....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 14

• 73 723
  • 605
  •   1
Отговори
# 405
И аз се замислям за тату на китката (от вътрешната страна)...
Спрях се на името ми изписано на Японски - 3 ероглифа са!
За салон си харесах На тъмно или Tattoo Face.
И си мисля, че предвид мястото няма да  е проблем да си ходя на плаж Simple Smile така че мога да я направя сега, нали?

П.п.
Нямам си ни най-малка представа от към цени....
Някой да каже нещо ориентировъчно моля   love001

# 406
Разбира се , че можеш да се къпеш, все пак от това мазане по цял ден хубаво е да си хвърлиш един душ привечер например, на татуто нищо няма да му стане, като разбира се не търкаш с гъба в/у прясната си татуировка Simple Smile След баня обаче задължително мажеш татуто!Въпреки че да ти кажа ако ти е още пресен татуса, първата вечер не го мокри, изчакай до утре...

# 407
Frailty, благодаря ти! Да, съвсем прясна ми е татуировката, от преди 4-5 часа. Може би наистина днес ще се въздържа да я мокря.
Прада, до колкото разбрах, цените са много различни, варират според големината и изображението. Моето тату днес ми струваше 70лв., сравнително голямко е, но не е прекалено. Живея обаче в малък град и цените тук идват малко по-ниски от тези в големите градове. Май няма да ти помогна особено.  Confused

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 20:33 от Calathea

# 408
eleonor@ виж този гръцки татус http://z.hubpages.com/u/94974_f496.jpg пише Софиа, с гръцки шрифт, а тук http://mattritchie.files.wordpress.com/2007/10/windowslivewriter … 3e15pa0900696.jpg пише Харис Simple Smile Аз също мисля да си направя татус с името на майка ми на гръцки език , точно под глезена, но се замислям как се опазва това място на крака от слънцето през лятото  Thinking

# 409
Прада, до колкото разбрах, цените са много различни, варират според големината и изображението. Моето тату днес ми струваше 70лв., сравнително голямко е, но не е прекалено. Живея обаче в малък град и цените тук идват малко по-ниски от тези в големите градове. Май няма да ти помогна особено.  Confused

Мдаааа, със сигурност разликата в цените ще е чувствителна Simple Smile
Няма значение, щом го искам - ще си я направя без значение от цената Simple Smile

Я покажи снимки да те видим  Wink

# 410

Непременно ще покажа, но не днес. Нека малко да попремине зачервяването на кожата.
Може би утре.

# 411
Мацки, и аз си имам тату от днес. Много му се радвам!  Grinning Точно над дупето, на кръстта е.
Аз обаче се включвам с въпрос. Момичето, което ми направи татуто ми каза да не го мокря. Което определено ме притесни. Тук обаче, връщайки се назад в темата, прочетох, че може да се мие с антибактериален сапун и после да се маже (както и на мен беше препоръчано от татуистката) с Гентамицин примерно. Та въпросът ми е, мога ли все пак да се къпя съвсем спокойно, като измивам мястото с такъв сапун? Ще съм благодарна за вашите мнения, както и това на Поци.   bouquet

Wink Спокич, мокри я но не търкай мястото все пак е мн прясна  , а не разбирам защо едни казват , че може да се мокри , да други  НЕ  newsm78  мисля , че се дължи на това , че знаят що за стока са им материалите   Rolling Eyesтака си го обяснявам ,аз може и да греша  Thinking

# 412
Wink Спокич, мокри я но не търкай мястото все пак е мн прясна  , а не разбирам защо едни казват , че може да се мокри , да други  НЕ  newsm78  мисля , че се дължи на това , че знаят що за стока са им материалите   Rolling Eyesтака си го обяснявам ,аз може и да греша  Thinking

Благодаря и на теб! Разбира се, няма да търкам, но поне да измия самото място със сапун, взех си вече антибактериален.
Ама ти направо ме изплаши сега с това за материалите...  Rolling Eyes

# 413
  • в моя свят
Да и на мен ми е странно защо някой казват да не се мокри.На мен ми казаха да я мия 3 пъти на ден и да мажа около 6-7 пъти.Дори след няколкото часа през които се стои с фолиото ми казаха да я измия и намажа.

# 414
Мечта, а на мен ми казаха да махна фолиото веднага щом се прибера у дома.  Thinking
Няма да изтърпя изобщо да не я мия няколко дни. Ще го направя още утре. Но наистина, защо се разминават съветите на татуистите?

# 415
и аз ще си правя след два дена татус на китката, бихте ли споделили дали боли много, нещо ме хваща страх от сега Rolling Eyes

# 416
delqnas, и аз съм много страхлива и се бях подготвила за силна болка. Но се оказа, че съвсем не е така. Като цяло ми напомняше на болката от епилатор, като на места болеше малко повече. Няма страшно!

# 417
Да и на мен ми е странно защо някой казват да не се мокри.На мен ми казаха да я мия 3 пъти на ден и да мажа около 6-7 пъти.Дори след няколкото часа през които се стои с фолиото ми казаха да я измия и намажа.

Shocked  ОФ, Аз когато си я правих  накарах момчето дори да ми запише , че понякога съм адски отвеяна и блея  Laughing  и беше следното :

1-Същатата вечер си спя с  фолио (след като  съм измила и намазала с гентамицина маз!), но го  махам първото  демек на татуиста
2-На следващия   ден ,  през 2 часа  измивам и намазвам тънко  без никъкво фолио  и второто упражнение   , го правих 4  дни някъде или 3 да  чукна на  дърво нямам оплавкания момчето ми се стори доста сериозен , по отнешение  препоръките   от доста време ,  каза  че се занимава , а преди мен имаха доста работа той и колегата му , много добре ми каза да изпълнявам нещатата и ако има проблем да му звънна , и най-важното , което  ми направи ОГРОМНО впечатление , че ми каза да не слушам Пенчо , Генчо и други хора , които ще дадът някой друг съвет , относно  татуса  , и смятам да го посетя ПАК! 

# 418
и още  нещо , не плаша  никой ! ,  имаше места на които си мислех , че ще ми влезне иглата вътре в кожата  , т.е по -навътре оф   ама как се изразих само  #Crazy

# 419
и най-важното , което  ми направи ОГРОМНО впечатление , че ми каза да не слушам Пенчо , Генчо и други хора , които ще дадът някой друг съвет , относно  татуса  
ами ето-явно си знаят стоката и затова дават различни съвети.преди година (и нещо може би) пак исках да се татуирам и ходих да говоря на място с човека-там ми казаха маааааалко фантастични неща-не боляло,не слагали след това нищо в/у татуса (ще цитирам: " ставаш и си тръгваш като пич") можел да се излага на слънце и какво ли още не.в моя случай са си били чисти фантасмагории.слушайте си ваще си хора-те май знаят най-добре  Peace все пак не трябва да стават гафове  Wink

Общи условия

Активация на акаунт