ЯНУАРСКИ Великденчета!!!

• 18 377
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
barboran4e,
готин номер ти е скроила Петя Joy Мисля, че дълго време ще държи първото място по бебешки изцепки.

За д-р Мустаков...баща му беше много добър лекар, наистина, като малка при него са ме водили и явно си е свършил работата, защото съм израстнала алергиите си...за сина - наистина са противоречиви мненията и дори на моменти са силно отрицателни.

Преди две-три години ми се наложи да се консултирам с д-р Жени Милева по препоръка на една колежка, която водеше внучките си при нея. Проблемът ми беше елементарен, но това, което ми направи впечатление, че освен лекар тази жена е и ЧОВЕК (което не мога да кажа за голямата част от бялото братство). Много внимателно изслушва, задава въпроси, преценява и наистина консултира според конкретния случай, като се въздържа от крайни мнения. А от всичко чуто Мустаков слага на всички една и също диагноза - АБКМ или АД и предписва Фризопеп и диета. Тази конвейрна система на мен хич не ми допада и от тази гледна точка ти препоръчва Милева. Peace

# 76
И сега да ви кажа срам не срам какво направи Петя вчера. Ние много често си играеме на самолетче- вдигам я на главата ми и аз поглеждам нагоре и пея или и говоря, много се забавлява. Вчера обаче както и говоря и тя се изповръща....в устата ми  Sick  Sick  Sick Много гадно, ужасТ, а на Милен му беше много забавно  #2gunfire

Joy Joy Joy ох  Joy Joy Joy прости ми, но ми стана много смешно  Joy Joy Joy  Калоян тая сутрин повърна в пъпчето ми и се стече доста по-надолу  hahaha, така че пак малко гнусно.. Ама твоето... я кажи сега какъв вкус има повръщаното  Joy

Нищо, нищо то и на мен вече ми е смешно, но вчера не ми беше  Joy И повръщаното  на вкус беше много сладко, да знаете де, дано на никой друг не му се отдаде възможност да го опита  Joy

Павлина, можеш ли да ми пратиш координати на д-р Милева ? (ако не ще се разтърся, сигурно ги има в нета).
Доня Коприва, изсъхналия козунак си го пека във тостер-пресата  и става много вкусен. Преди си го мажех отгоре с шоколад (става калорийна бомба, но иначе е супер).

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 12:33 от barboran4e

# 77
  • София
Юхууууу, познайте кой се върнаааа JoyБе гледам аз , като наближихме автомагистрала Хемус едни реки текат, а то какво било - плакали сте за мен hahaha Е ма на тук съм...И като сте рекли, пък и видели, щото аз този момент го проспах - Христос Возкресе Simple Smile))
Сега започваме организацията по кръщенето, че моята кума ще ме умори - звъни ми онзи ден - Ако знаеш какъв хубав комплект съм взела за малкия за кръщенето. Веднага попитах колко е голям и тя - Ами за 3м. бебе. Накарах и се(бях я предупредила да не бърза) и викам, че ний 3м ги носихме като новородени. И тя пак - Ама знаеш ли колко е хубав...Та с хубав костюм, но не по мярка...здраве да е
Снимки ще сваля и кача след малко, че и багажа не съм оправяла, а трябва да слагам обяд на майсторите в къщи. И ще почета назад какво сте изписали Simple Smile

# 78
Здравейте!

Искам само да помоля lorini мисля че тя е пуснала новата темичка, ако има възможност да промени името на Александра в женски род, че е сбъркала и е писала Александър.

Имам един въпрос към кърмещите мами вие давате ли водичка на бебетата и ако давате слагате ли захар в нея.Ние въобще не искаме и да чуем за вода,с езичето бута биберона навън. Laughing

# 79
Eй ме на и мен  Hug
Ние пък ходихме на гости при баба и дядо в Самоков и Делян се държа мнооооого прилично Crazy Направо не можах да повярвам, че това е мойто дете.
В колата също си кротува бебока - много съм доволна от него.
Тези дни се бях зачудила /не случайно съм славния сек. на "Мисъл"-та/ дали като се позатопли времето няма да му е топло на бебока вътре с олекотената завивка. Та да  попитам с какво ще ги завиваме лятос хубавците вкъщи  newsm78
Доника добре завърнала се Hug
Мим и моят син реве истерично /какво ли семейство ще излезе от тез двамата  #Crazy/, а напоследък се научи да крещи като нещо не му изнася.
Сиска като вземеш "Гармастан"-а докладвай къде живее Иники, че да ида да паркирам на тротоара пред тях  rotfImbo
Хубав ден на всички  Hug
Упс, забравих да почерпя за вчерашната ни месечинка

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 13:15 от bubchenceto

# 80
Сиска като вземеш "Гармастан"-а докладвай къде живее Иники, че да ида да паркирам на тротоара пред тях  rotfImbo

Joy Ама трябва да измислим с какво да ме подкупиш, трябва да е голямо, че ще ме открие тя и ще ме преследва во веки веков  smile3508

Иники, пък подкупа ще си го разделим с теб, че да не ме преследваш во веки веков  Mr. Green

# 81
 Само за миг... внимание моля... Първо да ви покажа това:  http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY . Видяхте ли го! Браво.

Второ, една много яка снимка на Краси:

мама пак бие народа

Той вчера се обърна за първи път от корем на гръб и пак се опитва да си смуче палеца, но вече на крака. Само време го дели от класическата бебешка поза.

bubchenceto, бой, бой и пак бой за тебе славни секретарю! Twisted Evil  Сис, ще ти хвърля най-сладките бухти.  chef Абе ако ме черпите палачинка с шоколад и не ме изпортите на мъжо, не пред блока, във входа ще ви дам да пракирате.

# 82

Joy Ама трябва да измислим с какво да ме подкупиш, трябва да е голямо, че ще ме открие тя и ще ме преследва во веки веков  smile3508

Иники, пък подкупа ще си го разделим с теб, че да не ме преследваш во веки веков  Mr. Green

Отивам да изпуша една цигара за да стимулирам мисловната си дейност Hug Макар, че с или без цигара такава трудно се стимулира, пък и къде да ходя да пуша -като тропна вратата на балкона ще събудя звяра...
Най-добре да почвам да мятам палачинките  Peace

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 13:32 от bubchenceto

# 83
hris1981, аз вода предлагам понякога. Той не че я пие де, ама да речем 10-тина мл. изпива на ден  Laughing. Ама не и слагам захар. Четох една статия от неонатолозите, при които раждах, та за водата пишеше да я предлагаме от време на време пък ако иска детето. Някой бебета имали нужда от вода, а други - не. А иначе - подсладена само първия месец, след това преварена, а след 4-тия бебешка минерална или изворна.
Никола много се поти, а е и много дебеличък, та затова му предлагам вода, но ако не иска, хич да не ти пука.

Барборанче, Петя ме разби  Joy Joy Joy.

Бубченце, аз като видя, че е много топло през деня му мятам само една пелена от типа одеялце, че и без това все му е топло на него. Ама той има сланинки да го топлят  hahaha.

На Никола много му харесаха боядисаните яйца. Вчера на гости на сестра ми бяхме и горкия голямо желание имаше да си играе с едни боядисани яйца сложени на масата. Хареса си най-шареното естествено и накрая успя да обърне цялата купа с яйца  hahaha. Изпотроши ги половината. А ние тъкмо мислехме да се чукаме с тези яйца, но не стигнахме дотам  Laughing.

# 84
Иники, ти много лесно се даваш - 1 палачинка с шоколад.. то това дори и аз мога да го сготвя  Laughing А бухтите ти веднага ги приемам  Heart Eyes

Чакайте ся и аз да покажа, че отдавна май не съм ви занимавала със снимки:

Тук е в поза "шъ ти счупя глъвътъ"  Mr. Green Къв дебел изглежда, а?  hahaha

# 85
# 86
Бърборанче, спуках се от смях. Аз като я вдигам все си мисля че може и да стане този съкътлък, но не взимам мерки. Ама сега ще стоя само със затворена уста Laughing

хрис1981, аз вода не давам. Смятам да й предложа след 6-тия месец, като захраня. 

Сладурчеста, браво на Никола, голям пакостник  Joy
Анджи успя да счупи само едно яйце и то с моя помощ.

# 87
Здравейте и от нас Hug
Тук при нас е ужасно временцето...тъкмо излязохме на разходка и като каза че ще вали ooooh!, да видите майките с бебоци как притичват по улиците и гледат да се скрият и слагат дъждобраните...ама аз нали съм си умница Blush и що да си взема дъждобрана...какро и да е де, прибрахме се благополучно и познайте?Ами спря да вали естествено #Cussing outА хич не ми се стой в нас #2gunfireПоне мляко успях да и купя
Лорини направо настръхнах от статията и бая се замислих, че и аз понякога, уж на игра ама здраво си я подрусвам.Обаче ще си взема поука и ще я карам по кротко Peace
Барборанче оправи ми настроението твоята Петя Joy
Относно гушкането на беба-ами аз явно не съм като повечето и нямам нищо против да и се радвам и другите,НО само от хората който обичам,НЕ от всеки Naughty
Доника, добре дошла
Абе момичета да ви питам нещо.Наскоро забелязах, че  едната страна на Вероника е малко по-сплескана,може би защото все на  там си завърта главата.Кво ли не слагам да я подпирам, ама Ццц, неще и все се завърта пак на по-сплесканата страничка.Вие имате ли такъв проблем.Ако имате идеи кажете как да я накарам да стои и на др. страна. Hug

# 88
Барборанче, добре дошла на Петя в клуба на Рафаел! Joy Joy Joy  Той ми поповърна в устата още първия месец както го гушнах за уригване и долепих буза до главичката му. Наистина повърнатото от кърма е сладко и не е гадно. Няколко дена след това пък на повивалника такава струя пишна право в неговите си уста и око и хич не беше доволен. А за роклите може да помислиш нещо с ретро препратки към 1930-40 г., те тогава на мода са били по пухкавичките мацки.
natali81 , мерси, но аз мисля, че на всяка жена й отиват, стига да е подбрала правилната кройка и да се е погрижила за стайлинга 4470
Smiling_Sisi, ама Калоян какъв мъжествен е на снимката, а каква е иначе сладка миниатюрка.
Сладурчеста, викай му ти нисък на човека, пък след някоя година като дръпне ще търсиш поръчкови обувки зза двуметров мъж Wink! В тая връзка на Рафа лопатарките са най-голямото нещо в него от самото начало. Много ми е смешно, щот аз съм такава Пепеляшка-при 172 см. ръст нося 36 номер обувки и имам чувството, че стъпалцата му вече гонят моите.
Копривке, домашно четене устроихме на твоята история, задуших се от смях-перфектната тъща си ти-хем кулинар, пък и със стил и хумор го даваш. Аз на твое място щях да му го заведа посред нощ детето при този твой познат, та да се порадва и той малко на извънземни изпълнения като му е толкова акъла така да шашка невръстни дечица и да доосигурява екстри на недоспалите им майки.
Naiema,  е и на твоята голямо  Joy падна, но иначе като случка много неприятно си е било.
На Рафаел 7 следобед също му е дежурния час за киселене и рев. И е почнал много да се оплаква тоя моя син като истински мъж-като се почнат едни обяснения във вариации - гее-ге, Гай-гай, аай-уай-уай и накрая по някое възмутено Ее! 

# 89

Общи условия

Активация на акаунт