Едно въпросче за гостите в хотела

• 1 033
  • 7
  •   1
Отговори
Тъй като съм нов и не ме пускат до форум Пътувания, пък се развълнувах много от една тема, та искам да питам: вярно ли е, че ако си на почивка тип "ол инклузив" и си поканиш гости, без преспиване, те плащат нещо от сорта на 18-25 лв на човек и се включват в пиенето и яденето?
Сигурно не е вярно, ама някои хора ми твърдят противното и аз се замислих сериозно да си поканя компания, че да ми е по-весело.

# 1
Моля ви мили модераторки, не ме трийте и не банвайте, обичам ви всичките, просто искам да си направя мненията и да ме пуснете в Пътешествия и там да си излея на воля терзанията, щото за пръв път ще ми е на море с "ол инклузив" и много съм се възбудил Simple Smile
А и по принцип ми се ходи на море, не ми се работи.....

# 2
  • София
Моля ви мили модераторки, не ме трийте и не банвайте, обичам ви всичките, просто искам да си направя мненията и да ме пуснете в Пътешествия и там да си излея на воля терзанията, щото за пръв път ще ми е на море с "ол инклузив" и много съм се възбудил Simple Smile
А и по принцип ми се ходи на море, не ми се работи.....
Като начало,е добре да прочетеш Правилата, и ще разбереш как и къде да си "направиш мненията". Mr. Green

# 3
Плийс, кажи ми, щото чукча не читател, чукча писател!!! Simple Smile

# 4
  • София
Чукча,заповядай-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0.

Е,то ако беше толкоз лесно с 18-25лв да се включиш....нали се сещаш,че нямаше да
има желаещи да плащат по 100лв на ден за "All Inclusive".

# 5
Къде е това 100 лв. на ден? Има огромна разлика къде е.
Вероятно е въпрос на политика на хотела. Аз предполагам че за някои хотели в Турция е напълно възможно.

# 6
  • Плевен
Къде е това 100 лв. на ден? Има огромна разлика къде е.
Вероятно е въпрос на политика на хотела. Аз предполагам че за някои хотели в Турция е напълно възможно.
Заповядай!. Разликата м/у нощувка със закуска и нощувка и ОИ е 95 лв.

# 7
Чувала съм, но не мога да ти кажа нищо конкретно като цени. Мисля, че за  Гранд хотел Варна ставаше дума

Общи условия

Активация на акаунт