....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 14

• 73 618
  • 605
  •   1
Отговори
# 210
В София ти препоръчвам Емил Сапаревски Peace
Нека някой да каже адреса ....аз не познавам София Embarassed
ул. Хаджи Димитър. Като тръгнеш от бул. Васил Левски към Иван Шишман,се пада в един вход вляво. Участъкът е къс, така че лесно ще го намериш, има и табела на звънците  Peace

# 211
ул. Хаджи Димитър. Като тръгнеш от бул. Васил Левски към Иван Шишман,се пада в един вход вляво. Участъкът е къс, така че лесно ще го намериш, има и табела на звънците  Peace
Още един глас за това студио.

# 212
Още един глас за това студио.
И още един за

# 213
kiαrrα, благодаря ти за това мнение!Татуировката ще бъде малка и нежна  с което и аз и дъщеря ми сме съгласни(да не повярваш направо). Laughing

Благодаря на всички за съвета!Да ви кажа и аз бях се насочила в тази посока...дори съм ходила да видя къде се намира,но сега със сигурност ще отидем там и веднага щом приключим с това ще снимам какво сме направили и ще ви покажа.Благодая още веднъж! Hug

# 214
Студиото се казва Inky dragon!!! Някой може ли да ми даде някакъв сайт с техни снимки на татута ?!

# 215
Здравейте момичета  Wink
Аз имам пиърсинг на пъпчето. Но за тату малко не съм склонна. Първо, защото ще ми остане за цял живот, дори и като се сбръчкам. Няква бабка с тату, малко ми е кофти. И второ не знам дали ще ми се получи това, което искам. А като видя на някой тату и много се кефя и много ми харесва и аз искам. Много е тъпо  newsm78
Какво да правя? Какъв ми е проблема, някоя от вас знае ли?

# 216
 Vividas ...няма какво да се 4уди6...6том не го иска6 силно..не си прави.

# 217
Vividas ...няма какво да се 4уди6...6том не го иска6 силно..не си прави.

Да може би си права. Харесвам когато видя една красива, стилна, смислена на подходящото място татуировка. Определено има такива, които са произведения на изкуството. Като тази на Цеци Красимирова примерно  Wink
https://www.bulpress.net/documents/newsimages/2008-07-22-main-YVSXEGRFX.jpg

# 218
# 219
# 220
Супер е...
Много харесвам нежни татуировки Peace(но не върху себе си Sunglasses)

# 221

Много нежно и секси стои, браво  Wink

# 222
Здравейте момичета  bouquet

искам да ви питам относно татусите ....... Аз мисля да си направя на гърба татус ,но ми излизат пъпки от жегата сега и искам да знам дали няма да ми стане нещо на кожата и има ли някаква опасност
татуса ще е малък : нещо подобно на този да кажем

дали ще има проблем

# 223
Мерси , трети ден ми е и я мажа само ама ми писна , а пък вчера ми прилоша доакто я мазах  Thinking причерня ми и замалко да припадна , по време на татуирането  си  бях напълно Ок , момчето само ме разпитваше как съм всичко ли е наред  Laughing  надявам се да нямам проблеми и за напред , защото му казах че ще се срещнем отново  Mr. Green примемете ме в списъка на маниаци  Simple Smile Joy

# 224
ravvenr....на мен от жегата ми излизат едни дребни дето много сърбят...,имам татуси и не е станало не6то по зле, просто и там си ми излизат от време на време. Из4акай да минат жегите и се направи есента.

o4ite_89 ...това, 4е ти е при4ерняло няма връзка с татуса.Надявам се да не ти се слу4ва пове4е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт