1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 400
  • 454
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро-след празнично...  bouquetЗа Сезен снощи сте коментирали-помислете само -едно момиче без майка, с баща пяница и непостоянна работа...Бори се с мизерията и недоимъка,и...изведнъж в живота й се появява боогат батко!Още не се оттърсила от шока-като урага я връхлетя и любовта....и ...пак богаташ...А покрай богатите интригата е най голяма-а в случая Сезен се изправи срещу неодобрението на свекървата и срещу яростта и ревността на "бившата-зарязана" newsm78 И двете я атакуват че не е достойна за Бурак-произход,образование-соц.статус...Аз мисля,че Сезен иска да се изучи и с гордо вдигвата глава да се появи пред Севал,и останалите...Комплекса за малоценност не й позволи да се развие любовта й към Бурак,но и време няма кога да се развият нови отношения...ох ,много дъло ли стана newsm78

# 196
Довечера ще го има филма по канал D Hug Hug

# 197

Благодаря за прекрасната новина  bouquet

# 198

Благодаря за прекрасната новина  bouquet

Има го в програмата  от  22 15 ч. Peace

# 199
Здравейте! Коя е тази програма D. Коя серия ще дават довечера.

# 200
  • Варна
Здравейте  Hug

Чудесно е че довечера го има филма Party.дано днес да ми е по-добър нета,и да мога да го гледам с вас.надявам се и преводачките да са на линия.Още съм в началото на 79та серия,надявам се днес да наваксам Peace

Лек и ползотворен ден на всички  bouquet

# 201
Здравейте! Коя е тази програма D. Коя серия ще дават довечера.
турския канал по който излъчват сериала
довечера 87еп  Peace

Венетат много хубава идея тази да изкарат сем. Аксал сега от сериала - много на време ще да е. Не ми е хрумвала такава развръзка
За Мелек и аз се чудя кого ще избере. Изведнъж ухажвана и от двамата

Lilims
за това, което си написала за Сезен - странно ми е как Севал успя така бързо да я разколебае. Соред мен беше искренна като й каза, че ако докажат, че любовта им е истинска тя ще се съгласи. Но и живота на Сезен се завъртя - появи се баткото както си писала, който може да й бъде опора (за разлика от баща й). Бурак пък беше толкова настоятелен. Човек се увлича бързо и понякога не остава време да осъзнае какво точно чувства. Тя каза че го напуска защото е разбрала че не го обича достатъчно. Другия вариант е че го обича много, но е осъзнала че са доста различни като мироглед(соц разлика е ясна) и няма как да оцелеят заедно.
Сега обаче и Бурак каза че не я обича тръгна след Мелек
Възел след възел в този сериал

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 10:57 от castanea

# 202
  • Атлантис, Галактика Пегас
Изгледах двете части на 81 епизод преведените ббОтново ни връщат в началото и към това как Шех се молеше на Бурхан... Права е Надиде! Че и на онзи свят трябва да носи греха си и да го плаща Бурхан бей. И десет живота да имам и един не бих дал за сина ти...  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire Отчаяна от това Шех какво да направи??? Най естественото нещо, при предложение на Онур да се съгласи. Сигурна съм че и дявол да й беше се явил с рога и огън в очите, пак щеще да се съгласи. Надиде кък само му каза на Бурхан, живей си сега своите 10 живота! Бенну след обаждане на приятелката на Еда и след този СМС с номера на стаята направи това което се очакваше, първо се напи после отиде да види... Брей.. не можа ли първо да иде и чак тогава да пие...  Crossing Arms 

# 203
Хей Дафи, откъде го извади това кафенце. Гледам го и преглъщам.
За всички момичета, които превеждат  newsm20. Извадихме ви душата и не знам как ще ви се отблагодарим за огромния труд, който полагате, за да задоволите нашия глад за 1001 нощ.
castanea и аз много им се радвам на Аксалови. Чак ми се ще сценаристите да бяха ги извадили от филма докато още са в период на семейна идилия.
Изгледах 80 еп.. Не знам за Бену какво да кажа. Тя горката, толкова се обърка, че и нас побърка. Семейна обремененост, болезнена любов към мъж, който се лута в чувствата си, дълбоко подтискани, но разяждащи душата й съмнения, свързани с най-любимите й хора, загубата на детето, алкохол и като резултат една връзка, превърнала се в агония. Някъде в първите серии Бену беше казала на Керем, че те двамата не знаят как да бъдат щастливи. Ми това е. И двамата полагат достатъчно усилия непрекъснато да се нараняват.
Изобщо кой каквото си направи и най – големият му враг не може да му го причини.
Керем вместо да си излива душата пред Еда, да беше казал на Бену кой е дал парите и с кого е спала Шехерезада. Не знам обаче дали тогава Бену нямаше да си потърси друга причина да е нещастна.

Венедат след всичко което си казала за Бену/с  което аз съм съгласна/си задавам въпроса и като научи Бену отговорите на всички въпроси които я мъчат естествено от Керем с какво ще се промени живота й   ....Ще стане по-щастлива,ще заобича Керем още повече,ще й донесе душевен мир и спокойствие ....... newsm78

# 204
  • Атлантис, Галактика Пегас
Хей Дафи, откъде го извади това кафенце. Гледам го и преглъщам.
За всички момичета, които превеждат  newsm20. Извадихме ви душата и не знам как ще ви се отблагодарим за огромния труд, който полагате, за да задоволите нашия глад за 1001 нощ.
castanea и аз много им се радвам на Аксалови. Чак ми се ще сценаристите да бяха ги извадили от филма докато още са в период на семейна идилия.
Изгледах 80 еп.. Не знам за Бену какво да кажа. Тя горката, толкова се обърка, че и нас побърка. Семейна обремененост, болезнена любов към мъж, който се лута в чувствата си, дълбоко подтискани, но разяждащи душата й съмнения, свързани с най-любимите й хора, загубата на детето, алкохол и като резултат една връзка, превърнала се в агония. Някъде в първите серии Бену беше казала на Керем, че те двамата не знаят как да бъдат щастливи. Ми това е. И двамата полагат достатъчно усилия непрекъснато да се нараняват.
Изобщо кой каквото си направи и най – големият му враг не може да му го причини.
Керем вместо да си излива душата пред Еда, да беше казал на Бену кой е дал парите и с кого е спала Шехерезада. Не знам обаче дали тогава Бену нямаше да си потърси друга причина да е нещастна.

Венедат след всичко което си казала за Бену/с  което аз съм съгласна/си задавам въпроса и като научи Бену отговорите на всички въпроси които я мъчат естествено от Керем с какво ще се промени живота й   ....Ще стане по-щастлива,ще заобича Керем още повече,ще й донесе душевен мир и спокойствие ....... newsm78
Може би ще повярва че за Керем тя вече е част от живата му.  Whistling

# 205
Според мен даже и да чуе от устата на Керем отговорите на всичките си въпроси в нея ще си остане зрънцето на съмнението че той никога няма да я обича толкова много колкото Шех. Embarassed

# 206
Според мен даже и да чуе от устата на Керем отговорите на всичките си въпроси в нея ще си остане зрънцето на съмнението че той никога няма да я обича толкова много колкото Шех. Embarassed
Да и аз така си мисля. Дори Керем да се превърне в най-любящия съпруг, тя винаги дълбоко в себе си ще се съмнява. Керем никога няма да може да я убеди, докато тя сама не си повярва. Не знам дали за нея има спасение. Може би като Мюнхаузен трябва да се хване за косата и сама да се измъкне от блатото, в което е затънала. Laughing
А дали Керем наистина е преодолял чувствата си към Шехерезада?

# 207
Едва ли Керем е подтиснал чувствата си.

# 208
за мен изводът е следния-Онур обича Шех заради черната нощ а Шех обича Онур въпреки нея

# 209
Сезен честно казано ме дразнеше. Сърди се на Бурак че е богат, Каква вина има той че е живял охолно. Всяка негова дума приемаше прекалено лично, някаква комплексарщина. Той по никакъв начин не я подценяваше, тя просто не съумя да живее с него

Общи условия

Активация на акаунт