....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 14

• 73 647
  • 605
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и от мен.
mEdIsSa123 тук не знам дали е обсъждана, но преди време имаше тема за татуировките с къна, аз се пробвах доста пъти с купувана, и донесена ми от Индия, ама нещо не става наситено, не знам защо иначе идеята ми харесва много иначе ще се изпусна да се нарисувам пак Embarassed
Някой ако знае хубава къна да казва  newsm78

Laughing Joy не знам за къна , но ми намирсва тука на нова тема за  "Коса"  baby_neutral Mr. Green
Май не ме разбра става въпрос за това http://www.tattoo-me.com/henna_gallery.htm

Sunglasses  Много  добре  те разбрах  , майтапя се  Laughing   направи си истинска , ако си решителна де  Simple Smile
Имам таман две   Mr. Green колкото до решителността първата я направих преди 15 години, втората малко след това и оттогава се удържам само ги обновявам и прибавям нещо малко  Mr. Green

Laughing  Дай да ги видим  baby_neutral

# 376
 Simple Smile Видях ги , големи сладури сте с мъжо ти   Hug

# 377
Simple Smile Видях ги , големи сладури сте с мъжо ти   Hug
..Къде Laughing,..искаме и ние Hug

# 378
  • Пловдив
MMMM,никой нищо не каза за мойта нова придобивка... Rolling Eyes

# 379
HugСупер е Peace
...но нали знаеш...че тези цветове няма да останат същите Peace

# 380

аз страшно много харесах синьо-зелената пеперудка.страхотна е!  Peace

# 381
Simple Smile Видях ги , големи сладури сте с мъжо ти   Hug
..Къде Laughing,..искаме и ние Hug

Grinning поинтересувай се малко в началната страница  Hug

# 382
Аз пък да се оплача - явно преди морето няма да си имам второ тату. Вчера Павел нещо ни върза тенекия и съм много нещастна  Cry. толкова много го искам второто, че вече си търся друг татуист - в София, който може да ме приме моменталически  Rolling Eyes. (е, знам, че при добрите няма как да стане, но не мога да си намеря място, защото го искам сегааа(

# 383
  • Пловдив
Харесах си модел за гръбнака.Мъжът ми се притеснява,че на това място е опасно.Моля ви да ми отговорите професионално,за да се убеди и той,че няма риск,нали иглата влиза 1/2 сантиметър,не повече.Дайте ми някакво инфо за татуировка на това място точно.Благодаря ви предварително!!!

# 384
....,нали иглата влиза 1/2 сантиметър,не повече.....
дори по-малко  Peace

# 385
аз само съм чувала (може и тук да е било),че най-болезнените места са тези,които кожата е много близо до кокал (глезен.гръбнак,ребра и тн).ще споделите ли мнения-къде според вас боли повече?
ох,до 10 дни се надявам и аз да се похваля с нещо Rolling Eyes всичко зависи от фиансите...пу,да му се невиди  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Grinning

# 386
  • в моя свят
Да за болката така е,на гръбнака боли повече,но в никакъв случай не е опасно.За  професионално мнение защо не отидете заедно при татуиста.

# 387
  • Пловдив
Той много не вярва само на едно мнение,предпочита някой с подходящо образование да го убеди,или с наистина дългогодишен опит.

# 388
аз само съм чувала (може и тук да е било),че най-болезнените места са тези,които кожата е много близо до кокал (глезен.гръбнак,ребра и тн).ще споделите ли мнения-къде според вас боли повече?
ох,до 10 дни се надявам и аз да се похваля с нещо Rolling Eyes всичко зависи от фиансите...пу,да му се невиди  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Grinning
..права си Peace

# 389

Здравейте, аз съм нов член на форума, но тази тема винаги ми е била интересна...... От личен опит мога да кажа, а и от разговорите ми с татуист, че на гръбнака и на места близо до кокал доста боли.... Но ако този, който ще прави татуса си разбира от работата не би трябвало да е проблем. Плюс това те пръскат с лодокаин. Аз лично имам татуировка на плешката. Мястото заздравя за 5 дни, но изисква редовно обгрижване за този период.....На плешката не боли, поне  при мен беше така.....

Общи условия

Активация на акаунт