Христос Воскресе и на ДЕКЕМВРИймчетата здраве и щастие донесе

• 14 865
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от нас.
Влизам само набързо,че разходката ни зове.
Честит рожден ден макар и с малко закъснение на ЦветаБъди здрава,щастлива и много много обичана!!!
Честит рожден ден и на теб ПолиПожелавам ти здраве, късмет, любов и успех при всички начинания!
И за двете ви по един голям букет!!!   
Честити месечинки на всички пораснали бебоци!!!!

# 31
Христос воскресе майчета! Да сте живи и здрави!

Честит рожден ден на Мимина, Цвета пиле и Поли! Бъдете много щастливи и обичани!
http://open.salon.com/files/happy_birthday1238360090.jpg

Сасано, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името!

Йоанка, много е порастнала тази малка принцеса! Да я цункаш от мен  Heart Eyes

Нинанб, темичката е страхотна   bouquet

Ето едно предложение за тема и от мен: Декември е далече, пролет пукна вече. или Декември е далече, лято идва вече.

Ками, Геви, наистина нашите гарджета са си най-хубави!

Хубав ден и слънчево настроение на всички!

# 32
Христос возкресе! Мир, любов и благоденствие!

Честито на всички дами с празници!   bouquet

# 33
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте мили мами и още по-мили бебчета!

Ние се завърнахме от село много отпочинали и заредени със сила и енергия!  Laughing

Честит рожден ден на Мимина, Цвета пиле и Поли! Бъдете много обичани майки и съпруги!   bouquet

# 34
Мерси за пожеланията  Hug Hug.Ето и една виртуална почерпка от мен  Wink

# 35
Поли,честит рожден ден Heart Eyes Laughing

# 36
Добро утро
Мимина, Цвета пиле и Поли чрд на патерица
Ние от пантосване не ни остава време да пишем, не сме се спрели. Гледам навън засега времето е пак ОК и май ще стягам багажа  Laughing
Ние вече ядем по няколко лъжички оризова кажа. Първия път я направих с вода и не я близна, а на следващия ден я забърках с кърма и  Crazy не мога да я спра да иска, чак се разплака като махнах лигавника.
Лек ден и приятни разходки.

# 37
  • Пловдив
Добро утро отпочинали мами ,

Честито на всички , които са празнували вече Рождените си дни!Да са живи и здрави и много обичани съпруги и мами   bouquet !

Честити месечинки на бебечетата днес   bouquet !Да са здрави , да папкат и слушкат и да са щастливи и обичани дечица !

Йоанка Адела на аватара е много променена и русичка  Heart Eyes Hug от нас и много   love001 !

maigto   Grinning

Лек и усмихнат ден !

П.П.Инвизибъл сега видях новата снимка на аватара страхотни сте  Hug Heart Eyes , а малкия мъж  Crazy нямам думи  Heart Eyes !

По едно кафенце за събуждане от мен

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 09:52 от rrhh-Ани

# 38
# 39
  • София
Добро утро, мами!
С голяяяяяяямо закъснение, ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО  easter
Поздрави на всички рожденници и именници, които са празнували тези дни  smile3525
Ние се позагубихме тези дни, но бяхме по гости, по покупки ......... общо взето не сме скучали. Вчера водихме малката на пазар в МОЛ-а. Определено остана впечатлена  Satisfied Едно кокорене и озъртане беше...През цялото време не гъкна ( а това напоследък мноооооооого рядко ни се случва, все сме нещо недоволни ) и само раздаваше усмивки на продавачките  Joy

Хубав и усмихнат ден от нас  Hug

# 40
Честит рожден ден с малко закъснение на Цвета и Поли, да сте живи и здрави, много обичани и щастливи   bouquet newsm59

Честити месечинки и на всички бебчета   bouquet

Ани благодаря ти слънце  Hug Heart Eyes добре ми дойде кафенцето  Hug

ние май спираме захранването ...тръгна с добър старт ама нещо се мръщи и на кашата и на пюретата  Crossing Arms

Зина така е мила и мен като ме водят в Мола се усмихвам на продавачките  Joy Joy душичка да я цункаш от мен  Hug и тия дни като се пооправи да ви видим в парка  Simple Smile

# 41
Здравейте ,
Честит рожден ден  на Поли и на Цвета със закъснение.  bouquet Много здраве и късмет!

Днес Ния става на 4 месеца  и искам да ви почерпя , но нали съм скарана с техниката хич незнам как да солжа снимки за почерпка затова ....  party023 

Ани , много е сладка Габито пу пу , направо нямам търпение да направим една срещичка да се видим, я ги виж софиянки как си ходят в парка Simple Smile

Инвизибъл , Крис е голям сладур , влезнах в неговия сайт да разгледам снимките , ама и Йоанка на Орли е голяма кукла Simple Smile , както и всички бебенца дее  Hug Коментарите на снимките направо ме разбиха от смях  Joy

Това е от нас до скоро Simple Smile

# 42
    кафето е малко,че тука има и кърмачки. Simple Smile
Честити месечинки на сладките декемврийчета!!!
Не ми се пише,че от тея празници глава ме боли.И ще се пръсна.После ако се оправя някяк може малко снимки да кача.

# 43
  • Пловдив
Еми ние ще изчакаме доста със захранването , че не сме готови въобще и като поведение и като количество мляко и като наддаване.Аз четох темичката ти и си мисля / не съм наясно но чета усилено / ако направите една почивка и продължите  Thinking , а не да спирате нацяло ?Да дадеш нещо различно от това , което си дала до сега или ..?

Анхелито съгласна съм за срам станахме с тези срещи  Embarassed !Да ти е жива и здрава момата , да папка  и спинка , да слушка и да радва мама и тати   bouquet Hug  Heart Eyes !

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 10:50 от rrhh-Ани

# 44
ако направите една почивка и продължите  Thinking , а не да спирате нацяло ?Да дадеш нещо различно от това , което си дала до сега или ..?

да ей това не мога да реша как да направя надавям се да се включат там по вещите мами и дадат съвети, иначе ако не ще карам по интуиция вероятно ще спра за 2-3 дни ще давам само мляко и после ще пробвам пак с кашата поне нея си я хареса в началото..и ако я иска ще почна да прибавям зеленчуците към нея...нещо такова. Мислех дали да не дам плод ама май ще объркам цялата схема така  newsm78 #Crazy та ще видим и с педи ще направя една консултация.

Ангелче много ти благодаряя  Hug Heart Eyes и аз разгледах вашия сайт ама малко на бегом, после на спокойствие ще ви видя   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт