готин номер ти е скроила Петя
Мисля, че дълго време ще държи първото място по бебешки изцепки.За д-р Мустаков...баща му беше много добър лекар, наистина, като малка при него са ме водили и явно си е свършил работата, защото съм израстнала алергиите си...за сина - наистина са противоречиви мненията и дори на моменти са силно отрицателни.
Преди две-три години ми се наложи да се консултирам с д-р Жени Милева по препоръка на една колежка, която водеше внучките си при нея. Проблемът ми беше елементарен, но това, което ми направи впечатление, че освен лекар тази жена е и ЧОВЕК (което не мога да кажа за голямата част от бялото братство). Много внимателно изслушва, задава въпроси, преценява и наистина консултира според конкретния случай, като се въздържа от крайни мнения. А от всичко чуто Мустаков слага на всички една и също диагноза - АБКМ или АД и предписва Фризопеп и диета. Тази конвейрна система на мен хич не ми допада и от тази гледна точка ти препоръчва Милева.

, така че пак малко гнусно.. Ама твоето... я кажи сега какъв вкус има повръщаното
))
Направо не можах да повярвам, че това е мойто дете.
/, а напоследък се научи да крещи като нещо не му изнася. 

Абе ако ме черпите палачинка с шоколад и не ме изпортите на мъжо, не пред блока, във входа ще ви дам да пракирате.

, да видите майките с бебоци как притичват по улиците и гледат да се скрият и слагат дъждобраните...ама аз нали съм си умница
и що да си взема дъждобрана...какро и да е де, прибрахме се благополучно и познайте?Ами спря да вали естествено
А хич не ми се стой в нас 

! В тая връзка на Рафа лопатарките са най-голямото нещо в него от самото начало. Много ми е смешно, щот аз съм такава Пепеляшка-при 172 см. ръст нося 36 номер обувки и имам чувството, че стъпалцата му вече гонят моите.