да я намалям

# 1 013
  • София
Nad tab този кекс (адреса горе,че нещо згафих без да искам) е много вкусен и лесен за приготвяне,ако ти допадат съставките пробвай го.

Пече се кексчето само мисля да пропусна заливката, че много сладко ми идва, ще пиша като стане  Hug

Днес и кантарче си взех за машината, че ми трудно претеглянето на брашното  Embarassed

# 1 014
Сега видях какъв е Мулинекса с две контейнерчета.Аз имам същата на вилата си,само,че е на друга марка.Прави страхотен хляб.Предимството е ,че могат да се правят 2 различни вида хляб или сладкиши с различни добавки.Ние всички имаме различни предпочитания и ни е много удобно.Единствено като недостатък ,че трябва да се разделят всички продукти на 2 ,ако се спазва точен грамаж.

# 1 015
Момичета, радвам се че ви харесва ябълковия кекс.

Ето тук още няколко изпитани рецепти, те са за машина с хоризонтална кошничка, така че не се налага да се удвоява дозата.

Бананов кекс

Шоколадов кекс

Цитрусов кекс

Правих и малко по-различен ябълков, но не съм написала още рецептата.

# 1 016
Държа да докладвам за тутманика на TheNMaster - стана великолепен  Heart Eyes Heart Eyes аз го разделих на формички за мъфини  Peace защото нямаше да ми се побере във формичката, която имах свободна  Hug
Препоръчвам го на всички, които обичат такъв вид закуски   bouquet

# 1 017
  • Варна
Tannita,златна си  Hug пробвах вече няколко от твоите рецепти великолепни са   bouquet.  Днес си купих ТИПОВО,ГРАХАМ И ЛЕНЕНО БРАШНО,искам да ви помоля момичета за някоя изпробвана рецепта   Praynig.

# 1 018
  • София
Момичета, радвам се че ви харесва ябълковия кекс.

Ето тук още няколко изпитани рецепти, те са за машина с хоризонтална кошничка, така че не се налага да се удвоява дозата.

Бананов кекс

Шоколадов кекс

Цитрусов кекс

Правих и малко по-различен ябълков, но не съм написала още рецептата.

Много благодаря  Hug

# 1 019
Разглеждам на един аукцион в интернет машина за хляб на Мулинекс с 2 форми (модел ow 500600). Моля по-опитните да споделят мнение за такъв тип продукт - има ли предимства/недостатъци спрямо стандартните модели с 1 форма. Благодаря предварително!
Две различни форми ли са или две еднакви ?

Двете формички са еднакви по 500 гр; доколкото разбирам се зареждат и двете едновременно в пекарната и стават 2 хляба. Та се чудех това дали е по-скоро удобство, или недостатък. За съжаление не знам как да сложа снимка.

Общи условия

Активация на акаунт