1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 421
  • 454
  •   1
Отговори
# 270
Съвсем ще я вденем тогава....

# 271
здравейте и от мен
ще съм благодарна на момичетата за превод тази вечер на 87 епизод в ефир

# 272
  • В тъмната гора.
здравейте и от мен
ще съм благодарна на момичетата за превод тази вечер на 87 епизод в ефир

Ако BZ не се появи, май няма кой да превежда в ефир. Моят интернет не позволява да гледам онлайн канал Д и епизода го гледам на другата сутрин като го качат в ютуб. Дано някой прояви желание.

# 273
Да, Цвети 97, споделям мнението ти за  Онур 100%! Той е главният виновник за

разкриването на тайната - "Черната нощ", защото каза на Керем, че е бил с жена и е платил в

брой. (цитирам по памет)

Не одобрявам постъпката на Надиде! Не трябваше да казва на Шехи, какво й е разказала Еда.

Много й се ядосах!!!

Най-редовно чета мненията Ви,мили момичета, но не съм споделяла свое. Сега го правя за пръв

път.

# 274
Днес изгледах първи епизод не знам за кой път, докато се появи превода на 81. Гледах и ревах, гледах и ревах и хич не предполагах какво ме очаква в 81.  newsm45 Леле, момичета, не издържам вече на напрежението. Кой да захванеш по-напред и не знам с  това ли #2gunfire
с друго ли. Ама то много емоции, много нещо. Уф, не мога да коментирам, нямам сили, още съм под напрежението на епизода.
Само съм доволна как Керем хвана оная гнида за врата и я вдигна във въздуха.  smile3513 Как й се клатеха краката, а,  получи си го.
Айде до по-късно и вие по-кротко я карайте с писането, тъкмо ви бях настигнала и пак отцепихте.

# 275
Така, така, Бену и Керем (най-вече Керем) разпъвате, значи  Mr. Green #2gunfire, тук съм пас  Neutral Face, и организацийка за довечер спретвате, хубаво, изстудете водката, и дано се появи BZ  Praynig. Аз не се вълнувам много, че не знам мойте как ще се дислоцират по РС-тата, май пак аз ще хартисам, ама кат' се натръшкат по креватите, ще ви догонвам.
 newsm20 на момичетата, които превеждат, Мишел, Дамла и другите  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Да се похваля, днес, както си тичах по задачи, минах покрай едно туристическо бюро, за чието съществуване не подозирах, надникнах, и.......на 1 май съм в Истанбул  newsm44 newsm44 newsm44. Хотела май ще е кочина, така като го гледам, ма то в "събота пред Великден" няма кой знае какъв избор  Confused

до нощес, дано да ни зарадват вече   Grinning

3 дни  Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 17:25 от пенда

# 276
пенда много хубаво
да нащракаш много снимки
за колко дни... не пишеш

# 277
  • София
И аз се нареждам на клончето за гледане довечера, а и за четене.
Не мога да превеждам, защото чувам само от тук-от там думите, а и те така бързо говорят понякога .....  Stop
BZ, къде си?  
Нашата надежда си ти, за да гледаме онлайн довечера.
smile3518

Иначе преводът ще е чак утре, от Damla, ако се смили над нас ......  Weary

# 278
  • Варна
[
Здравейте  и  от  мен  момичета!  Гледам,  че  компанията  се  е  събрала вече!  Докато  ние  работихме, доста  материал  сте  изписали!

quote author=огън link=topic=390181.msg10960044#msg10960044 date=1240322800]
Да, Цвети 97, споделям мнението ти за  Онур 100%! Той е главният виновник за

разкриването на тайната - "Черната нощ", защото каза на Керем, че е бил с жена и е платил в

брой. (цитирам по памет) [/quote]

И  защо  Онур  да  е  главния  виновник??!!  -  Защото  Керем  не  го  остави  на  мира, 

докато     Онур  не  му  каза  защо  е  разстроен, след  оная  нощ!!! И  после  Керем

като "истински приятел, даже  брат"    злоупотреби  с  тайната  на  приятеля  си??!!  Що  му

трябваше  да  рови  в  чуждите  тайни??!!  И  не  миряса,  не  се  укроти  докато  не  стигна  до 

края!  Докато  не  им  развали  семейството!!!  С  такива  "приятели"  не  ти  трябват 

врагове!!!   
smile3513

# 279
Нещо за релакс на страстите!

http://www.vbox7.com/play:d2e69c2e

Това е истината.

Кой се беше сетил, че всички обрати стават на 02.05. рожденният ден на Шехи,
88-ма се очертава тогава, пък май всички еднакви цифри са любими сцени, 66,77

Хайде мечтайте с мен Hug

# 280
Здравейте и от мен.Много нещо сте изписали от снощи насам.Не мисля че Онур е главния виновник за разкриването на черната нощ,а Керем.И Шех иОнур му казваха и доказваха ,че се обичат,а той какво направи продължи да рови и какво постигна в крайна сметка-загуби приятеля и брат си.Мисля че Севал позна:Керем РАЗРУШИ живота на всички.

# 281
  • Варна

Кой се беше сетил, че всички обрати стават на 02.05. рожденният ден на Шехи,
88-ма се очертава тогава, пък май всички еднакви цифри са любими сцени, 66,77

Хайде мечтайте с мен Hug

Абе  аз  имам  и  друга  любима   39!!!

Ама  нямам  нищо  против  и  87  да  ми  стане  FAVORITE!!!     newsm53

# 282
  • В тъмната гора.
Анна 3ком да ви го преведе от английски, като го качат в Румънския форум.
Ама това ще стане след филма.

# 283
[
Здравейте  и  от  мен  момичета!  Гледам,  че  компанията  се  е  събрала вече!  Докато  ние  работихме, доста  материал  сте  изписали!

quote author=огън link=topic=390181.msg10960044#msg10960044 date=1240322800]
Да, Цвети 97, споделям мнението ти за  Онур 100%! Той е главният виновник за

брой. (цитирам по памет)

И  защо  Онур  да  е  главния  виновник??!!  -  Защото  Керем  не  го  остави  на  мира, 

докато     Онур  не  му  каза  защо  е  разстроен, след  оная  нощ!!! И  после  Керем

като "истински приятел, даже  брат"    злоупотреби  с  тайната  на  приятеля  си??!!  Що  му

трябваше  да  рови  в  чуждите  тайни??!!  И  не  миряса,  не  се  укроти  докато  не  стигна  до 

края!  Докато  не  им  развали  семейството!!!  С  такива  "приятели"  не  ти  трябват 

врагове!!!   
smile3513
[/quote]
А защото има много...Ако Онур не беше споделил на "най-добрият си приятел" за тази нощ Керем нямаше да се рови и после да реве на рамото на Еда а от там продължението е ясно..... newsm78

# 284
Aaaa!
Я не ми закачайте Онур!  Twisted Evil Може да е споделил нещо с Керем, ама имена не е споменавал! Керем защо трябваше да рови толкова, и без това Шех грам не му пусна фъндък, даже сто пъти го натири!

Млу6, живи сме с теб, не са ни изгонили от в къщи! Joy

Общи условия

Активация на акаунт